manam fotoaparātam nestrādā iebūvētā zibspuldze. fig viņzin kapēc. iespējams pārdegusi lampiņa vai kas tml. apstījos visādi, nekādīgi neiepbraucu kā kko tur var izjaukt, varbūt pat nevar. kā nomainīt. varbūt kāds servisa ieteikums vai kaukas tml? fotoaparāts nav no labākajiem bet ārā mest netaisos. fotoaparāts Minolta Dimage A1.
iespējams pielikt klāt ārējo zibspuldzi. varbūt kādam ir vai kāds zin kur var dabūt tādu, kura der tam modelim.
Pievienoju savu jautaajumu sheit, lai nepiesarnjotu forumu ar jaunu teemu....Guugleeju kaa maaceeju, bet nemaaceeju taa noformuleet lai atrastu atbildi uz šo jautājumu. :oops:
Jautaajums sekojošs ...Man ir Fuji S9600 www.fujifilm.co.uk..., kuram ir iespeeja pievienot aareejo zibspuldzi. Esmu dabuujis vienu vecu jau pasen...Unomat B24 fotavoka.org.... Bet jūtu, ka gribās ko labāku, jo pasākumos ja tālāk atrodos ir bik pa šhvaku gaisma. Kā īsti ir...ja der kurpē iekšā..tad zibens ņemams?...respektīvi gribētos zibeni ar to sarkano fokusa palīggaismu, lai labaak fokuseetos (kas Fuji patumšākās telpās ir shad tad problēma). Vienkārši Fuji nav TTL, tikai vieta sinhronizācijai ar kameru. Tas nekas...ja paņemšu advancētāku zibeni, kas svietojams ar TTL sistēmu? Viņš nekonfliktēs nekādi. Varbūt kāds var ieteikt konkrētu variantu, kas derētu šim Fuji...no lētākā gala sākot. Aaa..un veel...vai taa paliggaisma nostraadaas...ja man ir tikai taa sinhronizaacija...jeb tas saistiits ar to TTL?