Friidis:tas laikam drīzāk attiecas uz Nikonistiem & Co ...
arī Tu, Frīdi!
nje semja bez uroda Ir nikonisti, kam Canon ir kā sarkana lupata, ir canonisti, kas Olympusam bez iesperšanas garām nevar paiet Tagadiņās svin canonistu refleksu dienu... Gan jau pēc laika būs arī pentaxistu un sonyistu refleksu dienas
Bzh:Ir nikonisti, kam Canon ir kā sarkana lupata, ir canonisti, kas Olympusam bez iesperšanas garām nevar paiet
es pa shit'o līniju sicholōģiski biseksuāls! мало того, bijis gan / gan un pirmā firmas kamera man bija Minolta un pirmā daudzmaz realizējusies (uz aizņemšanos) mīlestības Pentax. K-1000 un SuperProgram.
Friidis:tas laikam drīzāk attiecas uz Nikonistiem & Co ...
arī Tu, Frīdi!
Es parasti smīkņāju par brendu kariem un to fanātiķiem. Protams, arī man gadās "izņēmumi", kad nevietā aizsvilstos- piemēram, ja viens otrs "blonds" Oly 4/3 fanāts mēģina ietiepīgi apgalvot, ka sensora izmēram nav nekādas ietekmes uz bilžu tehnisko kvalitāti...
es jau arī. nezinātājs varētu mani noturēt par kašķa poli (kašķa ēbrievu, kašķa žīdu, kašķa latvieti!), tak es reizēm, ja smagi velk iekšā vienā grāvī, pavelku uz otra pusi! ir jau arī gadījumi, kad cilvēks stāsta no visas ♥, ka ē-pasts izplatās ar gaismas ātrumu, jo sastāv takš no elektrōniem un elektrōni izplatās ar gaismas ātrumu. tādos gadījumos var MaXXXwela vienādojumus pievest, Furjē rindas, impulsu frontes stāvumu, Ω likumu kompleksā formātā, bet prātīgāk saprast, ka sēkla nekritīs auglīgā augsnē un netērēties. gadās jau arī, ka maloļetkas internātā apjautājās, kas tās par jaunām fotō firmām parādījušās SONY, Nikon un Pentax blakus sen pazīstamajām fotō firmām Cassio, Panosņik un Samsung.
Nu čaļi!Vai tad brendu karus kāds ņem nopietni?Tas taču tusiņam un humoram.Tā jau tik braukāšana ar muti.Starp futbola faniem gan ir dzirdēts,ka līst asinis un pat kari sākas.Bet vajag,vajag,tiem ņikonoriem sadot-a to jau iedomājušies,ka viņi arī ir fotoaparāti.Mums,starp citu,šodien jubilejas kodiens-25 gadi.Uz to tad arī ieņemsim!
viecha:Bet vajag, vajag, tiem ņikonoriem sadot-a to jau iedomājušies, ka viņi arī ir fotoaparāti.
a kas Canonam glāzes taisīja no sākta gala? kam pirmajam 1/250 X? labi, manu izgrudrojumu sinchronizāciju uz 2. štorku Canon pirmais ieviesa iekš T-90. tas Canon takš popuļarņiks aiz tam, ka anglofōnie izlasa - wow, lielgabals, mūsējais, krievi arī var salasīt - о, смотри, какой фотоапарат, САПОП!
nu, uz kaut kā ar stobru izlasot tomēr lielgabals pirmais nāk prātā. bet jā, var Kanonizēt par svēto, var dziedāt Kanonā - wisko tādu, ko nevar ar Nikonu vai Pentax!