forum.gif
Kāds ir ko sūtijis no xnet.lv
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Kāds ir ko sūtijis no xnet.lv
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 07.06.07 15:51
 citēt
Nezinu kik vis kas ir sutits NORMALI. Vienigi PARIS REIZES ir sajaukta nomenklatura. Pasuti vienu atnes CITU tada pasja cena BET cita brenda un dizaina nacas dzit majas. Ja nepatik PIEGADE tad sjiem kantoris Zasulauka tai Industrialaja parka kur kadreiz bija ELAR laikam..
Publicēts: 07.06.07 15:56
 citēt
...vai nav leetaak neostore.lv?... tikai kopsh chaklie ljaudis no turienes aizgaajushi, taa pashvakaak palicis...
Publicēts: 07.06.07 16:06
 citēt

...aatri iemetu aci un 400D ar kit objektiivu saliidzinot ar xnet.lv 27Ls starpiiba... neostoree leetaak

www.neostore.lv...
Publicēts: 07.06.07 16:13
 citēt
xnets normals, pirku DVD atskanjotaju.
Publicēts: 07.06.07 16:16
 citēt
...visi i-neta veikali labi, tikai shur tur var atrast arii leetaak... un tad ir taa, ka pasham jaaizdomaa, vai ir laiks burties cauri un njemt preci no dazhaadiem i-neta veikaliem vai njem visu vienaa...
Publicēts: 07.06.07 16:28
 citēt
Ko neiesaku tas ir MS.lv man no turienes 10 !!! Dienas Printeri veda uz Pierigu un beigas 3km bij uz pastu javelkas pakalj jo redz LIELAS lietas vinji majas nepiegadajot!! Beigas uzzinaju ka sjie izmanto kautkadu fuckin Latvijas pasta piegades sitemu Kraj pasutijumus nedelju un REIZ NEDELJA piegada klientam IDIOTI!
Publicēts: 07.06.07 16:42
 citēt
Pirku kompi senčiem, monitoru vēl vienu, kamasutras mīlas komplektu un fotoaparātu pirms pāris gadiem - sūdzību nebija.
Publicēts: 07.06.07 16:45
 citēt
Ko neiesaku tas ir MS.lv ...

man gan patiik gan ms.lv (vinjiem ir arii veikals uz valdemaara dzirnavu stuura, kur pa ljoti labiem $$$ var viskautko dabuut) un cc.lv. abi piemineetie ir cenu lideri vismaz man intereseejosho gadetu un foto/video lietu jomaa. :)

cc.lv parasti izveelos braukt pakjalj pats. ieksh ms.lv peerkot notebooku man to uz teiku atveda naakamajaa dienaa.
Publicēts: 07.06.07 18:29
 citēt
...visi i-neta veikali labi, tikai shur tur var atrast arii leetaak... un tad ir taa, ka pasham jaaizdomaa, vai ir laiks burties cauri un njemt preci no dazhaadiem i-neta veikaliem vai njem visu vienaa...

Tieši tā!
Ja negribas visus interneta veikalus cauri skatīt - paņem kādā cenu meklētāju - piem. salīdzini.lv ...
Publicēts: 07.06.07 19:32
 citēt
Sūtīju Lowepro somu un nekas problēma nebija!
Publicēts: 07.06.07 20:45
 citēt
salidzini.lv...
search.site.lv
labāk apmeklēt pirms iet pirkt konkrēto lietu. tomēr kādus latus ieekonomēt var.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):