NEPIEKRIITU - GRIBEESHANA ir tikai instinkts, es domaju, ka instinkti nenosaka muusu veiksmju un neveiksmju celonjus !!!!
Marš atpakaļ uz skolu!!!!! Gribēšanu novienkāršot līdz instinktam!!!! sundew, runa jau nav par fizioloģiskām vēlmēm, dziņām utt., bet gan par PATIESU GRIBU! Vo, meitēns kā nolēja@#$%^*(*&^$%^&*.....)))))
atļaušos daļēji piekrist sundew. mēs pastāvīgi kaut ko gribam - gribam vinnēt miljonu, gribam braukt glaunā auto, gribam lai mājās plauktā būtu viss canon stiklu sortiments. Lai arī cik stipri un patiesi mēs to visu negribētu mēs tomēr esam aprobežoti ar savām spējām neatkarīgi vai tās ir fizialoģiska gribēšana vai kā te tikko tika nosaukta "PATIESA GRIBA".
heh, es tieši tāpat darīju, par ko dažreiz skolā norāvos. Pie šī raksta varētu to stāstu par tām divām vardēm, kuras iekrita tai krējumburkā, ar visu morāli piekabināt. Kaut gan tam stāstam tā morāle tāda diezgan interesanta... piem. - jo vairāk spirināsies jo vairāk sviesta sanāks utt.
pakluseesim, taadaa gadijumaa, abi man pietika ar vasaras telefonzvanie lai visu saprastu un, nezinu kaa Tavaa gadijumaa, bet vel dazhi labi cilveeki ir ar mani vienaas domaas. Demokraatija uzvar?