Sveiciens visiem foto miljiem!! Piedavaju sevi ka fotomodeli un izskatishu ari citus variantus fotografijam ari. Velos piedavat vienoshanos, ja kadu interese - fotografs iegust iespeju eksperimentet, tachu es - fotografijas. Esmu jau piedalijies Lingarie days 2007 un Kupiansky underwear show,taka nedaudz pieredze jau ir. Sheit paradishu paris bildes ieskatam -> bildez.lv...
Liels paldies Arvim,ka visus apgaismoja,jo patiesham liela dalja ir Arvja foto un tas drausmigais fons ir BCA kura esmu, ta ir mana treninjvieta kur Zavadskis maca fotografeties
ne*irsiet uz manu fonu!!! es pats vinju buuveeju lakoju un krasoju!! kautkads oftopiks aizgaajis jums. dzekam kompleksi uz visu dziivi. vinu pat nepamaniijaat kaa saakaat foonu manu kjidaat!!!
Nu ja jau vel neviens nav pieteicies un aiz laimes nemirst nost, tad jau pats vari izdariit secinaajumus..
off topiki rullee!
arvisv, nedusmo, bet iedomājies, ka pāris meitenes esi izģērbis un jau esi baigais specs. Te cilvēks piedāvā reāli...un tev rodas kompleksi...pupu uzbildēt un ielikt lielu prasmi nevajag, bet vīrieti parādīt ir dikti jāmāk.
Nu ja jau vel neviens nav pieteicies un aiz laimes nemirst nost, tad jau pats vari izdariit secinaajumus..
off topiki rullee!
mani neinteresē, kā tu jūties skatoties uz savām bildēm, tās salīdzinot, ...mani interesē, kāpēc šādi raksti. Puisis ir izskatīgs un normāls, bet tas ka slikti parādiet naf viņa vaina...naf nefotonesmuku cilvēku, ir slikta pieeja.
Izlasi to velreiz un meegjini ciitiigaak ieraudziit tur domu, ka nevienam nav intereses vinju fotografeet! Nu neviens ar nebija pieteicies! Taa ka nesaki man pretendzijas..
Ja es butu fotografs, kas focee modeljus, tad buuti interese!
Parsteidzigi tev secinaajumi un patvaljiigi vispaarinaajumi Ruupiigaak kop savu teelu!
Nja dzeki tas ir DAFICITS. Saimnieciba kadreiz noder A paredzu ka sjo fonu kads iepircis griesjanai , sjis pretigais fons kas tais bildes loti labi griezjas ara uz datora VOT!
...sjis pretigais fons kas tais bildes loti labi griezjas ara uz datora VOT!
Nū ja, zilās krāsas būšana/nebūšana vismazāk ko ietekmē tajās krāsās, kuras cilvēka ģīmī dabiskā veidā sastopamas. Krāsu ķiņa pirmssākumos a bija variants, ka filmēja caur krāsu filtriem un projecēja tāpat un iznačaļno jūzēja tikai zaļo un sarkano.