forum.gif
Photo Shop CS3 download
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Photo Shop CS3 download
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 26.02.12 12:39
 citēt
Gribēju paskatīt, kādas ir iespējas novilkt legālu CS3. Putra tur kau kāda - cenas piedāvā sākot no aptuveni Ls 100 līdz 500. Nu piemēram šeit: discount-software-reseller.com... Adobe Photoshop CS3 Extended piedāvā par EUR 160. Kaut kā jau baigi salda cena. Un ko varētu nozīmēt tie karodziņi? Vai tik ne to, kurās valstīs piedāvājum spēkā?
Labprāt dzirdētu komentārus, cik tas varētu būt reāli un legāli?
Publicēts: 26.02.12 12:54
 citēt
Publicēts: 26.02.12 13:07
 citēt
Tieši tam jau es izgāju cauri. Ja palasa uzmanīgi, tad par brīvu tur ir tikai demo versija uz mēnesi, vai arī kaut kādi aizdomīgi piedāvājumi. Mani interesē normāla, legāla versija.
Publicēts: 26.02.12 13:19
 citēt
es jau domāju, ka komercdarbībai nebūs citu variantu, kā vilkt pilnu oficiālo. Negribēsi taču, lai vienā dienā LV onkuļi uzliek minimālo 500 Ls sodu?
Publicēts: 26.02.12 13:23
 citēt
Par karodziņiem, atradu - tās ir valodas, kuras var izvēlēties. Un, izrādās, ka kaut kas jāiemaksā, lai sāktu iepirkties minētajā lapā. Nevaru tikai atrast, cik.
Publicēts: 26.02.12 13:25
 citēt
A nahujam tik dārgi jāpērk? Ar Photoshop Elements par 70 Ls nepietiek? Un vēl jo vairāk, ka tāds CS3 neatbalsta to aparātu rawus, kurus lietojam mūsdienās...
Publicēts: 26.02.12 13:27
 citēt
Tālavieti, tieši tāpēc jau te kasos. Legālu gan, bet pārmaksāt tak ar negribās;)
Publicēts: 26.02.12 15:48
 citēt
Par tematu - fotosalona saimniekam ir CS5. Interesē saistībā ar jauno modeļu RAW atpazīšanu.
Itkā esot divi varianti. 1) Īpašnieks iegādāja nākošo (CS6, šķiet), vecāko modifikāciju pārdod. Ir komercdarbības iespējas. Kam un par cik - nesvarīgi. 2) Ja bildēšana ir tīrs hobijs, neko nepelnot (mans variants), varot noformēties kā salona bezmaksas konsultants vai kā līdzīgi. Programatūras īpašnieks varot to legāli instalēt kaut uz desmit savām vajadzībām izmantotiemkompjūteriem.
varbūt kādam ir pieredze, juridiskas zināšanas?
Publicēts: 26.02.12 16:20
 citēt
GG:Tālavieti, tieši tāpēc jau te kasos. Legālu gan, bet pārmaksāt tak ar negribās;)

It kā tēvoscis gados, pliku pieri, noaudzis un vēl are bārdu, bet vēl tik naivs.

Tā ir tīrākā krāpšana. Nomierinies. Vai nu nozodz vai liecies mierā un pērc pēc pilnas programmas.

Vēl ir opcija pirkt ē-bajā, kur skaidri redzams, ka kāds tirgo vecu versiju ar reālu disku un papīriem u..t.t.
Publicēts: 26.02.12 17:05
 citēt
SEXY15:A nahujam tik dārgi jāpērk? Ar Photoshop Elements par 70 Ls nepietiek? Un vēl jo vairāk, ka tāds CS3 neatbalsta to aparātu rawus, kurus lietojam mūsdienās...

RAW`us atbalsta dajebkādus. Update no Adobe mājaslapas tikai jāuztaisa
Publicēts: 26.02.12 17:42
 citēt
Njā, izskatās, ka Vaardam taisnība: spamtrackers.eu...
Publicēts: 26.02.12 18:19
 citēt
Vaards:
Vēl ir opcija pirkt ē-bajā, kur skaidri redzams, ka kāds tirgo vecu versiju ar reālu disku un papīriem u..t.t.

Man liekas, ka bez pavadzīmes nederēs... Un licencēs (EULA) arī parasti ir šis tas minēts par reselling...
Publicēts: 26.02.12 20:10
 citēt
viencmuzikanc:
SEXY15:A nahujam tik dārgi jāpērk? Ar Photoshop Elements par 70 Ls nepietiek? Un vēl jo vairāk, ka tāds CS3 neatbalsta to aparātu rawus, kurus lietojam mūsdienās...

Paldies! Es pirmos vēru ar komplekta RAW Converter. Esot tāds apgraizīts Silkypix Developer Studio variants. :face-wink:
Publicēts: 26.02.12 20:49
 citēt
Voldemorts:
viencmuzikanc:

Paldies! Es pirmos vēru ar komplekta RAW Converter. Esot tāds apgraizīts Silkypix Developer Studio variants. :face-wink:

Ta jau tu Pentaxsists.
Publicēts: 26.02.12 20:58
 citēt
versatile:
Vaards:

Man liekas, ka bez pavadzīmes nederēs... Un licencēs (EULA) arī parasti ir šis tas minēts par reselling...

Kāda pavadzīme!?
Civillikums visu garantē un man kā indivīdam ir uzspļaut uz ē-olām vai kas tie tādi tur ir, kuriem pavadzīmes interesē. Izmetu ārā pavadzīmes, vsjo, nav. A bet vainīgs neesmu, jo nevainīgs bezgalīgi, kamēr tiesā nepierādīs pretējo - ka tiešām esmu zadzis. Bet neesmu. Reku, Adobes lapā piereģistrējies esmu, reku, ir oficiālais instalācijas disks.

Šis būs ok: www.ebay.com...
Ē-olām saki, ka sievasmāte uzdāvināja kādreiz.
Publicēts: 27.02.12 00:23
 citēt
Šeit ir pavisam legāla iespēja novilkt un arī saņemt pa pastu kastīti.
Adobe Photoshop Lightroom 3

European Store Link.
www.adobe.com...

EU veicī - Get 50% off Adobe Photoshop Lightroom 3
Full from = £ 119 (Hurry - offer ends 2 March, 2012)

North America Adobe Store.
www.adobe.com...

ASV veicī - Get 50% off Adobe Photoshop Lightroom 3
Full from = US $149.00 (Hurry - offer ends 2 March, 2012)

ASV - ir arī CS5.5 Production Premium, CS5.5 Web Premium .. 50% akcijas, bet lai varētu nopirkt ir jābūt reālai ASV adresei kur nosūtīt kastīti (kaut vai paziņa vai radinieks).
+ Jāreģistrē Adobes konts (Adobe ID)
+ kā tagad ir izmantojot PayPal un ne ASV bankas karti (pirkumiem North America Adobe Store.) - nepateikšu.
Publicēts: 27.02.12 21:59
 citēt
viencmuzikanc:
SEXY15:Un vēl jo vairāk, ka tāds CS3 neatbalsta to aparātu rawus, kurus lietojam mūsdienās...

Parādīsi linku uz Canon EOS 5D MarkII Adobes raw konvertera updati, kura der priekš CS3? Es nerunāju par DNG, bet tieši raw! Kuru raw konvertora versiju CS3 ņem pretī (kā pēdējo) un kuru vajadzētu lietot priekš dotā EOS?
Publicēts: 27.02.12 21:59
 citēt
Stulbie pārgudrie čatisti...!
Publicēts: 27.02.12 22:09
 citēt
SEXY15:Stulbie pārgudrie čatisti...!
Atkal uzvelcies bezjēgā, lai tak tauta čato savā nodabā...poh
Publicēts: 27.02.12 22:10
 citēt
SEXY15:
viencmuzikanc:

Parādīsi linku uz Canon EOS 5D MarkII Adobes raw konvertera updati, kura der priekš CS3? Es nerunāju par DNG, bet tieši raw! Kuru raw konvertora versiju CS3 ņem pretī (kā pēdējo) un kuru vajadzētu lietot priekš dotā EOS?

Nu, nezinu... (žāvas...) lietoju 1DsMkIII, lai bildētu savu kaķiti (vēlreiz žāvas) un ar šišo www.adobe.com... iet lieliski uz vecā CS3 :D Protams, MkIII jau antīks riekstu daudzāmais dzelzis i`... :D
Publicēts: 27.02.12 22:12
 citēt

:D kas t` nu noticies?
Publicēts: 28.02.12 07:44
 citēt

Čau Juri! :)
Publicēts: 28.02.12 08:58
 citēt
ko vispaar noziimee "legaals"? legaals kam - maajsaimniecei vai uznjeemumam? Kaa saka pie mums odesaa, tad taas ir divas lielas raznjicas!
Publicēts: 28.02.12 12:00
 citēt
Publicēts: 28.02.12 12:19
 citēt
SEXY15:Parādīsi linku uz Canon EOS 5D MarkII Adobes raw konvertera updati, kura der priekš CS3? Es nerunāju par DNG, bet tieši raw! Kuru raw konvertora versiju CS3 ņem pretī (kā pēdējo) un kuru vajadzētu lietot priekš dotā EOS?

Pats labi zini, ka 5dmkII atbalsta ARC update, saakot no CS4, pieciisa RAWus var apstraadaat caur Lightroom un kaa PSD atveert shopaa galeejai apstraadei. Mans teksts bija par to, ka CS3 ARC var apdeitot arii prieks muusdieniigaam kameraam, kaa piemeeram 1ds...
Un ja cilveeks intereseejas par CS3, tad kaapeec obligaati jaaspiez uz CS, kas maksaa uz pusi vairaak?
Publicēts: 28.02.12 18:02
 citēt
viencmuzikanc:
SEXY15:Parādīsi linku uz Canon EOS 5D MarkII Adobes raw konvertera updati, kura der priekš CS3? Es nerunāju par DNG, bet tieši raw! Kuru raw konvertora versiju CS3 ņem pretī (kā pēdējo) un kuru vajadzētu lietot priekš dotā EOS?

Pats labi zini, ka 5dmkII atbalsta ARC update, saakot no CS4, pieciisa RAWus var apstraadaat caur Lightroom un kaa PSD atveert shopaa galeejai apstraadei. Mans teksts bija par to, ka CS3 ARC var apdeitot arii prieks muusdieniigaam kameraam, kaa piemeeram 1ds...
Un ja cilveeks intereseejas par CS3, tad kaapeec obligaati jaaspiez uz CS, kas maksaa uz pusi vairaak?

Karoč, tad bija man taisnība par to, ka Photoshop CS3 neatbalsta populārā Canon EOS 5D Mark II rawus, kā arī virkni jaunāko un vairs ne tik jauno aparātu rawus?
Publicēts: 28.02.12 22:58
 citēt
SEXY15:Karoč, tad bija man taisnība par to, ka Photoshop CS3 neatbalsta populārā Canon EOS 5D Mark II rawus, kā arī virkni jaunāko un vairs ne tik jauno aparātu rawus?

Karoč GG interesējās par CS3 vai par "Populārā Canon EOS 5D Mark II" rawiem?
Publicēts: 02.03.12 14:58 labots
 citēt
Ir ir Jurim tasnība , man ar uz viena portatīvā stāv LEGALS CS3 un ar to var tikai RAW līdz 5D vecajam atvērt pat ne 40D un 50D nevar jo nav "Iespēju" , tas kompis bienkarši neko lielāku par CS3 nevelk tā jau būtu apgreidosjis kā Schnircks :)
Publicēts: 02.03.12 17:50
 citēt
Schnircks ieteikums jau interesantāks! Nez, vai no vācu Ebaja var pirkt, vai ar tur būs viņš tikai vācu mēlē? Vai tomēr var tās valodas pārstellēt instalējot?
Publicēts: 02.03.12 18:00
 citēt
GG:Schnircks ieteikums jau interesantāks! Nez, vai no vācu Ebaja var pirkt, vai ar tur būs viņš tikai vācu mēlē? Vai tomēr var tās valodas pārstellēt instalējot?
no vaacu saita nopeerkams tikai ivritaa.:big_smile:
Publicēts: 02.03.12 18:39 labots
 citēt
GG:Schnircks ieteikums jau interesantāks! Nez, vai no vācu Ebaja var pirkt, vai ar tur būs viņš tikai vācu mēlē? Vai tomēr var tās valodas pārstellēt instalējot?

Fričiem un Fraņčiem parasti tik lokalizētas versijas tāpat kā Krieviem. Atceros šancē lēcu trīs dirsu auxstumā ka viss šops visis kompjos bija Franciski lokalizēts , beigās izkasija priekš manis vienu angliski un BRĪNIJĀS priekškam man to vaig es tak tāpat visu zinit. Grūti šiem bija ieskaidrota ka mācos ar vislaik klāt un man visi matereāli ir angliski:) Tas pa legālāl lietām , pārejos gadijumos var darīt šitā youtu.be...
Publicēts: 16.03.12 18:39
 citēt
Vai tas nozīmē, ka apgreidiem tās valodas var brīvi izvēlēties?
Publicēts: 16.03.12 19:15
 citēt
šis topiks mani ieintriģēja pēc ilgāka laika ieskatīties programmatūras lauciņā un vismaz priekš sevis izdarīju pāris interesantus atklājumus
1. aodobe kļūst prātīgāki - pavisam jauns Lightroom 4 - 100Ls .. caur to veras visi jaunākie rāwi, tālāk kaut ar CS2......
2. notestēju PS Elements10... ja nevajag Calkulācijas un citus uberkrutus zabibonus visu var izdarīt. var ielādēt arī PS Actions.... ( ieprikš biju pamuļijies ar E6 tas tiešām nevilka )

tas tā - par legālu programmatūru par sakarīgām naudām

3. Niksoft pilnā paka pa 200 ļoti smuki to visu papildina un atvieglo darbu :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):