forum.gif
Panorāmu stiķēšanas softs
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Panorāmu stiķēšanas softs
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 04.04.07 23:24
 citēt
Sveiki blogeri,

Būdams kalnos sabildēju ~180o nakts panorāmu, bet nekādi neizdodas kvalitatīvi sastiķēt. Katrā ziņā ar FotoVeikalu rodas nobīdes detaļās.
Vai kāds var ieteikt ko advancētāku?
Publicēts: 04.04.07 23:37
 citēt
Man priekš S3 IS nāca līdzi programma bilžu stiķēšanai, tik piemirsu nosaukumu, pameklēšu, iepostēšu .. :)
Publicēts: 04.04.07 23:44
 citēt
Nu te ir garš stāsts, bet īsumā: ja gribi sakarīgas panoramas, tad nepietiek ar softu vien, vajag arī pareizo statīvu... pamēģini paskatīties objektīvā un pagriezt fotoaparātu, un tai pat laikā vērot, kā mainās tuvāku un tālāku priekšmetu novietojums... nav spēka rakstīt tagad par asīm, nodāliem punktiem un statīvu dārdzību, bet tas noteikti ir jāņem vērā, ka tiek bildētas panoramas... man roka nepacēlās maksāt 300 eiro par galvu vien, lai skumas panoramas taisītu, bet reāli bez tā neiztikt... nu moš kaut kad saņemšos un kādu rakstu iepostēšu to, ja kāds nepacentīsies pirms tam:)
Publicēts: 05.04.07 00:34
 citēt
tas kas canon ziepjiem nak - suds.
panorama factory. the best ko esmu redzejis.
Publicēts: 05.04.07 08:28
 citēt
tas kas canon ziepjiem nak - suds.

Nu nu, tikai nevajag. Esmu lietojis, ir OK. Vienīgi nav skaidrs ko ar tādu panorāmas bildi iesākt. Tik garu un šauru fotopapīru neesmu redzējis uz kura var tādu bildi normāli izdrukāt.
Publicēts: 05.04.07 09:40
 citēt
es palietoju to softu, nu sooorii... tas gna bija pirms 1,5 gadiem, mosh kas mainiits.
par panorama factory neko labaaku neesmu redzejis.
piemerus skatiit manaa galerijaa.
Publicēts: 05.04.07 12:31
 citēt
Janels, tas nu gan taa, pa leeto. janjem vera, ka panormaas ir ari jataisno... liekot bildes pa taisno, neko labu neieguusi.
Publicēts: 05.04.07 19:49
 citēt
Stikli uz malām zīmē tumšāku un tā nav 1-nīgā prolēma. bet ja nav tik gara / plata papīra, tad jau varbūt jāstiķē uzreiz īzdruka, jāsalīmē gredzenā un jāaplūko no iekš-1/2-ses!
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):