forum.gif
Kā un kas jāap...s lai tiktu pie 5D mark 2
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Kā un kas jāap...s lai tiktu pie 5D mark 2
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 22.04.12 22:33
 citēt
Tīri interesees mocīts uzdodu šādu glupu jautājumu. Pametiet kādu ideju, kā tikt pie sapņu mk2 Canona :D
Publicēts: 22.04.12 22:36
 citēt
Ja cilvēks daudz un dikti strādā, viņš top atalgots caur naudu, par ko tad arī minēto uzparikti sešdesmit astoņu gadu vecumā laimīgs iegādā ;)
Publicēts: 22.04.12 22:40
 citēt
Nu ja tikai tiešām vajadzīgs tas verķis :)))

Es vispār ieteiktu izmantot to, kas ir, bet orientēties savā ekipējumā uz 120%
Publicēts: 22.04.12 22:41
 citēt
Atbildēšu ar skaidrojumu no viena ārvalstu pasniedzēja skaidrojumu ekonomikas studentiem. Pasniedzējs uzdeva jautājumu, kāpēc mums nav miljons dolāru. Studenti sāka visu kaut ko atbildēt. Pēc brīža tos pārtrauca un pateica, ka patiesībā atbilde ir viena — jums nav miljons dolāru tāpēc, ka jūs nezinātu, ko ar to saprātīgu iesākt. Ja jums būtu skaidra vīzija un laba ideja, miljons dolāru pēkšņi atrastos. Tas pats ir par visu citu, arī fotoaparātu. Tā nav tikai tāpēc, ka patiesībā nav skaidrs, ko ar tādu iesākt. For fun vai sīkumiem? — tam nevajag ne miljonu, ne dārgas spēļmantiņas.
Publicēts: 22.04.12 22:44
 citēt
iedomaajies, ka to kameru turi rokaas un driiz Tev buus
Publicēts: 22.04.12 22:49
 citēt
martins_goncars:iedomaajies, ka to kameru turi rokaas un driiz Tev buus
tik sen par to domāju, bet nekas nenotiek :D
Publicēts: 22.04.12 22:55
 citēt
priekškam tev tāda grabaža vajadzīga?????
Publicēts: 22.04.12 22:56
 citēt
ArmandsK_:

Notiek,notiek..........kaut kas jau jāziedo ,bet nereāli nav-piečuks man nafig nav vajadzīgs,es gribēju DS Mark II.ar divu gadu nokavēsanos dabūju,tagad domāju par lietotu hasseli:face-grin:
Publicēts: 22.04.12 23:00
 citēt
Rolands66:
ArmandsK_:ik sen par to domāju, bet nekas nenotiek :D

Notiek,notiek..........kaut kas jau jāziedo ,bet nereāli nav-piečuks man nafig nav vajadzīgs,es gribēju DS Mark II.ar divu gadu nokavēsanos dabūju,tagad domāju par lietotu hasseli:face-grin:
No DS Mark II pa 200ls varu atbrīvot ;)
Publicēts: 22.04.12 23:00
 citēt
kaapeec jaagrib veca (bet laba) kamera? 5dmk3....un vispaar nikon d800 ir labaaks...
Publicēts: 22.04.12 23:11 labots
 citēt
zo:kaapeec jaagrib veca (bet laba) kamera? 5dmk3....un vispaar nikon d800 ir labaaks...
man šķiet, ka tu tēmai tikko pielēji karstu eļļu :D
Publicēts: 22.04.12 23:20
 citēt
MiZx:Atbildēšu ar skaidrojumu no viena ārvalstu pasniedzēja skaidrojumu ekonomikas studentiem. Pasniedzējs uzdeva jautājumu, kāpēc mums nav miljons dolāru. Studenti sāka visu kaut ko atbildēt. Pēc brīža tos pārtrauca un pateica, ka patiesībā atbilde ir viena — jums nav miljons dolāru tāpēc, ka jūs nezinātu, ko ar to saprātīgu iesākt. Ja jums būtu skaidra vīzija un laba ideja, miljons dolāru pēkšņi atrastos. Tas pats ir par visu citu, arī fotoaparātu. Tā nav tikai tāpēc, ka patiesībā nav skaidrs, ko ar tādu iesākt. For fun vai sīkumiem? — tam nevajag ne miljonu, ne dārgas spēļmantiņas.

Ja man dzīve pilna ar nepatikšanām, tad tādēļ, ka man tās ir patiešām vajadzīgas vai kā??????
Publicēts: 22.04.12 23:24
 citēt
vizualizācija? :face-smile:
Publicēts: 22.04.12 23:27 labots
 citēt
ArmandsK_:

ui. nu nepareizi droshi vien kautko dari, jo man parasti shitaa sanaak, protams, uz Abramovicha jahtu shaubos vai tas darbotos vai arii buutu jaadomaa nu ljooooti ilgi :face-smile:

haralds: vizualizācija? :face-smile:

jaa, laikam taa to sauc
Publicēts: 22.04.12 23:28
 citēt
viencmuzikanc:
MiZx:Atbildēšu ar skaidrojumu no viena ārvalstu pasniedzēja skaidrojumu ekonomikas studentiem. ...

Ja man dzīve pilna ar nepatikšanām, tad tādēļ, ka man tās ir patiešām vajadzīgas vai kā??????

- Раби, у меня такие проблемы, такие проблемы! Раби, я не могу с ними справиться! Что мне делать, Раби?
- Мойша, Бог каждому посылает проблемы по его силам. Так что либо одно из двух. Либо ты можешь-таки справиться с проблемами, либо это не твои проблемы.
Publicēts: 22.04.12 23:36
 citēt
MiZx:Так что либо одно из двух. Либо ты можешь-таки справиться с проблемами, либо это не твои проблемы.
:face-grin: :face-grin:
Publicēts: 23.04.12 00:03
 citēt
zo:kaapeec jaagrib veca (bet laba) kamera? 5dmk3....un vispaar nikon d800 ir labaaks...

nNu nezinu,man domāt neviena kamera nav galīgs mēsls-es izvēlējos to ,kura šķita ideāla pēc cenas ,bildes,lietošanas ērtuma un izturības ziņā. Par cik ar foto nepelnu un tumsu mēdzu pieliet ar elles uguni,tad iso man nebij svarigs-pēc visa sanāca ,ka eos1 Ds markII bij labākais risinājums. Bet no d800 arī neatteiktos,ja būtu pa kabatai ar vismaz vienu atbilstošu objektīvu :D
Publicēts: 23.04.12 00:41 labots
 citēt
da nu i nafig! lēns maita :bad_smile:
Publicēts: 23.04.12 00:46 labots
 citēt
lēns un bez zibspuldzes
Publicēts: 23.04.12 08:29
 citēt
Vai lūdzu nevarētu sevišķi atpalikušajiem plašāk izskaidrot kas slēpjas zem "jāap...s"?:face-grin:Tad arī varēsim sniegt kādu vērtīgu padomu no politiskajām vai ekonomiskajām aktivitātēm.:face-grin:
Publicēts: 23.04.12 08:46
 citēt
Ko Jus cepaties ?
Kads Tur Canon , Tad nemiet labak istu darba zirgu Leica S2 37.5MP Digital SLR un pec 50 gadiem neliksies par maz:face-grin:
Publicēts: 23.04.12 09:11
 citēt
MiZx:Мойша, Бог каждому посылает проблемы по его силам. Так что либо одно из двух. Либо ты можешь-таки справиться с проблемами, либо это не твои проблемы.

LABAISS...!
:D
Publicēts: 23.04.12 09:56
 citēt
Labāk pagaidiet līdz iznāks jaunais sony www.sonya99.net... :face-smile:
Publicēts: 23.04.12 09:58
 citēt
blaac:Labāk pagaidiet līdz iznāks jaunais sony www.sonya99.net... :face-smile:

..Tak jauno Sony telefonu nopērc,paspēlējos veikalā..ash siekal notecēja...:big_smile:
Publicēts: 23.04.12 11:29
 citēt
meduslacis:
blaac:Labāk pagaidiet līdz iznāks jaunais sony www.sonya99.net... :face-smile:

..Tak jauno Sony telefonu nopērc,paspēlējos veikalā..ash siekal notecēja...:big_smile:

Tad tāpēc pārsvarā Sony telefoni ir tik švaki... Tie, kas tik spēlējās, bet nepērk, tie nosiekalo un tāpēc visādas problēmas vēlāk :)
Publicēts: 23.04.12 15:47
 citēt
kad iznāca mark II, tad visi baigi nopēla, ka krāsas kaka utt, vai kaut kas ir mainījies kopš tā laika? Nez kāpēc visi tagad baigajā starā no mark II.
Publicēts: 23.04.12 21:26
 citēt
Andreass:kad iznāca mark II, tad visi baigi nopēla, ka krāsas kaka utt, vai kaut kas ir mainījies kopš tā laika? Nez kāpēc visi tagad baigajā starā no mark II.

Nezinu,kas tie bija,kas nopēla,varbūt drīzāk trešo. Iespējams vienkārši iemācījās ar viņu apieties. Ir kaudze laužu,kas uzskata,ka tas modelis ir viens no visu laiku labākajiem. Protams nikon ar d800,liekas latiņu būs pacēlis
Publicēts: 23.04.12 22:11
 citēt
Andreass:kad iznāca mark II, tad visi baigi nopēla, ka krāsas kaka utt, vai kaut kas ir mainījies kopš tā laika? Nez kāpēc visi tagad baigajā starā no mark II.

Un kad parādijās pirmās digitālās spogulenes pa lēto(Canon D30 un Nikon D100 ~ Ls3000),tad visi bļāva par plastmasas sejām,nekas jau nav mainijies,tikai lopiņi ir pieradināti un atzinīgi maujot negausīgi rij ko Saimnieki dod priekšā.
Publicēts: 23.04.12 23:22
 citēt
Roland, atvaino par maldināšanu, bet tā kā tēma bija par 5D, tad es ar to mark II domāju tieši 5D modeli.
par 1ds tur šaubu nav.

Visdrīzāk, ka 60uz......... ir taisnība, esam apraduši un samierinamies.
Publicēts: 24.04.12 00:46
 citēt
Ar domaashanu nepietiks, bishku jaapavergo ar ir. Tad arii vareesi nopirkt, aktuaals vaards tagad - konsolidee izdevumusun maacies atlikt, ja nu bankaa nav mega liela krediitliinija... :face-glasses::grimace:
Publicēts: 24.04.12 05:26
 citēt
viencmuzikanc:Ja cilvēks daudz un dikti strādā, viņš top atalgots caur naudu, par ko tad arī minēto uzparikti sešdesmit astoņu gadu vecumā laimīgs iegādā ;)

Labi rūkts! Tad jau nākošgad gaidīšu D800 ciemos!:face-wink:
Ja nopietni, +++MiZx, jo nav man pieprasījuma / vajadzības pēc Pro spogulenes,tātad dzīve / liktenis arī nepiedāvās. Arī problēmu pozicionēšana absolūti atbilst mūžā piedzīvotajam.:face-smile:
Vispār - izvērtusies ļoti interesanta, saturīga saruna!
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):