forum.gif
ko darit un jusu viedoklis
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / ko darit un jusu viedoklis
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 02.04.07 22:30
 citēt
Pilnīgi neinteresē... bet dienu, kad kāds mani nomainīs, gan es gaidu jau labu brīdi...:)
Publicēts: 02.04.07 23:15
 citēt
Pilnīgi neinteresē... bet dienu, kad kāds mani nomainīs, gan es gaidu jau labu brīdi...:)

ja silrak vēl ieliks tik pat spēcīgās (kā jau viņam ir) 5 bildes tad tā varētu notikt...
Publicēts: 02.04.07 23:24
 citēt
Domāju, ka Bloga līmenim, viņam vēl ir pat vairāk nekā 5 bildes...:)
Publicēts: 02.04.07 23:32
 citēt

Ko Tu gribi teikt ar bloga līmeni?
Publicēts: 02.04.07 23:38
 citēt

Ko Tu gribi teikt ar bloga līmeni?

Karoč, viņam ir daudz labu bilžu :)
Publicēts: 02.04.07 23:55
 citēt
ibio
Publicēts: 03.04.07 00:31
 citēt
adminstrācijas komentārs.

Izmaiņas vērtēšanas sistēmā tiks ieviestas līdz ar jauno fotobloga versiju. Kad? Nav zināms :) Bet konceptuāli viss ir skaidrs, domājams, ņemot vērā aptaujas rezultātus, Jūsu komentārus un ieteikumus ir atrasts optimālais risinājums vērtēšanai kā tādai.

Varu pateikt uzreiz, ka neviena vērtēšanas sistēma nebūs universāli objektīva un katai no Jūsu versijām ir savi trūkumi, kurus neatsver ieguvumi, tāpēc mūsu jaunais koncepts ir savā ziņā unikāls, kaut arī sastāvēs no daudziem forumā apspriestajiem variantiem.

Problēma pagaidām ir realizēt visas mūsu grandiozās ieceres :)
Publicēts: 03.04.07 00:53
 citēt
Teperj vipjem za ponimanje! 8)
Publicēts: 05.04.07 13:29
 citēt
gaidīsim, citādi te ir kalaigājošu muļķu un pusmuļķu poligons, kura malā klusēdami stāv zinošie guru (es pie tiem sevi nepieskaitu)......
iesaku ieviešot jauno kārtību, ieviest arī sankcijas to nepildīšanas gadījumā.....
veiksmi visiem!
:roll:
Publicēts: 05.04.07 19:46
 citēt
Piekrītu cirslītim uz visiem 100.

Es gan par mazāk, tā ~ ne uz, bet par 47-52%

... ka jaaveertee ir anoniimas bildes, bez autora... Un arii veerteejumu autorus nedriikst zinaat bildes autors - tas situaaciju manaami uzlabotu... IMHO

Vērtējumus varbūt pietuvinātu +/- ojektivitātei. Bēt - redzu lecīgus tekstus - paskatu bildes, vai ir sakarība, vai ir pamats būt lecīgam. Nu, koptēls veidojas. Bilžu daudz, ne visas jaudāju skatīt un no tā mazā "īkšķnaga" maz ko saprotu - esmu pamanījis, kuru autoru bildes man patīk, kuru šķiet interesantas un skatīšanas vērtas - paskatu - un tad varbūt arī novērtēju. Kāds grib, lai viņam uzbildēju kāzas, bēres vai apkūlības, es iedodu linku, bet mani nesapratīs, ja bildes autors būs ononīms.
Publicēts: 05.04.07 21:45
 citēt
Piekrītu cirslītim uz visiem 100. Savādāk apnicis skatīties, ka dažreiz pazīstamu niku īpašnieki par savām "miskastēm" saņem 555, tikmēr jaunos nober ar 1-3.

Nu nevajag te ****,ja? KKāds b-shits, neviens te niku nevērtē! Niks tieši UZLIEK atbildību. Tev jānes savs vārds, un par vārdu 555 neviens nemet.

Varbūt vari parādīt kādu "miskasti" ar >6 no kāda populāra autora??

Taatad Tu apgalvo, ka neviens bildeem veerteejumus neboto, ja? :)) naivums ar aizveertaam aciim...

cirslīti, tu esi jauns un nezini, kas ir atbildības sajūta...kaut ko pagrabini, kaut ko parunā runāšanas dēļ...parādi vienu no 1-50 (100) kurš otram pa draugam liek... un vai subjektīvi man nedrīkst patikt bilde kas nepatīk nevienam, un otrādi...kāpēc tieši tu gribi būt soģis?
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):