Kāda pieredze, ko lietojam, ja lietojam? Nesteidzoties vēroju, rokas dreb, purslas raustās, domāju iegādāties palīglīdzekli, orjentējoši +/- www.gpspro.lv...
Ir nedaudz cits FeyuTech variants (priekš GoPro kameras), bet gabarīti +- līdzīgi. Tomēr paliels krāms, lai vazātu līdzi izklaidēm ... arī katru reizi dabūsi montēt un nomontēt telefonu (lieks čakars). Ieteikums apdomāt šādu variantu > DJI Pocket 2 < maziņš un laba kvalitāte, dārgāk gan , bet daudz ērtāk. youtu.be...
Mūsdienās ir informācijas gūzma. Vēroju google, youtube, dažādi forumi, pamazām briestu, lēnām iezīmējās verķa aprises, šovakar/rīt nospiedīšu pogu maksāt. Hugo ieteiktais derētu, ja es ar video nodarbotos intensīvi. Manā režīmā tas morāli novecos ātrāk, kā es to kaut cik atpelnīšu.
negatIvs:Mūsdienās ir informācijas gūzma. Vēroju google, youtube, dažādi forumi, pamazām briestu, lēnām iezīmējās verķa aprises, šovakar/rīt nospiedīšu pogu maksāt. Hugo ieteiktais derētu, ja es ar video nodarbotos intensīvi. Manā režīmā tas morāli novecos ātrāk, kā es to kaut cik atpelnīšu.
Vaļaspriekam nav sevi jāatpelne. Bet iekšējais skopums saka- labāk pirkt kaut ko, kam var pielikt klāt dažādas kameras vai telefonus. Kaut vai to pašu GoPro.
negatIvs: ... derētu, ja es ar video nodarbotos intensīvi. Manā režīmā tas morāli novecos ātrāk, kā es to kaut cik atpelnīšu.
Nu, nav šamais tik dārgs ..., bet moments par novecošanu ņemams vērā. Verķis pāris gadus vecs modelis, var gadīties, ka parādās DJI Pocket 3 ar biku labākiem parametriem un sliktāku cenu (kā tas notika ar mazo DJI Mini 3 dronu). Neskatoties uz šo iespējamību, tagadējam ir ar gana liela rezerve, pat 5 gadu tālā nākotnē
FeiyuTech Vlog Pocket 2 domāju derēs, lai "atpelnītu" ... Tikai ar rotācijas asīm > šim ir švaki < (tas pats DJI Osmo Mobile 6 + ļurkājas)
FeyuTech taisa nosacīti labus verķus (nav protams ideāli) + no alumīnija un neļurkājas Vizuālais izskats un softs DJI ir labāks.
Manējais FeyuTech G5 tomēr ir mazāks par pirmo iemesto DJI Osmo Mobile 6 variantu un tāpat paliels.
Salikt visu dzīvi telefonā - nav pārāk labi (nobeigsies, pazudīs, u.t.t), riskus ir saprātīgi minimalizēt uz vairākām iekārtām
Gpspro vakar pateicās par pirkumu, šodien paziņoja, ka nevar izpildīt pasūtījumu, naudu atdos divu dienu laikā. Tagad pasūtīju Masterfoto, rēķina vēl nav.....
Esmu jau saskāries. Cerēju uz ātru rezultātu. Ir pozitīva pieredze gan ar Ebay, gan amazon, esmu saņēmis preces no uk, Eiropas, asv, Japānas un Ķīnas, viss mierīgi, bešā jau nepalikšu