forum.gif
Par krokodila asarām, kritiķiem un dzīvi kā tādu
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Par krokodila asarām, kritiķiem un dzīvi kā tādu
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 25.03.07 22:46
 citēt
ir velviens atzars, amatieri kas paši nepārāk labi fotografi, bet varen labestiigi pret citiem ar kitiku un atziimeem 233.. pat nevietaa labestiigi, pašm nepatiik kaa izstaas i bilde skaitaas suudiiga...
Publicēts: 25.03.07 22:50
 citēt
starpcitu, var jau arii nelikt atziimi ja nepatiik, tikai pateikt kas nepatiik un autors izlemj vai pienjemt ieteikumu vai ne.. es taa meeginu dariit, vienreiz atljaavos 333 ielikt bildei kura uzkaapa 6,26, dabuju kauninaajumus no paareejiem, kaut izteicu kas ir slikti.. un taa bilde nudien bij, nju, paargaismota kraasaas un kompozicionaali slikta, pilniigi zoklis atkaraas par paareejiem balojumiem, tapee arii uzvilkos un ieliku 333.. :D
Publicēts: 25.03.07 23:06
 citēt
starpcitu, var jau arii nelikt atziimi ja nepatiik, tikai pateikt kas nepatiik un autors izlemj vai pienjemt ieteikumu vai ne.. es taa meeginu dariit, vienreiz atljaavos 333 ielikt bildei kura uzkaapa 6,26, dabuju kauninaajumus no paareejiem, kaut izteicu kas ir slikti.. un taa bilde nudien bij, nju, paargaismota kraasaas un kompozicionaali slikta, pilniigi zoklis atkaraas par paareejiem balojumiem, tapee arii uzvilkos un ieliku 333.. :D

:D
vai komentu ar raxtiiji ? ka nesanaak taa, ka uzraxti kas pa lietu un ta fixi izkuup i bilde i komenc :DD stuulpi kaukaa :( (katrs ar saviem gljukiem ciinaas kaa maak :)) )
Publicēts: 25.03.07 23:12
 citēt
protams uzrakstiju.. nerakstu tikai tad kad nu tiesaam nav ko teikt,attieciiga ir arii atziime.. :)
Publicēts: 25.03.07 23:47
 citēt
???nesaprotu raksta autoru...vai tas ir vajadzīgs...noslēpties aiz nika un maskas...adminiem nedaudz jāpadomā, ...es domāju, ka citos blogos caurkritušie grib fotoblogu arī sagraut.
...bet, kad padomā...tīrs murgs...<elite> ar darbu , neviss ar muldēšanu pēc alošanās
Publicēts: 26.03.07 00:09
 citēt
Pie Elites pieskaitu visus Vismaņus, Sausiņus, Elikus utt, kas tiešām ar fotogrāfiju ir ciešā saiknē

:D :D :D
Publicēts: 26.03.07 00:33
 citēt
nēnu, par krokodila asarām varētu piekrist. tas ir stulbi.

bet par kaut kādu sabiedrības dalījumu - pāris reizes pārlasīju un iegrimu pārdomās :D:D:D vai tas ir labi, vai tas ir slikti un vai vispār vērts par to domāt...
Publicēts: 26.03.07 11:50
 citēt
A cilvēks ģēlu runā! Nevajag jau visu uzreiz absolutizēt. Runa ir par tendencēm. Starp citu - būtu interesanti, kāda ir mūsu bilžu vērtēšanas statistika - cik bilžu vērtēšanā ar atzīmēm vai komentiem dienā esam piedalījušies. Vai novērtējam tikai dažas izcilās, jeb piedalamies arī fotosabiedrības veidošanā (audzināšanā)? Pats esmu sācis likt tikai komentārus zem bildēm, kur nu galīgi neko nesaskatu, civilizēti pasakot savu domu.
Publicēts: 26.03.07 12:29
 citēt
IMHO, bildes veerteet vajadzeetu zjuurijai, vai anoniimai vai nee-taa cita lieta. Bet ljoti biezji sastopos ar taa saucamo "tautas veerteeshanu" un peectam paskatos-nu, sorry... Piekam veel viena lieta-agjitaacija visaas iespeejamaas malaas-kaada tur vairs objektivitaate, ja draugos un veel daudz, daudz vietaas sanjemu zinju:"paliidzi man, nobalso par to un to utt..."
Rezultaataa augstaaku veerteejumu sanjem nevis tas, kuram pienaaktos shis veerteejums, bet tas, kursh aktiivaak agjitee, kuram vairaak draugu utt...tad kaads tam visam sakars ar labaam bildeem??? :evil:

...tie naf draugi, ja tev melo (pielien, glaimo)
Laba bilde tiek labi vērtēta, par piemēru paskati nedēļas labāko www.fotoblog.lv... -nobalsots 98 gab...padomā, pirms kaut ko raksti, jo tu autoru silrak apvaino, ka vīnš tos 98 ir aģitējis...sory, bet galvenais bildē ir ideja un darbs...tad arī būs vērtējums.
Publicēts: 26.03.07 13:59
 citēt
vnk balsojot autora vaardu nost! :) mazaak probleemu buus...
Publicēts: 26.03.07 14:41
 citēt
nu lab tas jau ir vispareejs marasms, bet nu domaaju ka aniwei tas daudz ko atrsinaatu...
Publicēts: 27.03.07 23:51
 citēt
Jaa, par kaadiem procentiem atrisinaatu gan! Bet marasms kaa taads notiek gan. Protams, ne visur un vienmeer, bet ir gadiijumi taadi. Pie kam ne tikai bilzju topos-arii muuzikas utt topos. Pats diezgan biezji sanjemu visaadus uzaicinaajumus nobalsot par to vai shito... Texts apmeeram taads-paliidzi dziesmai/bildei vai kam citam pakaapties augstaak...:((

tu aizmirsti, ka bez taviem pieminētajiem vēl ir tāda profesija, kā bīdītājs (menedžers) :shock: ...un ne jau modele, muziķis, bet menedžeri ir galvenie pie nopelniem... :D
Publicēts: 28.03.07 17:37
 citēt
> noteikti ir jāvieš kkādas korekcijas ar to, cik ātrā laikā var vispār vērtēt.

Nuu, es teiktu, cik drīz pēc piereģistrēšnās vai pirmo X bilžu ievietošanas.
Var jau arī ieviest tādu sistēmu, ka kopistisko rezultātu vairāk ietekmee to balsotāju, kuriem augstāks reitings, balsis.
Bet nu kā ir tā ir - personāli mani mazliet kaitina vieglums ar kuru sliktām, vidējām un diezgan labām bildēm saliek 555 - nu, ko tad likt īpaši labai.
Publicēts: 28.03.07 22:09
 citēt
Jā, kaut arī esmu šeit aktīvs tikai pirmo nedēļu, arī man liekas jocīgi, ka ir daudz 555, tostarp arī par manām bildēm. Iesaku paskatīties kā NN un DR vērtē filmas Dienā, piecas zvaigznes neliek gandrīz nakad, jo ļoti laba filma dabū četras, bet piektā tiek pietaupīta izcilai filmai. Līdzīgi vajadzētu rīkoties arī ar bildēm...

Ko darīt? Ideja varētu būt tāda, ka tiek pāriets no piecu punktu sistēmas uz sešu vai septiņu punktu sistēmu un tiek īstenota interesanta lieta - lietotājs, kura reitings ir zemāks par kaut kādām X vienībām, vairāk kā 5 nevar ielikt, bet tas, kurš sevi ir pierādījis ar labām bildēm ir tiesīgs likt arī 6 un 7...
Publicēts: 28.03.07 22:31
 citēt
Jā, kaut arī esmu šeit aktīvs tikai pirmo nedēļu, arī man liekas jocīgi, ka ir daudz 555, tostarp arī par manām bildēm. Iesaku paskatīties kā NN un DR vērtē filmas Dienā, piecas zvaigznes neliek gandrīz nakad, jo ļoti laba filma dabū četras, bet piektā tiek pietaupīta izcilai filmai. Līdzīgi vajadzētu rīkoties arī ar bildēm...

Ko darīt? Ideja varētu būt tāda, ka tiek pāriets no piecu punktu sistēmas uz sešu vai septiņu punktu sistēmu un tiek īstenota interesanta lieta - lietotājs, kura reitings ir zemāks par kaut kādām X vienībām, vairāk kā 5 nevar ielikt, bet tas, kurš sevi ir pierādījis ar labām bildēm ir tiesīgs likt arī 6 un 7...

Paskati bildes ar reitingu virs 6,3...cik liels ir apmeklējumu un balsotāju skaits...tas arī tev varbūt kaut ko izteiks...te ir brīva demokrātiska atmosfēra, kuru tev līdzīgie visādi grib ierobežot, pakļaut, bet labi ka admini nav no plastalīna un tos viss tā nevar pārlipināt...
...pie ļoti laba darba pieiet pat 100 un tas atsver tavus 6 un 7...
...padomā, ka lielāka daļa foto vērtē ...patīk, nepatīk, neskatu...
...ja gribi vispusēju novērtējumu savai bildei, sūti uz n-tajiem blogiem pa pasauli...
Publicēts: 28.03.07 23:15
 citēt
Labsvakars blogeri, šovakar nu nevarēju nosēdēt mierā, vells ar ārā, jāspļauj vienreiz ārā.

Pa fotoblogu dzīvojos visai neilgu brīdi, taču tai pat laikā pietiekoši, lai saprastu kas ir kas...

Vēlētos parunāt nedaudz par fotobloga publiku, par tiem, kas ikdienā ir apkārt utt...

Fotobloga iemītniekus iedalītu trijās grupās :

1. Elite.

...

2. Rūkiji.
...

3. Vidusslānis.

...

es nevienai no kategorijaam nepiederu.. kas tad es esmu ???
Publicēts: 28.03.07 23:23
 citēt

Paskati bildes ar reitingu virs 6,3...cik liels ir apmeklējumu un balsotāju skaits...tas arī tev varbūt kaut ko izteiks...te ir brīva demokrātiska atmosfēra, kuru tev līdzīgie visādi grib ierobežot, pakļaut, bet labi ka admini nav no plastalīna un tos viss tā nevar pārlipināt...
...pie ļoti laba darba pieiet pat 100 un tas atsver tavus 6 un 7...
...padomā, ka lielāka daļa foto vērtē ...patīk, nepatīk, neskatu...
...ja gribi vispusēju novērtējumu savai bildei, sūti uz n-tajiem blogiem pa pasauli...
Nekas, viss ok. Ir jau labi arī kā ir. Viss fotOblogs ir kaut kas fantastisks ar vai bez kaut kādām izmaiņām... Un galu galā, ne jau reitings ir tas svarīgākais...
Publicēts: 29.03.07 00:04
 citēt

Pie tevis aprakstītā varianta izveidosies šāda situācija:
Jo vairāk būs tādu, kuri varēs vērtēt ar 5, jo zemāku vidējo atzīmi bilde dabūs, kaut arī bilde atbildīs uz viesiem 8 .... :)
Publicēts: 29.03.07 11:04
 citēt
vienigais arguments ir tads, ka reitings mainas ari no balsojumu skaita. lai balso 555, kas no taa, piekritu, cilveki sadomaasies, varbut parak sapriecaasies, bet ja jau skatiitaajiem bilde patik, kapec aizliegt to prieku? Par vienu es neshaubos - iistens latvietis nekad nepieljaus lai citam iet parak labi, arii sheit to var redzet - ik pa bridim kads iekjepina darvas karoti medus mucinjaa :) nu - ideali! droshi uz priekshu, milie draugi, tieshi taa (un nevis pacelot reitingus lidz 1956 vai ierobezojot balsoshanu pec 17 bildes) mes dabusim rezultatu - fanu, mazliet maaciibas, un skaistu topu!

Sh.
PS jaieviesh verteshana bloga rakstiem un reportazham, apnicis par galeriju kauties ...
Publicēts: 29.03.07 13:40
 citēt
Labsvakars blogeri, šovakar nu nevarēju nosēdēt mierā, vells ar ārā, jāspļauj vienreiz ārā.

Pa fotoblogu dzīvojos visai neilgu brīdi, taču tai pat laikā pietiekoši, lai saprastu kas ir kas...

Vēlētos parunāt nedaudz par fotobloga publiku, par tiem, kas ikdienā ir apkārt utt...

Fotobloga iemītniekus iedalītu trijās grupās :

1. Elite.

...

2. Rūkiji.
...

3. Vidusslānis.

...

es nevienai no kategorijaam nepiederu.. kas tad es esmu ???

tu esi atkritējs..tavai dzīvej nav jēgas.. :D
Publicēts: 03.04.07 00:36
 citēt
kas vienam "sūds", citam laba bilde, citam mācību materiāls, citam pašizpausme, citam iespēja padirsites, citam pirmā bilde fotogrāfa karjerā, citam pēdējā, citam dzīves jēga....

www.fotoblog.lv... sūdi?
Publicēts: 03.04.07 12:33
 citēt
veel ir draugiem.lv un face.lv lietotaaji kuri iepeldeejushi fotoblogaa ar savaam telefonu bildeem, un tad kad sanjem sliktu atziimi atriebjas ar to pashu
Publicēts: 03.04.07 13:02
 citēt
veel ir draugiem.lv un face.lv lietotaaji kuri iepeldeejushi fotoblogaa ar savaam telefonu bildeem, un tad kad sanjem sliktu atziimi atriebjas ar to pashu

Nu jā, tāda jau ir tā face.lv kultūra. Pabiju tur pirms kāda gada kādus 2 mēnešus :) zini, tur pat nenjem tik nekvalitatiivas bildes, kaa sheit dazhreiz ieliek :)
vinji pat skataas, lai bilde buutu TAISNA :DD
Publicēts: 05.04.07 13:11
 citēt
Piekrītu daudz kam rakstītajam....
Piebildīšu, ka es tāpat kā jebkurš no mums, vēlētos saņemt labu novērtējumu.....
Apzinoties, ka neviens nav ideāls un profesionālis netik, ka cik ir cilvēku, tik gaumju, vērtību skalu, u.t.t., nākas pieņemt par nelaimi vai laimi, arī sliktus novērtējumus. Man šādās situācijās ir skumji, bet tā nu tas ir: kas pelnīts tas pelnīts.
VIENĪGi, LŪDZU, NEESIET KRETĪNI, "SLIKTĀM" ATZĪMĒM RAKSTIET KOMENTĀRUS (ARGUMENTĒTUS).
Pretējā gadījumā arī es kļūstu par kretīnu......
Publicēts: 05.04.07 20:30
 citēt

Nu draugos ta vēl tā, bet face neviens nevērtē bildi, tikai mūļus - galu galos, vārds "face" arī feisu nozīme, ne bildi. Nu, ka te citi kritēriji, varbūt neiebrauc.
P.S. Gadījās man face.lv zem bildes parakstīt, ka "zlouptrbļeņije ar platleņķi" un ka "ziepene otrādi", man apjautājās vai man nevaig pa purnu sadot un dirsā akmeni iebāzt - nu, tur laikam tāds komunicēšanās stils.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):