forum.gif
Priecīgu dzimšanas dienu TEV EOS
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Priecīgu dzimšanas dienu TEV EOS
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 05.03.12 15:40
 citēt
Publicēts: 05.03.12 15:51
 citēt
Rīt jau Andrim tā jubileja, rīt...
Bet nu vienalga, pievienojos sveicējiem!
Priekā!
Publicēts: 05.03.12 16:41
 citēt
Laicīgi sākt,vēlāk beigt!
Priekā!
Publicēts: 05.03.12 17:46
 citēt
Tad kas īsti ir jāsveic, Canons vai www.fotoblog.lv... ? :D
Publicēts: 05.03.12 17:52
 citēt
CerambyX:Tad kas īsti ir jāsveic, Canons vai www.fotoblog.lv... ? :D
Kurš ielies to arī apsveic
Publicēts: 05.03.12 19:44
 citēt
Vispār tur ir links, un tur ir daudz burtu, tiesa ne mūsu mēlē. Lasīt vajag pirms spamo :anger:
Publicēts: 06.03.12 07:57
 citēt
Labs "blondīnes" tulkojums:

"...viena objektīva refleksu (DSLR) kamera..." :face-wink:

www.boot.lv...#
Publicēts: 06.03.12 13:31
 citēt
:face-smile::face-smile::face-smile: paldies sveicējiem...:face-wink:
Publicēts: 06.03.12 19:32
 citēt
Friidis:Labs "blondīnes" tulkojums:

[url=http://www.boot.lv/tehnika/foto-2/canon-eos-sistema-svin-25-dzimsanas-dienu#

A]http://www.boot.lv/tehnika/foto-2/canon-eos-sistema-svin-25-dzimsanas-dienu#
A[/url] par tiem refleksiem- vai tas nav sakarā ar Pavlova suni?:face-wink:
Publicēts: 06.03.12 23:38 labots
 citēt
viecha:
Friidis:Labs "blondīnes" tulkojums:

A par tiem refleksiem- vai tas nav sakarā ar Pavlova suni?:face-wink:

Par refleksiem- tas laikam drīzāk attiecas uz Nikonistiem & Co, kuriem, izdzirdot vārdu Canon, sākas refleksi nervu trīces veidā...:face-wink:
Publicēts: 07.03.12 00:06
 citēt
Friidis:tas laikam drīzāk attiecas uz Nikonistiem & Co ... :face-wink:
arī Tu, Frīdi!
Publicēts: 07.03.12 00:34
 citēt
haralds:
arī Tu, Frīdi!

nje semja bez uroda :)
Ir nikonisti, kam Canon ir kā sarkana lupata, ir canonisti, kas Olympusam bez iesperšanas garām nevar paiet :D
Tagadiņās svin canonistu refleksu dienu... Gan jau pēc laika būs arī pentaxistu un sonyistu refleksu dienas :D
Publicēts: 07.03.12 08:29
 citēt
Bzh:Ir nikonisti, kam Canon ir kā sarkana lupata, ir canonisti, kas Olympusam bez iesperšanas garām nevar paiet :D
es pa shit'o līniju sicholōģiski biseksuāls! мало того, bijis gan / gan un pirmā firmas kamera man bija Minolta un pirmā daudzmaz realizējusies (uz aizņemšanos) mīlestības Pentax. K-1000 un SuperProgram. :big_smile:
Publicēts: 07.03.12 09:25 labots
 citēt
haralds:
arī Tu, Frīdi!

Es parasti smīkņāju par brendu kariem un to fanātiķiem. Protams, arī man gadās "izņēmumi", kad nevietā aizsvilstos- piemēram, ja viens otrs "blonds" Oly 4/3 fanāts mēģina ietiepīgi apgalvot, ka sensora izmēram nav nekādas ietekmes uz bilžu tehnisko kvalitāti...:face-crying:
Publicēts: 07.03.12 09:50 labots
 citēt
Friidis::face-crying:

es jau arī. nezinātājs varētu mani noturēt par kašķa poli (kašķa ēbrievu, kašķa žīdu, kašķa latvieti!), tak es reizēm, ja smagi velk iekšā vienā grāvī, pavelku uz otra pusi! :big_smile:
ir jau arī gadījumi, kad cilvēks stāsta no visas ♥, ka ē-pasts izplatās ar gaismas ātrumu, jo sastāv takš no elektrōniem un elektrōni izplatās ar gaismas ātrumu. :face-sad: tādos gadījumos var MaXXXwela vienādojumus pievest, Furjē rindas, impulsu frontes stāvumu, Ω likumu kompleksā formātā, bet prātīgāk saprast, ka sēkla nekritīs auglīgā augsnē un netērēties. :face-grin:
gadās jau arī, ka maloļetkas internātā apjautājās, kas tās par jaunām fotō firmām parādījušās SONY, Nikon un Pentax blakus sen pazīstamajām fotō firmām Cassio, Panosņik un Samsung. :face-grin:
Publicēts: 07.03.12 10:48
 citēt
Nu čaļi!Vai tad brendu karus kāds ņem nopietni?Tas taču tusiņam un humoram.Tā jau tik braukāšana ar muti.:face-wink:Starp futbola faniem gan ir dzirdēts,ka līst asinis un pat kari sākas.:face-wink:Bet vajag,vajag,tiem ņikonoriem sadot-a to jau iedomājušies,ka viņi arī ir fotoaparāti.Mums,starp citu,šodien jubilejas kodiens-25 gadi.Uz to tad arī ieņemsim!
Publicēts: 07.03.12 10:58 labots
 citēt
viecha:Bet vajag, vajag, tiem ņikonoriem sadot-a to jau iedomājušies, ka viņi arī ir fotoaparāti.
a kas Canonam glāzes taisīja no sākta gala? kam pirmajam 1/250 X? labi, manu izgrudrojumu sinchronizāciju uz 2. štorku Canon pirmais ieviesa iekš T-90. tas Canon takš popuļarņiks aiz tam, ka anglofōnie izlasa - wow, lielgabals, mūsējais, krievi arī var salasīt - о, смотри, какой фотоапарат, САПОП! :face-grin:
Publicēts: 07.03.12 11:10 labots
 citēt
Harald, kādi lielgabali un kādi vēl zābaki. Kanons takš pat svētajos rakstos nozīmē- visa pamats!!!:face-wink:
Visi pārējie atpūšas..:face-grin:

Bet īstenie kanonisti par godu jubilejai var ieraut pa glāzītei savā kafūzī (šis gan patālu- Edinburgā).
Un pēc tam pat horizonts neliekas šķībs!...:face-wink:

Publicēts: 07.03.12 14:27
 citēt
nu, uz kaut kā ar stobru izlasot tomēr lielgabals pirmais nāk prātā. bet jā, var Kanonizēt par svēto, var dziedāt Kanonā - wisko tādu, ko nevar ar Nikonu vai Pentax!
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):