forum.gif
Problemas ar Actions+Batch!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Problemas ar Actions+Batch!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 12.04.07 12:14
 citēt
Gribēju zināt vai tā var izdarīt! Piemeram, man ir daudz bildes kuras man vajag apstrādāt, protams, lai to izdarītu izmantoju actions+Batch, bet es gribētu visām bildēm pievienot logo! kā lai es to iekļauju Actions, jo ja mēģinu tad vienmēr kaut kas tur nogļuko... :( Varbūt ir kads cits veids kaa pieveonot logo visām bildem? Paldies jau ieprieksh...
P.S
Stradaju ar CS2.
Publicēts: 12.04.07 12:27
 citēt
:) ...tikai pacietību...saraksti visu, palaid bacth, tad ņem un izdari visu, kā pirmajai bildei un būs viss kārtībā...un tā katrai bildei :)
Publicēts: 12.04.07 12:42
 citēt
Ja man kāds saka, ka "vienmēr kaut kas tur nogļuko...", tad es nodomāju - tātad pelnīti! Kā var atbildēt, ja Tu pat nevari paskaidrot, kas tieši nogļuko? Apstrādā tikai vienu bildi, neapstrādā neko, parāda kādu kļūdas paziņojumu vai dators nemaz nav ieslēgts?
Publicēts: 12.04.07 12:43
 citēt
Nav problēmu.Pat ar dažādi vērtām fotkām viņš izrīkojās vienādi :) (horizontāli/vertikāli) rezultāts , protams nederīgs :).
PS.Paskati kas viņu uztrauc un palabo savu akciju (kaut ko var izdzēst, izņemtķeksi lai neizpilda utt), bet jāraksta ir viss sākot jau ar atvēršanu, apstrādi, nosevošanu un aizvēršanu, ja negribi pārslogot sistēmu un taisīt piespiedu restrartu.
Lai veicas
Publicēts: 12.04.07 12:47
 citēt
Es dariju tā ka pie actions atveru failu kur man ir tas logo un vnk parvilku uz sev vajadziigo bildi! un kad taisu batch tad tiehsi taja vieta kur es to logo parvilku mna paradas ka tadu darbibu nevar veikt, kad iznjemu to logo ievietoshanas action parejais aizgaja kaa smereets. tadel velejos noskaidrot varbut ir kads cits veids ka pievienot logo visam bildem reizee? paldies...
Publicēts: 12.04.07 13:31
 citēt
Iespējams ka tev jātur vaļā fails no kura pārvilki, bet prātīgāk ir to logo vienu pašu ieseivot un akciju taisīt ar jau šādu atdalītu logo, nevajadzētu nekam gļukot.
Publicēts: 12.04.07 15:09
 citēt
Atver photoshopu, tad izveido jaunu action, saac ieraxtiit un veic VISUS procesus ko gribi! man ir automaatiksi saraxtiiti actions prieksh bildem lai resize veiktu, rami uzliktu un pec tam logo uzmestu! Ar tiem actions ir pinkeriigi, bet liidzo tu esi vinju pabeidzis, tad ir taa veerts...

Par copyrait actioniem, ir taa, ka tev horizontaalajiem un vertikalajiem vajadzees katram savu, jo ateela dimensijas atskiras. Tadelj ar Batch vienlaiciigi tu varesi apstradat vai nu horizontalas vai vertikalas bildes. Personiigi es loti ceru ka kkur PSaa ir nosleepta IF funkcija kaa Excelii, kuru es diemzheel vnk vel neesmu atradis, tas atviegloti loti dziivi darbiibas ar Actions!
Publicēts: 12.04.07 15:25
 citēt
Photoshop bez Actions piedāvā izmantot arī skriptus un tos var rakstīt gan VB, gan JavaScript (uz Windows platformas). Skriptos var izmantot gan If, gan citas attiecīgās programmēšanas valodas konstrukcijas.
Publicēts: 25.04.07 15:49
 citēt
Daudz gan te esat sarakstiijushi, bet reaali neko saprast nevar un jeegas taatad nekaadas.. :D

jāsaka ka Tev tāpat kā man tagad arī neko prātīgu pa tēmu pateikt neizdevās :wink:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):