forum.gif
SD crash
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / SD crash
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 01.05.10 21:37
 citēt
Kāds varētu būt iemesls SD kartes krešam bildēšanas laikā? Un izvelkot laukā kas izvelkams daļai bilžu nav vai nu augšas, vai apakšas, vai vidū pelēka - brūna svītra.
Publicēts: 01.05.10 21:56
 citēt
a karte kur pirkta? ebay, leetais internetveikals?
liidziigi simptomi verojami karteem, kam feikota failsisteema, lai raditos lielaka atminja.
parbaudit vienkarshi - piesledz datoram, sakope virsuu pilnu ar sikiem failiem un kope atpakalj uz datoru. ja visi atkopejas pareizi, tad vaina fochukaa; ja ne - tad kartes reala ietilpiiba ir tik, cik izdevas nokopeet atpakalj.
Publicēts: 01.05.10 22:13
 citēt
Karte pirkta tepat iekš LV. 4GB. Ietilpība arī reālā ir. Varbūt fočukam kāds gļuks bij uznācis.
Publicēts: 01.05.10 22:26
 citēt
Ungus, realo parbaudiji ar manis aprakstito metodi?
visadi mp4shop.lv un taadi pilni ar shitadam kartem...
Publicēts: 01.05.10 22:50 labots
 citēt
Nezinu, kas tavai kartei, bet man aizvakar izģērbās extrīms III, lētās kingston rullē ;)
Publicēts: 01.05.10 23:27
 citēt
Lutums:Nezinu, kas tavai kartei, bet man aizvakar izģērbās extrīms III, lētās kingston rullē ;)

hmmmmm.........
citiem atkal bijušas problēmas ar to pašu Kingston un spļaudījušies!
Cik ilgi nodzīvojis tavs Extrīms 3 ?
Publicēts: 02.05.10 00:03
 citēt
man 2i leetie transcendi - 2GB un 8GB. neav ne vainas, sportu nebildeeju, pieviilushi ari vel nav.
Publicēts: 02.05.10 00:20
 citēt
versatile:man 2i leetie transcendi
transcendi jau nav pēdīgais sūds,
Publicēts: 05.05.10 01:59
 citēt
NorthernWerewolf:
Lutums:Nezinu, kas tavai kartei, bet man aizvakar izģērbās extrīms III, lētās kingston rullē ;)

hmmmmm.........
citiem atkal bijušas problēmas ar to pašu Kingston un spļaudījušies!
Cik ilgi nodzīvojis tavs Extrīms 3 ?
kādus 8mēnešus - līdz gadam.
Publicēts: 05.05.10 11:34
 citēt

Nebija šāda tipa atgadijums?

reviews.ebay.com...
Publicēts: 06.05.10 00:05
 citēt
60uz5komats6:

Nebija šāda tipa atgadijums?

http://reviews.ebay.com/FAKE-SanDisk-Ultra-Compact-Flash-Cards-Exposed_W0QQugidZ10000000001235396
Nop, karte oriģinālā - vienīgi nezinu, kur čeku esmu iebāzis - varētu samainīt.
A noplīsusi viņa ir tā: Ieliekot kamerā, kamera saka, ka karte nav formatēta - noformatēju un kad sāku bildēt - kamera kartē neieraksta bildes. Izņemot un ieliekot karti - atkal tiek prasīts formatēt - un tā visu laiku, ar citām kartēm problēmu nav. Bet izrādās ir viena laba ziņa, pateicoties šim topikam pamanīju, ka nosprāgusi man ir Ultra II ne Extrīms, Extrīms dzīvs un vesels ;)
Publicēts: 06.05.10 00:18
 citēt
Kurš teica par Transcendiem?
Man visas kartes tagad ir transcendi 4, 8, 16 un 32G 133x 266x ne reizi nav bijušas pretenzijas.
Toties kingstoni un sandiski gan ir gadījušies brāķi.
Citi jau pašā sākumā, citi vēlāk.
Publicēts: 06.05.10 00:24
 citēt
Ar lexara(sandiska softā nav diagnostikas) dzimto datu atjaunošanas softu mēģināji diagnostiku izdzīt cauri?Karti var pamēģināt uz daudzu mazu failu ierakstu/nolasīšanu no kompja,ja tas joks no kompja strādā,tad vispirms var noformatēt kompī(ar nullīšu ierakstīšanu,nevis tikai ar kataloga nonešanu) un tikai tad formatēt kamerā.Man līdzīgu joku izstrādāja 3.ekstrēms pēc kameras firmvāres apdeita,pirms apdeita nekādu problēmu nebija,pēc apdeita ar citām kamerām sadzīvo,testus iziet uz urrā,bet uz mana aparāta var būt gļuki pie ātras nepārtrauktas bildēšanas.
Publicēts: 06.05.10 01:41
 citēt
Pa šīm brīvdienām arī Extreme III 8GB slikti uzvedās - kāreiz kādu laiciņu atpakaļ bij apdeitots firmvāris 5DII. Pa dienu biju sabildējis gandrīz pilnu, vakarā pārskrēju iekš aparāta pāri bildēm, savukārt, no rīta jau rādīja No image. Pati karte rādās, ka ir ar datiem pilna, tik cik sabildēju iepriekšējā dienā, bet ļauj uzbildēt tikai pāris jaunas bildes - tik cik bij brīvs palicis. Jaunas bildes var uzbildēt, saglabājas normāli. Pieslēdzot pie PC kartē rādās daudz ķeburaini folderi, kurus atvērt nevar. Par laimi ar vienu progu dabūju saglābt bildes, kas bija pazudušas.
Tālāk ar karti nav sanācis ņemties, drošvien noformatējot varētu strādāt ar to tālāk, bet vienā brīdī atkal viss var pazust. Meklēju kādu risinājumu, informāciju - sevišķi neko neatradu. Bija arī doma, ka tas varētu būt dēļ firmvāres apdeita, kā 60uz5komats6 rakstīja.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):