forum.gif
Tomāta nāve...
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Tomāta nāve...
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 06.02.07 21:03
 citēt
Nav noslēpums, ka man patīk visādas lietas, kas saistītas ar tā saucamo High Speed fotogrāfiju... tagad priekšā ir viens uzdevums ar tomātu spridzināšanu, šaušanu vai kā citādi "iznīcināšanu", tāpēc lūdzu padomu, par to, kā labāk... varbūt kādi praktiski padomi, ieteikumi, utt...

Līdz šim izdomāju:
-Jābildē ārā, lai nav sienas jāmazgā
-Jābildē no pēc iespējas lielāka attāluma, lai nav sevi un tehnika jāmazgā
-Vajadzīgs liels slēdža ātrums, bet pašlaik nespēju iedomāties cik
-Šaut man ar ko nav, tāpēc laikam būs jāspridzina ar veikalos nopērkamām uguņošanas "bombačkām"... kādreiz varēja dabūt, tagad nezinu, it īpaši Romā... bet varbūt ir kāds cits variants

Idejas ir?

P.S. lūdzam kaut ko tiešām praktisku...
Publicēts: 06.02.07 21:23
 citēt
Ja ir normāla vanna, tad var tur...priekšā labu stiklu, piem, no fotoplates...kad esi 100 sašķaidījis kopā ar itāļu melnmatainu senjoritu tomātu vannā...divi par par vienu
Publicēts: 06.02.07 21:23
 citēt
Publicēts: 06.02.07 21:34
 citēt
Taisnība par visu ir !!
Par slēdza ātrumu nespēšu atbildēt, bet par spridzināšanu gan.

Panjem tomātu un no apakšar iedborē cauruminju tā lai lien bombačka un lai neredz to objektīvā!

ir viens mīnus dūmi būs..

Tāl vadība>> krona, vadi, sledzis, saslēdz to tā lai nospiežot slēdzi rodas dzirkstelu un pa vidu tam ieliec to petardi!

iesaku šīs

...un vadiņus pie aparāta zibspuldzes kontaktiem
Publicēts: 06.02.07 21:44
 citēt
Vannas nav... stikla arī, vienīgi logos:)... tāpēc vairāk sliecos uz āru, bet vēl īsti neesmu izdomājis, kur lai atrod Romā vietu, kur var tomātus spridzināt un nepiesaistīt uzmanību...

Par kronu, nav slikta doma...
Publicēts: 06.02.07 22:12
 citēt
akdies kaadi laimes mekleetaaji :)

visas shitaas lietas dara tumsaa (pustumsaa) ar ljoti garu sleedza laiku

kadru fiksee ar zispuldzi/dzeem (1/5000-1/20000sek)

sinhronizeeta tiek shkjeidiishanas darbiiba ar zipeni - kamerai zibspuldzi/dzes vispaar nepievieno

sarezgiitus sizhetus (lidojoshus kukainjus u.t.t.) sinhronizee ar infrasarkano vai laazera staru un fotodiodi - primitiivos (zljaadzoshas kafijas, ledusgabalus martini u.t.t.) sinkronizee ar visprimitiivaako vienpola kontaktu (kur to novietot tad arii ir vieniigaa galvas palauziishana) kaa sheit:

www.erfoto.lv...

shitas gan pavirsh un tumsas vietaa vienkaarshi piegriezts caurums - redzams, ka par maz

shii sisteema dod 100 izdevushos (lasiit kustiibu nokjeroshus) kadrus no 100 atliek izveeleeties grafiski veiksmiigaakos
Publicēts: 06.02.07 22:17
 citēt
Paldies, Māri par pacietību rakstīt, tikai problēma ir tur, ka nav man iespējas īstenot to, ko es jau zināju un to, ko tu uzrakstīji... Kā tev liekas, kas notiks, ja es savā 2-istabu dzīvoklītī, Romas centrā, sākšu spridzināt tomātus... un ar ko man pēc tam ir jāmazgā sienas, tavuprāt?:)

Tāpēc jau arī rakstīju, jo meklēju padomu, jo nespēju izdarīt tā, kā vajag...
Publicēts: 06.02.07 22:20
 citēt
vai ta nekur nevar, es nezinu, sētiņu no papīriem, auduma gabaliem un vēl visādiem lidojošo tomātu ķesku uztverošiem materiāliem, tai pašā dzīvoklītī? :))
Publicēts: 06.02.07 22:23
 citēt
da beidz, Sender te ar plaukšķenēm.... vnk sarunā kādu mačo ar vinčesteri, kas vnk bliež, viņš i būs priecīgs!:DDDD
Publicēts: 06.02.07 22:24
 citēt
super! izraadaas Apeniinu pussalaa ir polaaraa diena visu gadu

un maajaas nav vannasistabas :)

paarreekties var :)

lieto galvu veciit bildeeshanai un pa retam nomazgaajies - redzeesi viss atrisinaasies
Publicēts: 06.02.07 22:27
 citēt
Mačo nesarunāšu, tas ir točna... bet par to, kā lai nosagrā sienas dzīvokli - būs jāpadomā, moš točna vajag iespriengt...

P.S. Ja kādam jautājums nafig, tad atbilde ir konkurss... varu apbēdināt, ka tikai IED ([url=www.ied.it]www.ied.it[/url]) studentiem... jāuzbildē tomāts tā, lai visiem atkarās žokļi... par spridzināšanu bija pirmā doma, bet moš kādam ir kāda cita laba ideja... Parādā nepalikšu:)
Publicēts: 06.02.07 22:42
 citēt
viegli var uzbildeet kaa nazis paarshkelj gaisaa tomaatu vienalga kuraa virzienaa

vajag nazi, eņģi (kaut cirkuli), izoleni, bikshgumiju kas nazi zhvidzina un vadeli

var ar folliju un papiiru bildeet kaa shis shkiist pret sienu

pudeles kakls un vakums arii gliiti

u.t.t.
Publicēts: 06.02.07 22:51
 citēt
Pieslēdz tomātu pie 220v un skaties kas notiks ..

Uzreiz galvā attausa "šausmene" tomāti slepkavas uzbrūk :D
Publicēts: 06.02.07 22:52
 citēt
vo stikla trauks un vakums ideaali der ja i paranoja uz shmuci - visa bliikskja cuuciiba paliek traukaa - to var bildeet kautvai uz mafiozija mammas puura galdauta - ne piliite citur netraapiis
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):