This VAT Free guarantee is only available for orders shipped to the United Kingdom at the moment. Bingo!
1. Man atnāca nesen Tamron objektīvs pa 200Ls tas 28 - 75, bet tur bija cits stasts - es gribēju nopirkt lietas vēl klāt lai butu 250Ls un butu FeedEx, bet izradijas ka viņiem nebija viena ta lieta noliktava viņi man to atrakstija pēc ~12h un teica ka būs jagaida 2 ned vai es velos darit ko citu - atrakstiju atpakal, ka nu tad lai suta tikai objektivu un atskaita naudu atpakal par to lietiņu 50Ls, pēc 12h mails no paypal, ka nauda atgriezta un viņiem ka objektīvs saņemts.
P.S. Pats gan neizņēmu objektīvu no pasta bet tas nemaina lietas būtību PVN nebija jamaksa
Nu tur viņiem noteikumos rakstīts, ka katrai precei piegādes noteikumi atsevišķi, nevis kopā skaitās.. Dīvaini, bet nu prieks, ka izdodas, ir vērts caur viņiem tad sūtīt.
es teiktu sūdīgi, bet vienalga, dzīvē vienmēr ir šis princips, ka tu k-ko iegūstot k-ko zaudē... šajā gadījumā tu vari dabūt labu cenu, bet sudīgu garantiju ;(
Nu principā es pārlasīju viņu tos noteikumus ir tā, ka ir preces ar internacionālu garantiju - respektīvi var labot pie visiem dīleriem visā pasaulē un ir preces, kas jāsūt atpakaļ pārdevējam ja gadījumā ar tām k-kas notiek - respektīvi ilgs un ķēpīgs process varētu būt