forum.gif
metālisku toņu efekts cs2
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / metālisku toņu efekts cs2
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 28.03.07 10:12
 citēt
Žurnāla "Klubs" jaunākajā numurā ir Baldassarini Ambre reklāma, kurā attēlots vīrieša profils un smaržu pudelīte. Aci piesaistīja bildes krāsu, toņu izpildījums - tādi dūmakaini, metāliski toņi, saglabāts ādas spīdums. ir redzētas dažādas fotomanipulācijas - gan siltos, gan vēsos metāliskos toņos. Vai ir kāds konkrēts veids, kā to var panākt Photoshop cs2? Ja kādām ir tāda veida pieredze, padalaties, lūdzu.
Publicēts: 28.03.07 10:15
 citēt
maniiju kaut kur liidziigu presetu - bet nevaru linku atrast
Publicēts: 28.03.07 11:56
 citēt
Foto & Video aprīļa numurā ir viens portfolio, kur līdzīgi veidoti darbi, bet tie taisīti ar solarizācijas metodi - analogi, nevis photoshopā.
Publicēts: 28.03.07 18:46
 citēt
CS2 JĀBŪT pie filtriem līdzīgam efektam, lasīju vienā grāmatā par CS2 filtriem.

tas ir gatavs presents jau. atradiishu - ielikshu
Publicēts: 28.03.07 22:33
 citēt
paldies, draugi, par atsauciibu. edzju, gadiishu kaadu zinju.
domaaju, ka ir iespeejams arii panaakt kaut ko liidziigu eksperimentu celjaa.
Publicēts: 29.03.07 20:30
 citēt
kaads varbuut var pateikt, kaa konkreeti tas "presets" saucaas, lai var meegjinaat netaa samekleet?
Publicēts: 30.03.07 19:11
 citēt
Foto & Video aprīļa numurā ir viens portfolio, kur līdzīgi veidoti darbi, bet tie taisīti ar solarizācijas metodi - analogi, nevis photoshopā.

kas tas par zhurnaalu, gan jau manaa pusee nevarees nopirkt bet Riigaa? man jau vairaak tas video interesee.
Publicēts: 30.03.07 23:10
 citēt

kas tas par zhurnaalu, gan jau manaa pusee nevarees nopirkt bet Riigaa? man jau vairaak tas video interesee.

zurnals saucas "foto & video". no video tur ir hardware apskati paarsvaraa tikai. esmu redzeejis vairums narvesen ieskrietuvees.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):