Sarakstīju ebay-vecītim fotovēlmju vēstules. Sāk nākt dažnedažādi fotograbuļi.
Jāatzīst ļoti kvalitatīvi (mazliet pat pārsteidza) izstrādajumi sanākuši alternatīvajiem ķīnas rūkīšiem. Un pats galvenais - nebij baigi lieli pantiņi paipalai jāskaita!
Raug,ja man būtu tā"laimējies"un es būtu saticis dižo māxlenieku,tad būtu palaidis garām izcilo izdevību nofotkāties kopā ar viņu.Jo gluži vienkārši nebūtu pazinis to Bīveru! www.delfi.lv...
Man pirms gadiem 4 izdevās satikt Latvijas galveno vepri - Kalvīti. Gāja pretī pa Čaka ielu ap septiņiem rītā. Biju pārsteikc, ka tas stabilitātes garants ir maza auguma, tik resns un līkām kājām.
Schneider: Kādu tarkšķi, līdzīgu šim (tik mazāku gan) neatteiktos iegādāties. Jebajs pilns, bet tām kastēm pasta izdevumi lielāki par pašas cenu.
Tā nu gluži nav! Labi un populāri bumbokši maksā pietiekami daudz. lai to salīdzinātu ar sūtīšanas izmaksām (ap 15 Eur), ja piegādā ar LBSS starpniecību. Protams, tāds Sharp 777 ir nepamatoti pārcenots, bet labi aparāti labā kārtībā nav lēti. Protams, var lēti nopirkt ar defektiem, bet jārēķinās ar remonta izmaksām (ja pats neproti). Ir jēga pačekot ss.lv utml- ir redzēti labi verķi pa pieņemamu cenu un tos arī vari pārbaudīt. :
Vakar nolēmu bišķiņ izlaisties ar neveselīgu pārtiku. Ap kubikdecimetra pusotra lielu šķiņķa gabalu iemarinēju citrona sulā ar sīpoliem, ķiplokiem, dillēm un pētersīļiem, bez visādām perversijām, tipa saulē kaltētu gliemežu, diedzētu rīsu vīna etiķa vai Himalaju jūras sāls. Šodien vēl pāris stundas pamērcēju aroniju sulas un medus maisījumā, ietinu folijā, pusotru stundu cepu cepeškrāsnī un Kasss pa foršu cepeti!!! sanāca... Sulīgs, ar biš salckābu piegaršu un maigu aromātu, bez uzmācīgas garšvielu smaržas. Vot tā!
Schneider:Vakar nolēmu bišķiņ izlaisties ar neveselīgu pārtiku. Ap kubikdecimetra pusotra lielu šķiņķa gabalu iemarinēju citrona sulā ar sīpoliem, ķiplokiem, dillēm un pētersīļiem, bez visādām perversijām, tipa saulē kaltētu gliemežu, diedzētu rīsu vīna etiķa vai Himalaju jūras sāls. Šodien vēl pāris stundas pamērcēju aroniju sulas un medus maisījumā, ietinu folijā, pusotru stundu cepu cepeškrāsnī un Kasss pa foršu cepeti!!! sanāca... Sulīgs, ar biš salckābu piegaršu un maigu aromātu, bez uzmācīgas garšvielu smaržas. Vot tā!
Jātaisa pie tevis plenērs ar nosaukumu "viens milikubikmetrs gaļas katram"
Schneider:Vakar nolēmu bišķiņ izlaisties ar neveselīgu pārtiku. Ap kubikdecimetra pusotra lielu šķiņķa gabalu iemarinēju citrona sulā ar sīpoliem, ķiplokiem, dillēm un pētersīļiem, bez visādām perversijām, tipa saulē kaltētu gliemežu, diedzētu rīsu vīna etiķa vai Himalaju jūras sāls. Šodien vēl pāris stundas pamērcēju aroniju sulas un medus maisījumā, ietinu folijā, pusotru stundu cepu cepeškrāsnī un Kasss pa foršu cepeti!!! sanāca... Sulīgs, ar biš salckābu piegaršu un maigu aromātu, bez uzmācīgas garšvielu smaržas. Vot tā!
Jātaisa pie tevis plenērs ar nosaukumu "viens milikubikmetrs gaļas katram"
ar pasākuma moto - ja sanācis sūdīgs apēstā milikubikmetra pakšots/ēdienbilde - jāmaksā dubultā cena...
A tu nezirgojies, tāda sāls tik patiešām pastāv, lieto mūzdienu receptēs, blakus ricotto, bazilika pesto, balzamiko etiķim, 'orzo' makaroniem un granātābola sēkliņām, bes kā šodien vispār nav iedomājama latvieša virtuve.
Nē nu labi,moška pastāv arī,lai jau būtu.Zin es tāpat kā tu esu amatieris pavārs un arī neciešu tās pārgudrās garsvielas.Sāls,pipari,citrons,eļļa tas ir visam pamats.Dažreiz vēl timiāns vai baziliks un parmezāna siers.Ko citu baigi reti.Kaut kā nevaru čõhnīt starpību-ir kaut kas cepts ar vīnu vai nav.Cik neesmu provējis ne figa to vīnu nejūtu.Tāpat kā labos un sliktos viena un tā paša objektīva zīmējumus.
Nu vīnu mērcē var just labi, bet es nevella nejūtu extra virgin olīveļļas burvību, daudz labāka man liekas pazīstamu Rožupes zemnieku pašu spiestā no pašu audzētajiem rapšiem, nerafinētā, arī vajadzību pēc jūras sāls nesaprotu. Bet, ja neredzi objektīvu zīmējumus, ir pavisam schwach, es te jau esmu sapratis, ka tādiem Dieva abdalītajiem jābūt garīgi atpalikušo personu usskaitē.
Tā viš' i', izkladzina visur "Sāls kaitīgs! Sāls kaitīgs!", tad kāds paņem, nokrāso to pašu nātrija hlorīdu rōzā krāsā, nosaukumam pievieno Himalaju vārdu, uzliek 5x cenu, un produkts aiziet uz urrā
Schneider: nevella nejūtu extra virgin olīveļļas burvību
Ar zaļām lietām salātos nav ne vaina - ja metās šādu eļļu izmantot cepšanai, tad loģiski jebkurš rapsis labāks (olīveļļa ar lieliska cepšenai tik cita). Var extravirdžinu izžļāgt uz šķīvja, sapilināt tajā balzamiko un ķepsēties pa to ar saplucinātu liesu maizi (nu ķip "čabatu")) - viņķelim teicama zacene.
Latgalē ir populārs ēdiens, kad ar linsēklu eļļu sataisa vārītus kartupeļus ar sīpoliem un sāli, ēd ar rupmaizi. Bet esmu atklājis, ka arī svaigi spiestā rapšu eļļa lietojama tieši tāpat, garša gan ačķiras no linsēklu, bet vienalga gardi. Par viņķeli nezinu, bet pie šņopsta der ne sliktāk par mārcātu agurkli voi siļčis asti.
Ļoti vilinošs šai anonsā ir teikums par 30 gadīgu stervu pēc dabas un aicinājuma.Starp citu,īstajā dzīvē princis Harijs arī ir diezgan brangs kniebējs.
Mans dienas prieciņš - tikko pastnieks atnesa šo: www.ebay.de... Sen jau bija doma, bet beidzot nodušīju žabu un nopirku. Cena kosmoss pa manam (par 1 lēcu + bleķa korpusu), bet alterantīvu īsti nav.
Vo, bļāvienc! Manējā žaba gan padevās tik uz Kenko 1,5x. A kā ar autofokusu, manējam Kenko bilde ir ļoti laba, šis jau otrais, iepriekš bija arī uz Ķenona, bet AF ar viņu uzreiz paliek kā kliba ute pa slapju spalvu.
Es tak tikko kā dabūju, neesmu vēl izprovējis. Jāgaida brīvdienas. Kenko godīgi sakot baidījos ņemt jo bija man vecais Pentax TC no filmu laikiem, tas gan deva visai bēdīgu rezultātu, kropējot labāka bilde sanāca. Tomēr putiņus bildējot, kas ir primārais iemesls šāda verķa iegādei, bildes izšķirtspējai ir izšķiroša nozīme.
Ieliku galerijā ar 70-200/4L reportāžas kadru pāri visai estrādei, ar veco 3 Mpix krāmu EOS D30, pie tam vēl iskropota, resaizota un, šeit liekot, kvalitāti zaudējusi.
Schneider:Ieliku galerijā ar 70-200/4L reportāžas kadru pāri visai estrādei, ar veco 3 Mpix krāmu EOS D30, pie tam vēl iskropota, resaizota un, šeit liekot, kvalitāti zaudējusi.
boļeje dorogije kreģiti... Esi palūrējis kāds ir EURIBOR % pēdējā laikā?
Un ja tev visu laiku saka - lec ārā pa logu, lec ārā - tu arī esi ar laiku gatavs to darīt?
p.s. un jā - kāds labums no situācijas, kad kredīts ir neizmaksājams?
p.p.s. un gala beigās tā ir tikai nauda un, ja esi ar mieru atteikties no treknās dzīves pāri saviem līdzekļiem, tad pastāv privātpersonu maksātnespējas process...