forum.gif
Beidzies konkurss "Baltijas Kāzu fotogrāfija 2010"
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Beidzies konkurss "Baltijas Kāzu fotogrāfija 2010"
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 25.05.10 13:16
 citēt
Varat pavērtēt kvalitāti, atšķirību starp igauņiem un pārējiem

www.balticwedding.eu...
Publicēts: 25.05.10 14:19
 citēt
paldies par linku!

intersanti apskatīties tādu izlasītu kopumu. vispār gan lv, gan lt, gan ee dafiga gan ļoti ekselentu darbu, gan arī pilnīgu sūdu, par ko nav skaidrs, kādā sakarā konkursam pieteikušies. :)

vienmēr intersanti apskatīties zavadska un ratnieka pasaku ilustrācijas, te vien šķiet, vai tik andrejs nav pārkāpis nolikumu un iešmaucis kādu eksemplāru, kas NAV no 2009.g. sezonas... :bad_smile:

sajūsmināja urtāna lietuszirgs, bet no kaimiņsnieguma patika tikai meiču ražojumi (pārsteidzoši, jo no LV gan nē). no igaunijas iepatikās Annika Metsla, Marija Mussorina un Kristiina Mannik, bet no leišpuses Viktorija Vaisvilaile.

Tas, kas joprojām nav skaidrs (neatradu lapā konkrētu norādi), ir uzvarētājs... Kurš tad galu galā tika pie tā D3S?
Publicēts: 25.05.10 14:54
 citēt
oho! tā viena LT Viktorijas bilde (ar to logu fonā) tiešām riktīgi forša!

a svādāk... ta labāk kāzu klipiņš:

www.youtube.com...
Publicēts: 25.05.10 16:36 labots
 citēt
Kā jau prognozēju mūsējie VĀJI un maz:( Zavadskis @ Urtāns visssssss. Mūsējie ir maz un ievērojami vājākas bildes :( Kazu asociācijas šefs ar meliem milzīgiem rāmjiem laikam vispār nesaprot kur piedalās. Istenība Osim tā šļakatu un moča bilde LABĀS , Marcim ar ir pāris labas pat Dreefam viena ir Oooo , sen UK tusejošam Ratniekam ar smukas . Bet salidzinājumā ar Estu un Leišu milzīgā skaitā labi stilā un līmenī nostrādātām bildēm BAIGI VĀJI :( Tas viss sekas TUPUMAM , tizlus "Gļamurus" atdarīnāt nav māksla un notrulina tas , bet RADOŠI DOMĀT un fiskēt vai veidot momentus tas ir CITS mums sen vairs nepaceļams līmenis:(
Publicēts: 25.05.10 18:09 labots
 citēt
Gudris:
Lunis: tas ir CITS mums sen vairs nepaceļams līmenis:(
Kāmēr būs dzīvi tādi "mācītāji: kā Tu diemžēl Fakts

MUĻKIS , kamēr neko nemācīsies no "Vēl dzīvajiem" kuri agrāk MĀCĒJA tikmēr būs tādi lūzeri kā tu un līdzīgi kuri PRINCIPĀ arpus jebkādas starptautiskas konkurences ar garlaicīgiem un vienveidīgiem "Prastu slāvu" stila darbiem. Latvija ir "Zelta acss" auxstākā pasaules foto godalga World Press Photo par KĀZU FOTO , piešķirta savulaik Valdim Braunam par tāda līmeņa darbu kā TIKAI ŠODIEM ir Igauņiem un Leišiem bet Latvijā vairs tāda LĪMEŅA nav kā mūsu kaimiņi ir sasneguši 30 gadus pēc Valda Brauna kurš VĒL ŠODIEN bildē tikmpat ražigi kā pirms 30 gadiem. Musejā lielākā problēma ir JAUNIE IDIOTI kam nav nekādas poņas KĀ UN KO bet ir lielas un STULBAS ambīcijas atdarīnāt "Lētus sūdus" kas nekur citur pasaulē izņemot Krievijas "Tautas klasi" nekotējās:):) Kāzu foto PIRMKĀRT ir ļoti kasisks foto žanrs ,perfekti jāparvalda klasiskā fočene un jābūt ļot labam reportieriem , labākie Kazu fotogrāfi parasti ir esoši vai izbijuši "Reportieri" piekam jāpārzin arī ARTfoto , iestudējuma fočene , tieši tāpēc LEIŠI / IGAUŅI ir topā bet mūsējie LŪZERI.
Publicēts: 25.05.10 18:29 labots
 citēt
Gudris:
Lunis: LEIŠI / IGAUŅI ir topā bet mūsējie LŪZERI.
Tad jau jāmācās no Leišu un igauņu vecmeistariem nevis vietējiem bārdaiņiem kuri to līmeni tik zemu nolaiduši :face-sad:

Jāmācās ir no tiem kuriem ir atzīstams līmenis un panākumi un PILNĪGI ALGSVIENS kur viņi mīt , nevis no vienveidīgiem luzeriem kam visas bildes vienādas un garlaicīgas:)
Publicēts: 25.05.10 18:29
 citēt
un panesās. :anger:
Publicēts: 25.05.10 20:28
 citēt
Kur tavi šedevri bija Luni?
Publicēts: 25.05.10 21:00 labots
 citēt
Billy:Kur tavi šedevri bija Luni?

Es nebildēju kāzas jau daudzus gadus. 15 gadus bildēju ļot intensīvi , jau kādus 10 nebildēju:):) Ja grib LABI tas ir ļoti intensīvs un nogurdinoš process , esu pieradis STRĀDĀT 1:1 , ņemot vērā Digitālās tehnikas nepilnības tas vairs nav iespējams a man nepatīk "Bakstīties" ar kompi , pie tādiem apjomiem kas man bija toreiz , tas PAŠAM arī nav iespējams. Par cik arī DATORAPSTRĀDES SPECIĀLISTU kuri ikdienā spēj taisīt tādu līmeni kā man patīk par ADEKVĀTU cenu pie mums ir milzīgs deficīts es šo lietu vienkārši pārtraucu. Man ir citi tikpat izdevīgi un ienesīgi foto biznesa virzieni lai atstātu šo lauciņu citiem:):) Nestrādājot ikdienā un regulāri šādās lietās līmeni nav iespejams turēt , par cik tas vairs nesagadāja man gandarījumu izlēmu ka mans laikš šai biznesa virzienā ir beidzis , es nekad nedaru darbu kurš nesagādā man gandarījumu. Man vienmēr šai jomā ir bijuši konkrēts LĪMEŅA etalons tas ir Valdis Brauns un studijā Linda Ratuta ja vēl senāk tad Raimonds Ulmanis, ja nev vēlmes vai kādi citi iemesli turēties pie tāda līmeņa man personīgi zūd jebkāda cita motivācija to turpināt un es ar neturpinu:):) CIK no jums bija ŠOGAD uz spicu Skandināvijas profu Kazu semināru Rīgā ? Varu saderāt NEVIENS , tas tāpēc ka "Muļķi" nemācās bet PAŠI VISU PROT:):)
Publicēts: 25.05.10 23:21
 citēt
Lunis:Kā jau prognozēju mūsējie VĀJI un maz:( Zavadskis @ Urtāns visssssss. Mūsējie ir maz un ievērojami vājākas bildes :( Kazu asociācijas šefs ar meliem milzīgiem rāmjiem laikam vispār nesaprot kur piedalās. Istenība Osim tā šļakatu un moča bilde LABĀS , Marcim ar ir pāris labas pat Dreefam viena ir Oooo , sen UK tusejošam Ratniekam ar smukas . Bet salidzinājumā ar Estu un Leišu milzīgā skaitā labi stilā un līmenī nostrādātām bildēm BAIGI VĀJI :( Tas viss sekas TUPUMAM , tizlus "Gļamurus" atdarīnāt nav māksla un notrulina tas , bet RADOŠI DOMĀT un fiskēt vai veidot momentus tas ir CITS mums sen vairs nepaceļams līmenis:(

nu nez vai mums ir tik kritiski....vnk konkursā mūsejie ļoti minimali piedalījušies un tas viss...gana gaudz labu bilzu LV čaļiem/meitam redzets pa visādam vietām!
Publicēts: 26.05.10 00:51
 citēt
vasis8:
Lunis:(

nu nez vai mums ir tik kritiski....vnk konkursā mūsejie ļoti minimali piedalījušies un tas viss...gana gaudz labu bilzu LV čaļiem/meitam redzets pa visādam vietām!

Sēžot pīļu dīķī un neskatoties, kas notiek citur protams viss šķitīs gana labs un skaists. Cik tad mums ir tādu patiešām krutu TOP NOTCH kāzu fotogrāfu? www.lkfa.lv... paskaties, rezultātos:
Andrejs Zavadskis - 8 medāļi !!!! SICK!
Mārcis Baltskars - 4
Imants Urtāns - 3
Sandis Vāgners - 2
Rolfs Vendiņš - 2
Džeina Saulīte - 1
Imants Strangots - 1

Saucas atnāca džeki un savāca visu banku. Labi vēl pāris cilv. nepiedalijās dēļ rīkošanas, bet nu rezultāti tāpat visu izsaka.
Publicēts: 26.05.10 01:58 labots
 citēt
Fīča apmēram tāda , ka "Pīļu dīķis" izņemot DAŽUS cilvēkus pie mums "Viens otru" atdarina vairāk vai mazāk veiksmīgi , krievi vispār ārpus konkurences tie "Filigrāni" kopē KRIEVIJAS fotosaitus bez variantiem. Tā kā šancē Krievijā praktiski nešancē nekur citur pasaulē , tur ir citas visai striktas tradīcijas un cits stils:):) Leiši strādā klasiskās fočenes tradīcijas , viņiem pirmkārt ir ļoti spēcīgas Reportāžu foto un klasisku portretu tradīcijas kas PERFEKTI redzamas viņu bildēs , piekam atškirībā no mums viņi necenšās viens otru atdarīnat bet gan ATRAST kautko savu , pēc bilžu stila var atširt lielu daļu spices veču , pie mums varbūt tik Braunu , Zavadski , Urtānu , visss! Igauņiem kaimiņos ir ļoti spēcīga SKANDINĀVU konkurence kuri ja kas pamatīgi palīdz viņiem ar FOTO izglītību un paši viņi neslinko pamācīties , esmu sastapis gan Igauņus gan Leišus dažādos semināros un Kursos , NO LATVIJAS nevienu un nekad:):) Toties mūsējie bariem vēlāks uz KRIEVIJAS visādiem pasākumiem kuri kā jau iepriekš teicu ĀRPUS KONKURENCES jo viņi principā māca tādas lietas ko ārpus Krievijas neviens neizmanto , viņiem CITAS tradīcijas un stils:):) Ja tā vienkārši mums tikpat kā NAV Labu "Reportieru" talantu kuriem būtu LABAS iemaņas arī studijas darbā. ĀRZEMĒS šo amatu mācās no MEISTARIEM kam ievērojama daudzu gadu pieredze šai jomā un mācās ILGI parasti ne mazāk kā pāris gadus "Asistents" , PIE MUMS no pilnīgiem iesācējiem kam nav nedz pieredzēs nedz KAUT CIK vērā ņemama PERSONĪGĀ stila.

Meitene kura saņema GALVENO balvu šai "Kāzu" konkursā Viktorija Vaisvilaite ir gana kruta beibe , piemēram pagarojušo gad viņa vinēja galveno balvu 50000 USD "Fresh M.I.L.K." www.milkphotos.com konkursā kur konkurence ir 35000 iesniegto darbu ar šo bildi www.milkphotos.com... žurijas šefs bija nevis kautkādi visādi brāļi bet Magnum sarkasma meistars Elliott Erwitt kurš viņas darbu esot personīgi izvēlējies :):) Otra meitene kura saņema Baltijas balvu ir Igauniete Annika Metsla ir gana kruta studijas fotografe piemēram pagājušo gad viņa Lasvegasā dabūja šitādu 1.bp.blogspot.com... smuku krutu profesionālu balvu kāzu foto jomā Arī Kāzu foto! MUMS vienkarši nav ko likt vinām pretī:( Un vieņiem tādu ir DAUDZ! Kamēr jūs neko nemācīsieties pie labākajiem jomas speciem , cepsiet lētas primitīvas lažas un lūrēsiet vens uz otru NEKAS nemainīsies. STULBI kā "Gudris @ Ko" paliksiet un varsiet savu drazu tirgot "Lētos stokos" pa sīceni.
Publicēts: 26.05.10 09:43
 citēt
Luni, gana izsmeļoši un informatīvi, man arī patika lietuvietes darbi, pats aizbraucu pamācīties tādēl pēdējā brīdi neizvēlējos pareizo bildi ko nosūtīt uz to konkursu :)
Publicēts: 26.05.10 09:55
 citēt
bet kurš tad tika pie tā D3s? :anger:
Publicēts: 26.05.10 09:57
 citēt
Lietuviete Viktorija ar tika pie D3s !
Publicēts: 26.05.10 13:48 labots
 citēt
alvils:bet kurš tad tika pie tā D3s? :anger:

Tur bija divas galvenās balvas tā kura D3s "The Best Baltic Wedding Photograph 2009" dabūja Lietuviete
Viktorija Vaisvilaite Skirutiene forš zaķis www.facebook.com... ar jūru weba atrodamu mīļu ģimenisku bilžu www.google.lv...

Otrā nominācija bija "The best photograph of the bride or the groom" to saņema Igauniete www.annikametsla.com bilde reku www.facebook.com... , abas meitenes dabūja arī SAVU valstu LABĀKO nominācijas par CITĀM bildēm nekā galvenās balvas:) Vienīgo balvu ko dabūja kāds no mušejiem bija Andreis Zavadskis , kurš labākais Latvijas kāzu fotogrāfs 2009 , piekam viņam šāda balva viņam ir arī jau agrāk LATVIJĀ no Hameleona kantora ar apsalūtu nomināciju topu 8 balvas:):) Gan Andreis gan Imants Urtāns rīko ļoti labus profesionālus KĀZU foto kursus , nav manīts ka BARI uz turieni staigātu galveno kārt tāpēc ka musms vissi PAŠI zin visus par visiem labāk , lakāk velkās ar "Stulbi" skuķus bildēt pa 25Ls vai kādiem self made "tipšiem topšiem un težiem" muļkojās "Jautri lēti patusēt" :):) Nu nav vērts neko mācīties no cilvēkiem kas PAŠI IR IESĀCĒJI bez `verā ņemāmiem panākumiem un darba pieredzes. BEZJĒDZIGI un bieži vien kaitīgi. Rezultāts mūsejiem likumsakarīgs pat BALTIJĀ mes neesam konkurenti nedz Igauņiem nedz Leišiem.

Žūrija bij šitie čaļi
www.kaupokikkas.com
www.ashworthphotography.co.uk...
www.cyclopes-photo.com
www.albom.co.uk
www.dennisorchard.com

+ Mūsu Ilmārs Znotiņš kuram kā vienīgajam nav sava WEBa:) A mums nafig , mums tāpat nav konkurentu:):) Bet varat man ticēt viņam ir jūra gana krutas bildes un kāzas vinš bildē ļot sen , es vēl ar viņa fāteri nu jau sen nelaiķi veco Kāzu foto buku Heinrihu Znotiņu šad tad konkurēju pa Zagsu kāzas šķiļot:):)
Publicēts: 26.05.10 13:55
 citēt
hmmm. uz kuru pusi tagad acis mest? uz lietuvu vai igauniju? abas izskatās cērtamas... :bad_smile:
Publicēts: 26.05.10 14:08 labots
 citēt
alvils:hmmm. uz kuru pusi tagad acis mest? uz lietuvu vai igauniju? abas izskatās cērtamas... :bad_smile:

Izvēlies tepat musējo Alora , ja tiks vaļā no "Stīvuma" savos bebju @ puņčū darbos un nereproducēs visus uz tukšiem foniem būs "Līdzīga" pēc stila kā Igauniete :D:D
Publicēts: 26.05.10 14:18
 citēt
Kristiāna, starp citu, vērtēja manu dzīvokli, kad pirku. :bad_smile:
Publicēts: 26.05.10 14:31
 citēt
Gudris:
alvils:Kristiāna, starp citu, vērtēja manu dzīvokli, kad pirku. :bad_smile:
un kā Tu viņai maksāji naudaa vai :what::face-grin:
Atkal esi pārgribējies?
Publicēts: 26.05.10 14:37
 citēt
Gudris:un kā Tu viņai maksāji naudaa

ar pārskaitījumu. ;)
Publicēts: 26.05.10 14:40 labots
 citēt
alvils:Kristiāna, starp citu, vērtēja manu dzīvokli, kad pirku. :bad_smile:

Bildes ar foršas tik pārāk "Stīvas" un "Nedzīvas" , bet tas labojami , kāds padzīs sirsniņā adrenalīnu palidinās pa mākoņiem STĪVUMS darbos pazudīs:face-wink::face-grin:
Publicēts: 26.05.10 15:16
 citēt
Gudris: skidku vismaz pie viņas var dabūt ?

man iedeva. nezinu, vai Tev dos... :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):