forum.gif
Palīdz, ja var...
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Palīdz, ja var...
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 02.09.10 15:28
 citēt
čau visiem!
Situācija tāda, ka kādu laiku atpakaļ peldoties viena viesu nama dīķī paliku bez laulību gredzena. Stulbi, bet fakts. Pateicoties zelta cenu kāpumam un arī savam šā brīža finansiālajam stāvoklim jaunu nevaru atļauties un arī no simboliskā viedokļa ļoti gribētos atgūt veco.
Vakar uzzināju,ka tur jau ir bijis vēl tāds gadījums un pēc vairāku dienu meklējumiem iesaistot metāla detektoru gredzens ticis atrasts. Tā nu tika iesēta cerība. Bet man nav ne jausmas kur dabūt tādu aprīkojumu tākā pagaidām tā ir un paliek cerība, doma : "a ja nu izdodas."
JA kāds var izpalīdzēt varbūt ar aprīkojumu, padomu, pieredzi būtu ļoti pateicīgs.
Paldies jau iepriekš!
Publicēts: 02.09.10 15:36
 citēt
šajā forumā painteresējies
www.daivings.lv...
Publicēts: 02.09.10 15:56 labots
 citēt
optimists:šajā forumā painteresējies
http://www.daivings.lv/forum/

Ja gredzens ar briljantiem, būs rentabli, ja vienk šaurs zelta riņķis, lētāk var būt citu pirkt... Bet lai veicas.:face-smile:
Pa TV rādīja, ka no rītiem pa Jūrmalas pludmali vīreļi ar metāldetektoriem kapeikas un citu metālu meklē...... Mēģini šos satikt varbūt.
Publicēts: 02.09.10 16:08 labots
 citēt
vot nevaru atcerēties to to LV forumu kur čaļi kara paliekas lasa no purviem/ezeriem/mežiem. pāris brigādēm tur ir ļoti nopietns aprīkojums.
Publicēts: 02.09.10 16:12 labots
 citēt
Elmarss:
Ja gredzens ar briljantiem, būs rentabli, ja vienk šaurs zelta riņķis, lētāk var būt citu pirkt... Bet lai veicas.:face-smile:
Pa TV rādīja, ka no rītiem pa Jūrmalas pludmali vīreļi ar metāldetektoriem kapeikas un citu metālu meklē...... Mēģini šos satikt varbūt.

bet kaut kā jau tam vīrelim būs jātiek dīķa dibenā, kaut vai lai apskatītu ko tad "nodetektējis" :)
Publicēts: 02.09.10 16:24
 citēt
reaktors:vot nevaru atcerēties to to LV forumu kur čaļi kara paliekas lasa no purviem/ezeriem/mežiem. pāris brigādēm tur ir ļoti nopietns aprīkojums.

www.antik-war.lv
Publicēts: 02.09.10 16:27
 citēt
bet kaut kā jau tam vīrelim būs jātiek dīķa dibenā, kaut vai lai apskatītu ko tad "nodetektējis" :)

Kāpēc tam vīrelim būtu jālien tajā varžu dīķī (par samaksu jau izdarīs jebko)? Pats nevari vēlreiz ielīst!? Tev tas gredzens vēl aktuāls, bieži pēc šādiem "stāstiem" viņš kļūst neaktuāls. :face-grin:
Publicēts: 02.09.10 16:33
 citēt
Laumonis:

Kāpēc tam vīrelim būtu jālien tajā varžu dīķī (par samaksu jau izdarīs jebko)? Pats nevari vēlreiz ielīst!? Tev tas gredzens vēl aktuāls, bieži pēc šādiem "stāstiem" viņš kļūst neaktuāls. :face-grin:

Tas nav mans gredzens, tu te nejauc.
Publicēts: 02.09.10 16:41
 citēt
reaktors:vot nevaru atcerēties to to LV forumu kur čaļi kara paliekas lasa no purviem/ezeriem/mežiem. pāris brigādēm tur ir ļoti nopietns aprīkojums.

www.kladoiskatel.lv...
Publicēts: 02.09.10 16:45
 citēt
Aktuāls saprāta robežās. Raidījumu par jūrmalā notiekošo arī esmu redzējies tikai cik sapratu,tad tie detektori nav izmantojami ūdenī, tīri pa sauso tādi vienkārši. A tādi advancētāki tiešām iespējams padara lietu pavisam nerentablu. Katrā ziņā paldies, tiem ,kas iesaka kādus variantus.. gribas jau saprast cik reāli tas ir.
Publicēts: 02.09.10 17:16
 citēt
Dīķim dibens dūņains? Vai kāds?
Publicēts: 02.09.10 17:46 labots
 citēt
helmis_laborants:Aktuāls saprāta robežās. Raidījumu par jūrmalā notiekošo arī esmu redzējies tikai cik sapratu,tad tie detektori nav izmantojami ūdenī, tīri pa sauso tādi vienkārši. A tādi advancētāki tiešām iespējams padara lietu pavisam nerentablu. Katrā ziņā paldies, tiem ,kas iesaka kādus variantus.. gribas jau saprast cik reāli tas ir.

Ir arī ūdenī izmantojami www.metal-detectors.lv...
Un ja nopērkami, tad kāds ir nopircis ar...:face-smile:
Varbūt ar tirgotājiem īri var sarunāt???
Publicēts: 02.09.10 18:00
 citēt
Ar nopietnu metālu detektoru ir jāmācās strādāt tāpat kā ar vijoli spēlēt ir bijusi darīšana, bet no nenopietnajiem īpašas jēgas nebūs (noīrējot uz buhti barahti var tikai paveikties), bez tā viss vēl ir kaudze problēmu, piemēram: detektora kvalitāte, udens tilpnes dziļums un meklēšanas rādiuss, grunts tips, piesārņojums (metāla), gredzens bija no viena metāla vai vairāk ar akmeni vai bez u.t.t.
Veiksmi tev.
Publicēts: 02.09.10 18:03
 citēt
AirArt: (noīrējot uz buhti barahti var tikai paveikties)

lai uz buhti barahti noveiktos, uz to vietu vēlams doties hlamā sadami ogarodami :D
Publicēts: 02.09.10 19:34
 citēt
Ja interese, zvani 20220084, vai toms@godive.lv
Publicēts: 03.09.10 07:28
 citēt
Nu es videnes laikā atguvu savu ABU vizuli, kas palika Liepājas ezerā...atkabinājās karabīne un pazuda, pēc nedēļas klasesbiedrs bija spinigot un apsolūti nejauši aizķesēja...:D:D:D
Publicēts: 03.09.10 07:50
 citēt
imgfoto:Nu es videnes laikā atguvu savu ABU vizuli, kas palika Liepājas ezerā...atkabinājās karabīne un pazuda, pēc nedēļas klasesbiedrs bija spinigot un apsolūti nejauši aizķesēja...:D:D:D

Norautu vizuli es esmu atguvis, kad blakus esošais makšķernieks noķer to pašu līdzklopu, kurš man viņu ir pirms nepilnas stundas norāvis :D
Publicēts: 03.09.10 08:03
 citēt
Nu lūk, te būtu vietā tas pastāts ko labāk dot cilvēkam - zivi vai makšķeri...viennozīmīgi makšķeri, pat teikšu vairāk - viennozīmīgi spiningu :D
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):