forum.gif
labinji..
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / labinji..
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 06.02.07 15:29
 citēt
vai man ir jāpaskaidro, kā tiek vērtēta nevajadzīga CAPS LOCK lietošana, nerunājot par raksta izcelšanu treknā drukā un vislielākā izmēra lietošanu???

arī topika virsraksts ... rupja bezkaunība, egoisms... :(

:twisted:
Publicēts: 06.02.07 16:09
 citēt
karlenst, sevis izglītošanai palasi FAQ par fotoreportāžām!
Publicēts: 06.02.07 16:19
 citēt
par to peedeejo no karlenst liktajiem linkiem - b&w nebuutu ne vainas.
Publicēts: 06.02.07 16:20
 citēt
un vispaar, topika autor - izlasi FAQ, un pacenties saprast, kas ir fotoblog. un, Tavuprat, neveiksmigo bilzhu autoriem driiskti ieteikt linku "Jaunajiem lietotajiem par FotOgaleriju".
Publicēts: 06.02.07 17:01
 citēt
karlenst, piedod... shis no tavas puses bija stulbi... tie cilveeki ir tieshi taadi pashi kaa tu... ne sliktaaki, iesaku arii es pievienojoties pareejiem veelreiz paarlasiit FAQ, paskatiities uz dazhaam pasha bildeem [ www.fotoblog.lv... ] un tad nolikt citus...
Publicēts: 06.02.07 17:10
 citēt
Jā... piemērs labs:)
Publicēts: 06.02.07 17:23
 citēt
puisīt, sāc dzert zaļo tēju :)
solārija apmeklējums arī palīdz pret ziemas depresiju, un puišiem no tā nevajag kautrēties, ja viņi to apmeklē :D:D

un tāds ziņkārīgas dabas jautājums - ar ko tās vienas linkā parādītās puķītes diži atšķiras no tavējām? www.fotoblog.lv...
Publicēts: 06.02.07 17:27
 citēt
nu zini...tu pilnīgi strāda ar mikrosoft photo wiever...psc ku kruti
toč pastes uz savām...un tad brauc citiem virsū
Publicēts: 06.02.07 17:38
 citēt
Piili un aaboljus gribeetos pagarshot, ziedus vaazees ne iipashi interesantaak arii gleznojushi kvadraatkilometriem, stacijas bildei savs smekjis. Vot to digitaalo aizturi gan nesaprotu.
Publicēts: 06.02.07 17:46
 citēt
Ja vari, balsošanā pievieno papildus atbildes variantu "Manas bildes neatšķiras no linkos norādītajām" :)
Publicēts: 06.02.07 17:55
 citēt
Ja vari, balsošanā pievieno papildus atbildes variantu "Manas bildes neatšķiras no linkos norādītajām" :)

:D :D :D Zetons! ;)
Publicēts: 06.02.07 18:41
 citēt
Ja vari, balsošanā pievieno papildus atbildes variantu "Manas bildes neatšķiras no linkos norādītajām :)

... un es to:
1. apzinos
2. nepazinos
3. neesmu taa par to domaajis.

Nu, driizaak ne besii, bet pamaniiju gan - 333 jau taa taa, bet vairaak par 555 nenoveerteesi un ja bilde galiigs drankjis, i to neceljas pie 15 veerteejumiem 555 pielikt savu 345 vai 454, a gadiijumaa, ja neko taa sev bilde, tad ne tik /neceljas pie 15 veerteejumiem 555 pielikt savu 445 vai 554/.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):