forum.gif
Olympus E-510
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Olympus E-510
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 01.06.07 10:18
 citēt
Pienācis ir tas brīdis,kad ziepjutrauks vairs galīgi neapmierina.
Tad nu mūžīgais jautājums-kādu kameru ņemt,ja maks nav bezizmēra?Redzeslokā nonākusi drīzumā Latvijā gaidāmā Olympus E-510.
Kādam varbūt par šo verķi ir kāds viedoklis?
Publicēts: 01.06.07 10:28
 citēt
Cik es esmu dabūjis paspēlēties ar E-500, tīri feins aparāts. Ja 510 uzlabots, tad vēl labāk.
Nav nekā slikta sakāma par Olimpu.
Publicēts: 01.06.07 10:37
 citēt
Nu, ja maks nav bezizmēra, jebkurā gadījumā vērts skatīties uz modeļiem, kas jau sāk iziet no modes (lai arī tāpēc nemaz nav sliktāki), nevis par aparātiem, kas tikko parādījušies ražošanā...
Publicēts: 01.06.07 13:03
 citēt
tīri objektīvu dārdzības (gan pamatotas) dēļ ieteiktu citu brendu
Publicēts: 06.06.07 10:57
 citēt
mazini sensorinji :P
Publicēts: 06.06.07 12:54
 citēt
lietoju 500 olympusu
ljoti apmierina shis aparaats, esmu meegjinaajis ari 350d, 400d, konica minolta un vel viskautko
olympus tomer ertaks likaas
ari kit objektiviem nav ne vainas
un gan jau nakotne four thirds objektivi bus arvien vairak pieejami
Publicēts: 06.06.07 13:08
 citēt
250D? :D liekas tu 350D domaaji... isteniba ir taa ka objektiivs jau izskir ~60% procenti no kopejas bildes kvalitaates...

Ir Olimpam tie mazie sensori un troksnjainas matricas, bet viena lieta ko esmu diezgan nesen atklaajis, ka tie ZUIKO stikli ir diezgan kvalitatiivi, pat kit! :) Bet arii diezgan daargi un ta izveele nav nemaz i tik plasha jaunajiem stikliem.

so iemeslu pec es tiesham ieteiktu citu sisteemu...
Publicēts: 06.06.07 13:20
 citēt
A par trokšņainām matricām runājot, paskatieties E-400! Nekas TĀDS traks NAV!
Publicēts: 06.06.07 14:38
 citēt
stikli ir!
un nupat klaat naakushi chetri jauni no Zuiko, un jau krietnu laiku Sigmai ir labi un leeti (400$) gaishie stikli 4/3 formaatam. Panasonics un Leica tak arii kaut ko tur njemas....
un eksistee jau arii shaads adapteris -

un lietojam visus vecos, labos OM stiklus! izveele ir milziiga, pilns ebajs! :).
www.mir.com.my...
Publicēts: 11.06.07 01:29
 citēt
E-500 jau kadu laiku lietoju, domaju ka krasi atskirigs jau nebus E-510. Ir savi plusi un minusi. Vismaz 500 bija loti lieli troksni uz lielakiem ISO. Objektivi kas nak komplekta ir labi, man patik. Ja doma talak sagadat sev nopietnakus objektivus no Olympus tad naudina gan diezgan japiekraj:). Sigma tagad razo tiri labus un par pienemamam cenam, lasiju ka Tamron ari gatavojoties prieks Olimpa razot stiklus.Visa visuma tehnikas zina Olympus ir skiet dargakais. Olympus spiez uz SLR pieejamibu un vienkarsibu parastas tautas loka. Neesu interesejies kadi izmeri un parametri bus e 510, tacu e 400 man dikti nepatika, tads ziepjutrauks vien bija.
Vel ko varu teikt, ka ipasa jau atskiriba nebus no lidzigiem modeliem Canona un Nikon vidus, taja cenu diapozona...

P.S. Ja es pirktu tagad SLR tad noteikti nemtu Nikon vao Canonu, jo laikam ejot tehniku gribas nopietnaku, bet cenas... ui...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):