forum.gif
VISIEM...
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / VISIEM...
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 06.02.07 01:22
 citēt
JA KAUT KO GRIBĒJI UN NEESI SASNIEDZIS, TĀTAD NE PĀRĀK STIPRI GRIBĒJI...
Publicēts: 06.02.07 01:33
 citēt
JA KAUT KO GRIBĒJI UN NEESI SASNIEDZIS, TĀTAD NE PĀRĀK STIPRI GRIBĒJI...

respekt! :)
Publicēts: 06.02.07 01:40
 citēt
taisnība 8)
Publicēts: 06.02.07 06:48
 citēt
Cicerons?
Publicēts: 06.02.07 06:57
 citēt
Cicerons?

Andre?
Publicēts: 06.02.07 08:58
 citēt
spams? :mrgreen:
Publicēts: 06.02.07 09:29
 citēt
Ja tik lieli burti, tad ir bijusi baigā gribēšana, bet domu gājiens man patīk.
Publicēts: 06.02.07 10:04
 citēt
piekriitu.
viedi vaardi :)
Publicēts: 06.02.07 11:56
 citēt
nu ar gribēšanu vien nepietiek, bet bez tās nekas nesanāks!
Publicēts: 06.02.07 12:09
 citēt
gribeshana ir pirmais, no kuras dzimst viss parejais. ar gribeshanu par maz, bet bez gribeshanas vispar nekas nenotiks
Publicēts: 06.02.07 12:40
 citēt
NEPIEKRIITU - GRIBEESHANA ir tikai instinkts, es domaju, ka instinkti nenosaka muusu veiksmju un neveiksmju celonjus !!!!

Marš atpakaļ uz skolu!!!!! Gribēšanu novienkāršot līdz instinktam!!!! sundew, runa jau nav par fizioloģiskām vēlmēm, dziņām utt., bet gan par PATIESU GRIBU! Vo, meitēns kā nolēja@#$%^*(*&^$%^&*.....:))))))

atļaušos daļēji piekrist sundew. mēs pastāvīgi kaut ko gribam - gribam vinnēt miljonu, gribam braukt glaunā auto, gribam lai mājās plauktā būtu viss canon stiklu sortiments. Lai arī cik stipri un patiesi mēs to visu negribētu mēs tomēr esam aprobežoti ar savām spējām neatkarīgi vai tās ir fizialoģiska gribēšana vai kā te tikko tika nosaukta "PATIESA GRIBA".
Publicēts: 06.02.07 12:45
 citēt
"mēs pastāvīgi kaut ko gribam"..a, davai, lai atkal mušas un kotletes nesajūk kopā, nevelc citus savā gribēšanā:DDD

ļauj cietiem pašiem izlemt ko viņiem gribēt. vai ļauties vilkt manā gribēšanā vai nē :P
Publicēts: 06.02.07 12:55
 citēt

Nu labi, tā kā neesmu Tevi pilnvarojis runāt par manām gribēšanām, tad tālāku diskusiju nomainu pret krūzi zaļās tējas:)))

nu redz, tu savu izvēli izdarīji.
Publicēts: 06.02.07 13:25
 citēt
mreini, tas driizak iklausaas pec tavas dzives filosofijas. nekaa personiiga, vienkarshi tads iespaids :)
Publicēts: 06.02.07 13:53
 citēt
Bet toč par ko saruna... vajadzīgs priekšstāsts, jo šobrīd ir tikai morāle...
Publicēts: 06.02.07 13:59
 citēt
Bet toč par ko saruna... vajadzīgs priekšstāsts, jo šobrīd ir tikai morāle...
arii maiziite :mrgreen:
Publicēts: 06.02.07 13:59
 citēt
fabulaas es vienmer izlasiiju tikai moraali :) 8)
Publicēts: 06.02.07 14:04
 citēt
fabulaas es vienmer izlasiiju tikai moraali :) 8)

heh, es tieši tāpat darīju, par ko dažreiz skolā norāvos. Pie šī raksta varētu to stāstu par tām divām vardēm, kuras iekrita tai krējumburkā, ar visu morāli piekabināt. Kaut gan tam stāstam tā morāle tāda diezgan interesanta... piem. - jo vairāk spirināsies jo vairāk sviesta sanāks utt.
Publicēts: 06.02.07 17:31
 citēt
Gadaas jau jauniibas trakumaa sagribeet arii ko gluzji neiespeejamu.
Publicēts: 07.02.07 10:19
 citēt
pakluseesim, taadaa gadijumaa, abi :) man pietika ar vasaras telefonzvanie lai visu saprastu :D
un, nezinu kaa Tavaa gadijumaa, bet vel dazhi labi cilveeki ir ar mani vienaas domaas. Demokraatija uzvar? :D
Publicēts: 08.02.07 10:21
 citēt
nu, par cilveekiem, pateikshu, ka ti ir tie, kam "misters fotografs" paspeja pa 3 minuutem izbesiit. bet nu, tas jau tik viens gadijums.

taa ka... dari to vieniigo ko dziivee proti (ta ari nesapratu - tas bija "fotografeet" vai "saukt sevi par fotograafu";) un peace.

tu kruc, veciit, kruc. nestriidaas nevienc. kruc.
Publicēts: 08.02.07 10:54
 citēt
common, imo ar personīgājām laipnībām takš iekš PM var apmainīties ;)
Publicēts: 08.02.07 14:15
 citēt
Gluzj manas domas tik to gribesjanu vaig pietiekami stipru un merkji realu , tad viess NOTIEK!
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):