forum.gif
jautājums par Olympus zibenēm
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / jautājums par Olympus zibenēm
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 12.06.07 15:19
 citēt
Tātad - jautājums: kādas firmas zibspuldzes sader kopā ar Olympus E330 (izņemot paša Olympus)?

Varbūt ir kāds guru, kurš varētu vismaz dažus brendiņus (tb zīmoliņus :roll: ) uzskaitīt? Ā, un vēl - derētu zināt, kuras der izmantojot adapterus, lai var fočēt zibenei esot istabas otrā stūrī...
Publicēts: 12.06.07 17:06
 citēt
vienbriid skatiijos uz sho - www.metz.de...
bet nezinu kaa straadaas AF lampa, laikam droshaak buus njemt olympusa fl36, tur tomeer viss skaidrs ka straadaas kaa naakas. gn36 man pilniibaa pietix.
Publicēts: 12.06.07 20:47
 citēt
Nu, tu vari likt citu firmu, bet zaudēsi automātiku. Tas ir vienīgais mīnuss.

Bet man nekad nav bijusi automātiskā zibene, tāpēc problēmu nav. (atskaitot to mazo pretekli, kurš ir iebūvēts iekš kameras)
Publicēts: 19.06.07 12:54
 citēt
vienbriid skatiijos uz sho - www.metz.de...
bet nezinu kaa straadaas AF lampa, laikam droshaak buus njemt olympusa fl36, tur tomeer viss skaidrs ka straadaas kaa naakas. gn36 man pilniibaa pietix.

Mana ri ir FL36 nu nav nekadu ipaso problemu... Vienigi reizem nedaudz ir par lenu tumsakas telpas kad vajag vairaka sbilde spec kartas, bet saja gadijuma tad jaskatas uz nakamo zibeni olympus klasta...

P.S. Tad sanak ka Olympusam ari var uzbakstit jebkuru zibeni, bet pazud automatika!?
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):