Kādu laiku atpakaļ satiekoties pāris blogeriem no Ventspils (tiekamies mēs visumā bieži, pilsētas ierobežoto izmēru dēļ un citu subjektīvu apstākļu vadīti) parrunājām par to, cik cilvēki ir Ventspilī, kas bildē un kas nav mazsvarīgāk, kuri no tiem lieto Fotoblog.lv.
Tieši šajā sakarā vēlētos palūgt tiem, kas ir k-kada mērā saistīti ar Ventspili un tās kultūru atzīmēties zemāk, kā arī atzīmēt to, vai Jūs vēlētos piedalīties kādā pasakuma, kas saistīts ar fotografēšanu, ja nu gadījumā k-kas tāds tiktu organizēts
Nu mana otra pusiite ir Ventspilii, tadelj biezhi vien pa nedeljas nogalem, vasara biezhaak es tur paraaados! Sakars man ar Ventspili ir! :P Shitaads skaitaas?
Skaitās - galvenais, ka k-kads sakars vai vismaz vēlme piedalīties, JA GADĪJUMĀ k-kas notiks, jo nekas pagaidām netiek solīts, pagaidām vajag ievākt info par tiem, kas vēlētos piedalīties kāda bildēšanas pasākumā - parrunāt foto lietas un parejās - lielās un mazās tēmas
Nju principa esmu no Ventspils apkartnes man tur mantoti hektaru simti jurinjas puse. Bet kautka nevalja biezjak ka reizi dazjos menesjos uz kadu nedelju papluncaties Jurja un Upe netieku.
Doma ir kaut kad vasarā šai galā kādu plenēru ventspilniekiem (varbūt ne tikai) uzrīkot, tāpēc arī ļauži tiek apzināti. Nekas konkrēts vēl nav padomā, bet labāk jau laicīgi info apzināt.
ievish : Ja tasniba esmu tipa no Užavas apkartnes. Man tur tas plavas no Uzjavas Bakas celja lidz Uzjavas alum un talak lidz upei dzimta puse. Ari Raganas [Laumas] sils nju Ragana bij mana Vec Vec mutere. Taka jaa isteniba man joprojam Uzjvas centra ari Dzivoklis tapat ka Elikam Ventspili Mutere man Užavā dzīvoklī joprojām dzīvo diezgan regulāri. Es gan labak dzivoju tiesji sava ipasjuma kas man gar upes krastu uz Terandes pusi. Be hroniski nelaiks. BET ja saveido kads to pasakumu un es asmu SADABUJAMS protams uz kadu pasakumu varu piebiedroties