forum.gif
Fotomodelis
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Fotomodelis
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 03.04.07 22:28
 citēt
Sveiciens visiem foto miljiem!!
Piedavaju sevi ka fotomodeli un izskatishu ari citus variantus fotografijam ari.
Velos piedavat vienoshanos, ja kadu interese - fotografs iegust iespeju eksperimentet, tachu es - fotografijas. Esmu jau piedalijies Lingarie days 2007 un Kupiansky underwear show,taka nedaudz pieredze jau ir.
Sheit paradishu paris bildes ieskatam ->
bildez.lv...

vislabak rakstit butu uz epastu Armands.Ikalis@gmail.com,jo sheit ipashi biezhi nesanaks pabut..
Publicēts: 04.04.07 13:16
 citēt
wtf?

btw tas zilais fons vienkārši atbaidošš
Publicēts: 04.04.07 14:54
 citēt
Cik sapratu kā modelis, pieraksti savā postā ,jo no tā netop skaidrs :) (vienīgi no topika niosaukuma bet lasot pašu postu pa burzmai aizmirstās
Publicēts: 04.04.07 23:00
 citēt
Liels paldies Arvim,ka visus apgaismoja,jo patiesham liela dalja ir Arvja foto un tas drausmigais fons ir BCA kura esmu, ta ir mana treninjvieta kur Zavadskis maca fotografeties :)
Publicēts: 05.04.07 23:58
 citēt
mjaaaa kaa var vispar ienakt prata kaut kadu tik drausmiigi fonu uzmochit....

Ti jaajautaa Baltic Casting Agency un Andreartam.. :D

zilais fons tika iepirkt kaut kaadam projektam. ne es pirku ne es bildeeju projektu.
Publicēts: 06.04.07 00:23
 citēt
www.face.lv...

:D TASPATS ZILAIS.. nu fons es domāju :D
un apsites cik tīrs, un cik gaumīga fotosesija, vienkārši buč buč sawļ.
āmn, fotogrāfs taspats? :D
Publicēts: 06.04.07 08:35
 citēt
nu bet tas fons... vienkārši izraisa, netīrs - apsties viss nopedots ;/
un tik zils ;/ bāh
Publicēts: 06.04.07 16:05
 citēt
Njā... es NEGRIBU būt fotogrāfs. Un fotomodelis ne tik.

Paldies!
Publicēts: 06.04.07 19:46
 citēt
Jus te laikam nedaudz aizsakat ne pa teemu runat :)
Kadam ir vajadziba prieksh eksperimentiem mani ?
Publicēts: 06.04.07 20:21
 citēt
Jus te laikam nedaudz aizsakat ne pa teemu runat :)
Kadam ir vajadziba prieksh eksperimentiem mani ?

nedusmo, tauta ir sapratusi, ka tu piedāvā fonu, nevis augumu.
Brauc ciemos , kad ir laiks tev... :D un arī man.
Publicēts: 07.04.07 19:22
 citēt
ne*irsiet uz manu fonu!!! es pats vinju buuveeju lakoju un krasoju!!
kautkads oftopiks aizgaajis jums.
dzekam kompleksi uz visu dziivi. vinu pat nepamaniijaat kaa saakaat foonu manu kjidaat!!!
Publicēts: 07.04.07 22:15
 citēt
Man kompleksu nav ! :twisted:
Publicēts: 08.04.07 21:54
 citēt
Nu ja jau vel neviens nav pieteicies un aiz laimes nemirst nost, tad jau pats vari izdariit secinaajumus..

off topiki rullee!

arvisv, nedusmo, bet iedomājies, ka pāris meitenes esi izģērbis un jau esi baigais specs. Te cilvēks piedāvā reāli...un tev rodas kompleksi...pupu uzbildēt un ielikt lielu prasmi nevajag, bet vīrieti parādīt ir dikti jāmāk.
Publicēts: 08.04.07 23:08
 citēt

arvisv, nedusmo, bet iedomājies, ka pāris meitenes esi izģērbis un jau esi baigais specs.

Zelta vaardi...
Publicēts: 08.04.07 23:17
 citēt
:)
Publicēts: 09.04.07 00:55
 citēt
6730 kaut kas jau ir, bet pārejās zem teksta...vīrieti parādīt jāmāk...naf.
Publicēts: 09.04.07 00:56
 citēt
es nesaku, ka māku, vai ka varētu labāk, bet kāpēc arvisv tu tik nievājoši rakstīji, nesaprotu.
Publicēts: 09.04.07 01:04
 citēt
Nu ja jau vel neviens nav pieteicies un aiz laimes nemirst nost, tad jau pats vari izdariit secinaajumus..

off topiki rullee!

mani neinteresē, kā tu jūties skatoties uz savām bildēm, tās salīdzinot, ...mani interesē, kāpēc šādi raksti. Puisis ir izskatīgs un normāls, bet tas ka slikti parādiet naf viņa vaina...naf nefotonesmuku cilvēku, ir slikta pieeja.
Publicēts: 09.04.07 07:52
 citēt
...viss ir pareizi...vai tu tiešajā saitā sarunā...tu taču arī runā individuāli. Viņš pats var tikai pateikt, vai ir kada (s),kas viņu uzaicinājusi?
Publicēts: 09.04.07 16:44
 citēt

Izlasi to velreiz un meegjini ciitiigaak ieraudziit tur domu, ka nevienam nav intereses vinju fotografeet! Nu neviens ar nebija pieteicies!
Taa ka nesaki man pretendzijas..

Ja es butu fotografs, kas focee modeljus, tad buuti interese!

Parsteidzigi tev secinaajumi un patvaljiigi vispaarinaajumi ;) Ruupiigaak kop savu teelu! ;)
Publicēts: 09.04.07 22:55
 citēt
Exif - Flash: On. :? moshka megini iespraukties kada studija, kur ar gaismam sanak pastradat...
Publicēts: 16.04.07 19:51
 citēt
Nja dzeki tas ir DAFICITS. Saimnieciba kadreiz noder:) A paredzu ka sjo fonu kads iepircis griesjanai , sjis pretigais fons kas tais bildes loti labi griezjas ara uz datora VOT!
Publicēts: 16.04.07 20:04
 citēt
...sjis pretigais fons kas tais bildes loti labi griezjas ara uz datora VOT!
Nū ja, zilās krāsas būšana/nebūšana vismazāk ko ietekmē tajās krāsās, kuras cilvēka ģīmī dabiskā veidā sastopamas. Krāsu ķiņa pirmssākumos a bija variants, ka filmēja caur krāsu filtriem un projecēja tāpat un iznačaļno jūzēja tikai zaļo un sarkano.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):