Liekas, ka bišku jaunāks par 2003. gadu, jo man pie mājas dīķis ir izrakts bet tajā bingā un gūgles mapēs laba izšķirtspēja ir tikai pilsētām, lauku rajonos nav nekāda, tādēļ labāka ir zemes dienesta bildētā aerofoto karte, pieejama laikam bija kaut kur jāņa sētas lapā, bet es parasti lietoju zl.lv zem sadaļas kartes:
2003 gadā bija jau Dienvidnieks? Tu ar to bing viltība, ka tas pats Saules akmens parādās tikkai tad, kad piezūmots līdz galam. Un ne google, ne balticmaps.eu nepiedāvā aplūkot, lai arī tikai lielās, pilsētas tādā perspektīvā
2003 gadā bija jau Dienvidnieks? Tu ar to bing viltība, ka tas pats Saules akmens parādās tikkai tad, kad piezūmots līdz galam. Un ne google, ne balticmaps.eu nepiedāvā aplūkot, lai arī tikai lielās, pilsētas tādā perspektīvā
Eu, toč, tur it kā nav ne saules akmens, ne dienvidnieks (tikai iezīmēts), bet kad pievelk klāt pavisam, tad parādās... Vienīgi bēda, ka izskatās, tas tikai Rīgā darbojas...
grafs:
Eu, toč, tur it kā nav ne saules akmens, ne dienvidnieks (tikai iezīmēts), bet kad pievelk klāt pavisam, tad parādās... Vienīgi bēda, ka izskatās, tas tikai Rīgā darbojas...
Nebēdā, visi neredzēs, ka Tu uz jumta nūdistu sauļošanos piekop....
Un arī tikai Rīga tiek atjaunināta, mana mājas bilde vispār aizvēsture, pat vēl bez dīķa un lauku rajoni vispār daudz kur nekādā izšķirtspējā. Vienīgi kā ar to latvijas 3D karti - jau ir? Gribētu sevi ieraudzīt, jo kad pļāvu zāli, googles fotoauto braukāja garām
Tā ir gan jaunāka, gan labā izšķirtspējā pa visu Latvijas teritoriju.
Vismaz mana māja Gūgles kartē ir daudz labākā kvalitātē... Kaut gan ņifiga - Gūglei tāda vienmerīgi miglaina tā karte, bet ZL "pikseļi" baigi lieli. Ja kas, Gūgles karte ir dafiga vecāka, savu veco Opeli sazīmēju un kaimiņu māja vēl nav redzama, kura reāli jau gadus piecus, kā uzbūvēta.
smartins:ismaz mana māja Gūgles kartē ir daudz labākā kvalitātē... Kaut gan ņifiga - Gūglei tāda vienmerīgi miglaina tā karte, bet ZL "pikseļi" baigi lieli
A Tu apskaties gūglē kaut kur Kurzemē vai citā novadā lauku rajonus ārpus lielām apdzīvotām vietām, tur gūglei nav nekādas izšķirtspējas.
Nu jā, esmu pamanījis, ka laukos ir vēl sūdīgāka tā izšķirtspēja