forum.gif
Dizaina flešatmiņas
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Dizaina flešatmiņas
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 14.08.16 22:35
 citēt
Kāds Latvijā taisa personalizēta dizaina flešatmiņas? Izņemot tās kredītkaršu stila
Publicēts: 15.08.16 00:19
 citēt
Pagrūti iedomāties, kādu personalizētu dizainu tam puļķim var ustaisīt... :amazing:
Publicēts: 15.08.16 08:54
 citēt
Schneider:Pagrūti iedomāties, kādu personalizētu dizainu tam puļķim var ustaisīt... :amazing:

Nu tak uzprasi Gogles tantei- viņa rāda lērumu (varbūt arī kaučko par LV zinās pastāstīt).

www.google.lv...

Allibaba (vai tik nav mūsējais) piedāvā arī šādu- vari brūtei uzdāvināt: :face-grin:

Publicēts: 15.08.16 09:05
 citēt
Tad vēl vajag brūti, kuras kompim ir adbilstoša dizaina USB caumurs.
Publicēts: 15.08.16 09:21
 citēt
Visas šīs diaizna usb atmiņas ir komplektētas ar pēc iespējas lētākiem flashiem un kontrolieriem, līdz ar to uzticamības līmenis tuvu nullei.
Publicēts: 15.08.16 09:28 labots
 citēt
Dabistiski, ka tīri tehniski tie parasti ir lēti štrunti.
Man pašam jau pāris gadu labi kalpo neliels 8 gB Lacie Flash atslēdziņas formā- karājas atslēgu buntē.
Vienmēr ir līdz, neaizņem lieku rūmi kabatā un nav tik viegli pazaudēt, kā atsevišķu sīkumu.
Publicēts: 15.08.16 09:37
 citēt
Šito vajak - www.schweizer-taschenmesser.de... var arī abgriest nagus un atpogāt aliņu. :face-grin:
Publicēts: 15.08.16 16:11
 citēt
Jā, taisa, bet mikroskopiskas partijas ( zem 1000gb. ) , būs dārgi.
Publicēts: 15.08.16 16:42
 citēt
Frīdis gan ir makten nerātns pensis :face-grin: bet tas jau lab, tonusā sevi jāuztur.
Publicēts: 07.10.16 23:33
 citēt
Friidis:
Schneider:Pagrūti iedomāties, kādu personalizētu dizainu tam puļķim var ustaisīt... :amazing:

Nu tak uzprasi Gogles tantei- viņa rāda lērumu (varbūt arī kaučko par LV zinās pastāstīt).

www.google.lv...

Allibaba (vai tik nav mūsējais) piedāvā arī šādu- vari brūtei uzdāvināt: :face-grin:

Es pat nezinu ko teikt par tavam prata spējām. tādu bildi ielikt un nokopēt linku kur tu esi ierakstijis usb flash design. Prāts nav tava stiprā puse laikam :D
Publicēts: 07.10.16 23:49
 citēt
Tu nu gan pamodies ar Frīža prāta kritiku - pēc gandrīz 2 mēnešiem! :face-grin:
Publicēts: 07.10.16 23:51
 citēt
Schneider:Tu nu gan pamodies ar Frīža prāta kritiku - pēc gandrīz 2 mēnešiem! :face-grin:
Bija kāds termiņš?
Publicēts: 08.10.16 00:18
 citēt
Nebija, bet labāk tas būtu izskatījies pēc 2 gadiem.
Publicēts: 08.10.16 00:45
 citēt
Schneider:Nebija, bet labāk tas būtu izskatījies pēc 2 gadiem.
Ej pretrunā ar savu iepriekš teikto
Publicēts: 08.10.16 00:52
 citēt
Nav nekādu pretrunu, iepriekš teiktajā ir lapsirdīga ironija, arī nākamajā tik humora pieskaņa, nevienā nav nekāda nosodījuma.
Publicēts: 08.10.16 00:54
 citēt
Schneider:Nav nekādu pretrunu, iepriekš teiktajā ir lapsirdīga ironija, arī nākamajā tik humora pieskaņa, nevienā nav nekāda nosodījuma.
tev švaki ar humora izjūtu :D Ja nu vienīgi pats pie sevis paķiķinaji
Publicēts: 08.10.16 00:59
 citēt
Kā teiksi. Ja uztvēri par apvainojumu, vari uzpūsties - kas ta man.
Arlabunakt!
Publicēts: 08.10.16 10:12
 citēt
kādam ir pašvaki ar humora izjūtu, un tas šoreiz nav Frīdis .... :bad_smile:
Publicēts: 08.10.16 10:45 labots
 citēt
Sorry, ka nodarīju pāri autora smalkajai dvēslei ar savu prasto "kazarmju humoru".:face-crying:
Nepadomāju, ka cilvēkam ar tik vīrišķīgu niku ir tik jūtīga uztvere... :face-wink:
Publicēts: 09.10.16 15:49
 citēt
Publicēts: 09.10.16 16:32
 citēt
Friidis:Sorry, ka nodarīju pāri autora smalkajai dvēslei ar savu prasto "kazarmju humoru".:face-crying:
Nepadomāju, ka cilvēkam ar tik vīrišķīgu niku ir tik jūtīga uztvere... :face-wink:

Mani nemaz nesatricināja tava humora izjūta. Drīzāk pārsteidza, ka pieaudzis vecis ( ja tas esi tu bildē) ir tik nenobriedis galvā.
Kāda tavuprāt jēga vispār forumam, ja tajā klejo tādi šakāļi, kā tu, kas alkst tikai izcelties ar savu asprātību, kas pašam liek pasmaidīt un paķiķināt pie sevis?
Publicēts: 09.10.16 17:54 labots
 citēt
Sorry, nezināju, ka niknie vilkači ir tik jūtīgi un cimperlīgi.:face-wink:
Fotobloga forumā jau parasti mēdz paampelēties un neviens nepvainojas, ja tie joki nav ļauni-
gan jautrāka lasīšana, gan tēma turās augšpusē.

P.S. Interesanti, vai dabā vilkači un šakāļi skaitās radinieki? :face-grin:
Publicēts: 09.10.16 17:54
 citēt
werwolf:
Kāda tavuprāt jēga vispār forumam, ja tajā klejo tādi šakāļi, kā tu, kas alkst tikai izcelties ar savu asprātību, kas pašam liek pasmaidīt un paķiķināt pie sevis?

nez kā citus bet mani pašlaik vairāk kaitina tava snobiskā kasīšanās, protams ja esi gražīga vecmeita ar klimaksu smagā formā, tad atvaino, saprotu :face-wink:
Publicēts: 09.10.16 18:20
 citēt
nenovirzāmies no dizaina tēmas!!!

Publicēts: 09.10.16 18:44 labots
 citēt
Ja jau kategoriski pa tēmu, Googles tante gana daudz rāda, piemēram:

www.reklamasveikals.lv...

www.digimix.lv...

www.parsteigumuagentura.lv...

Utt, utml- vajag tik rakt...:face-wink:
Publicēts: 09.10.16 19:13
 citēt
Karlis_K: ...ja esi gražīga vecmeita ar klimaksu smagā formā...

Ar tādu diagnozi viņa te nav vienīgā.
Publicēts: 11.10.16 10:00 labots
 citēt
werwolf:
Friidis:Sorry, ka nodarīju pāri autora smalkajai dvēslei ar savu prasto "kazarmju humoru".:face-crying:

Mani nemaz nesatricināja tava humora izjūta. Drīzāk pārsteidza, ka pieaudzis vecis ( ja tas esi tu bildē) ir tik nenobriedis galvā.

Neesi taču tik baigi sasprindzis, aizej nolaid tvaiku citur un tad ķeries pie drukas darbiem. Frīdis normāli pajokoja, ja Tev tik grūti paciest apkārtesošos pacientus - vnk naherizējies no šejienes un baudi rudeni :) nu ja tur arī kretīno netraucē :face-wink:
PS jeb tik ļoti satrauca mazpimpīšu bildes, jautājums Freidam :D
Publicēts: 11.10.16 13:49
 citēt
werwolf:
Schneider:Tu nu gan pamodies ar Frīža prāta kritiku - pēc gandrīz 2 mēnešiem! :face-grin:
Bija kāds termiņš?

Droši vien flešku pasūtīja, bet ķīnietis neatsūtīja - vai atsūtīja ķīnieša izmērā. Kaut kur FB klejoja "atdo par velti 1000 prezervatīvus, L izmēra... ķīniešu L izmēra..." - katru reizi gumiju skaits par pāris samazinājās, bet paka klejoja ilgiiiiii....
Publicēts: 11.10.16 21:18
 citēt
kādam jau noderēja! Kaut vai lai fleškas drošībā !!!
Publicēts: 13.10.16 23:01
 citēt
NilsS:
werwolf:

Neesi taču tik baigi sasprindzis, aizej nolaid tvaiku citur un tad ķeries pie drukas darbiem. Frīdis normāli pajokoja, ja Tev tik grūti paciest apkārtesošos pacientus - vnk naherizējies no šejienes un baudi rudeni :) nu ja tur arī kretīno netraucē :face-wink:

Neesmu jau sasprindzis. Ja tavuprāt viņš normāli pajokoja, es pat nezinu, ko teikt. Cik es atceros mēs kādā piektajā klasē sazīmējām citiem kladē krānu un ņirdzam, bet te cilvēkam jau cienījam vecums. Mana kļūda varbūt bija tā, ka es tādu jautājumu uzdevu šeit. Jo pa labu laiku, NEVIENAS saturīgas atbildes. Tikai kurš nu asprātīgāks. Ja tu man nepiekrīti, tad es nez ko ar tevi šejienes portāls ir izdarījis.
Publicēts: 14.10.16 07:15
 citēt
Nu neko nepadarīs, nepareizā sabiedrībā ienāci. Lai izvairītos no tādiem rupjiem večiem, nākamreiz iesaku uzdot savus jautājumus Financial Times vai britu karaļnama lapas forumā. Tik sarunas biedra nosaukšana par šakāli tur izpelnīsies nosodījumu kā pagalam nearistokrātiskas audzināšanas pazīme.
Publicēts: 14.10.16 09:12 labots
 citēt
werwolf:
...pa labu laiku, NEVIENAS saturīgas atbildes. Tikai kurš nu asprātīgāks. Ja tu man nepiekrīti, tad es nez ko ar tevi šejienes portāls ir izdarījis.

Kaučkāds galīgi infantils "pasažieris" šoreiz gadījies- neko neklausās, tikai "raud" par sliktajiem puikām fotobloga "smilškastē"...:face-crying:
Ar ko tad slikta, piemēram, ir mana pietiekami konkrētā atbilde 09.10.16 18:44?
Tur ir konkrēti linki, tajos var atrast konkrētu firmu kontaktinformāciju un pašam visu konkrēti noskaidrot!
Jebšu autors gaida, kad kāds spec. aģents viņam mājās klāt pienesīs paplātīti ar zelta maliņu, kur sakrāmēti dažādi, īpaši viņam personalizēta dizaina flešku paraugi? :face-wink:
Publicēts: 14.10.16 19:34
 citēt
Publicēts: 15.10.16 11:59
 citēt
Friidis:
werwolf:
...pa labu laiku, NEVIENAS saturīgas atbildes. Tikai kurš nu asprātīgāks. Ja tu man nepiekrīti, tad es nez ko ar tevi šejienes portāls ir izdarījis.

Kaučkāds galīgi infantils "pasažieris" šoreiz gadījies- neko neklausās, tikai "raud" par sliktajiem puikām fotobloga "smilškastē"...:face-crying:
Ar ko tad slikta, piemēram, ir mana pietiekami konkrētā atbilde 09.10.16 18:44?
Tur ir konkrēti linki, tajos var atrast konkrētu firmu kontaktinformāciju un pašam visu konkrēti noskaidrot!
Jebšu autors gaida, kad kāds spec. aģents viņam mājās klāt pienesīs paplātīti ar zelta maliņu, kur sakrāmēti dažādi, īpaši viņam personalizēta dizaina flešku paraugi? :face-wink:

Šo atbildi jau sniedzi tikai, kad pašam palika kauns! Protams to neatzīsi :D
Publicēts: 15.10.16 13:29 labots
 citēt
Esi gana cimperlīgs, bet neuzmanīgs- atbildi es sniedzu uzreiz (15.08.16 08:54), norādot saprātīgāko ceļu- meklēšanu Googlē (un biju viens no pirmajiem tēmā).
Konkrētāku atbildi uz tik nekonkrētu jautājumu nav iespējams dot- atliek vienīgi pajokot.
Un tā humora izjūta mums visiem dazāda- citam bik parupja, citam "vecmeitīgi" gražīga....:face-wink:
Publicēts: 15.10.16 22:32
 citēt
Labie cilvēki - kamdēļ tāda negatīvā enerģija vajadzīga, vairāk ar prieku.
Un ar meditāciju viss sakārtojas.

youtu.be...

Lai Jums Laime un Prieks
Publicēts: 19.10.16 22:11
 citēt
werwolf:
NilsS:

Neesmu jau sasprindzis. Ja tavuprāt viņš normāli pajokoja, es pat nezinu, ko teikt. Cik es atceros mēs kādā piektajā klasē sazīmējām citiem kladē krānu un ņirdzam, bet te cilvēkam jau cienījam vecums. Mana kļūda varbūt bija tā, ka es tādu jautājumu uzdevu šeit. Jo pa labu laiku, NEVIENAS saturīgas atbildes. Tikai kurš nu asprātīgāks. Ja tu man nepiekrīti, tad es nez ko ar tevi šejienes portāls ir izdarījis.

īstais jautājums ir - ko es izdarīju ar šo portālu! Te puse netic, ka fotogrāfija ir māksla, bet otra puse netic man:face-sad:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):