forum.gif
jautajums pašiem sev...
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / jautajums pašiem sev...
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >
IerakstsAutors
Publicēts: 02.07.07 17:40
 citēt
To Lunis

Tikai lūgtum nedusmot. Reizēm vīrieši mēdz aizskart seksa tematu atklātiem tekstiem vietā un arī nevietā. Vai Tu zini kāpēc?
Publicēts: 02.07.07 17:43
 citēt
dzindzjun : NU TA BEIDZOT , nju gudra un milja meitene:) Taga iedomājies FOTO ierodas TIPAZJ kurs dragā loti svakas un vienveidigas bildes nju tik tizlas ka stavi un brinies KA TADS CIRVIS var vispar NEKO nesaskatit sev apkart un tai lieta ko focje , nakamais cirvis aktivs vins varen brasji cep savus sudus un no nedeljas neledla no menesja menesi gadu gadaa NE PAR MATU napaliek LABAKAS kau vai SAVADAKAS tas vinja bildes GARLAICIGAS/VIENVEIDIGAS/NETEHNISKAS pilnigi bez satura tacju KATRU DIENU vins citigi iebazj 1 + 45 bildes un LEPNI IZGAZJ KRUTIS. Beigas ap vinju sak pulceties BARIEM tadu pasju kuri SISTEMATISKI nemainoties ne par soli DRAGA NEVIENAM NEINTRESANTUS MESLUS , lai novertsu to ka par viniem neviens nebalso vini nosledz vienosjanos ka APNEMAS automata SASPRAUST VIENS OTRAM 555 par katru ievietotos KAKU un apkarot visjus CITADI DOMAJOSJOS:):) Ka tev liekas CITUS nevaretu piebesit SJITIE SUDU CEPEJI bez mazakam Pazimem uz JEBKADAM izmainjam uz JEBKURU pusi tik CEPEJU paliek arvien vairak un vairak un SUDU ARI un vinju vonosjanas IR STABILA :) Tu tac apmeram nojaut ka MAKSLA tas ir sava veida SEX kur LABS REZULTAC visnotalj lidzinas Orgasmam un CITOS izsauc LIDZIGAS SAJUTAS pie zinamiem noteikumiem , KAPEC tev liekas [Ka izradas neliekas] ka SEXSA taka "Pabakstities" tev nebutu parak aizraujosji bet FOTO toooo nu gan LAI TIK DRAGA MEZGALIGI kamer tulznas atieciga vieta:):) Viss NENEM GALVA bildes tef fosrjas un jutexliskas bet NOMETNE kam megini pieslieties ir DEGENEREJOSJA un uz IZMIRSJANU vedosja:)
Publicēts: 02.07.07 17:47
 citēt
:D velosportā ir tikai dažas zvaigznes. Interesanti, vai šāmie arī domā- ko tie muļķi uz parastajiem veļukiem tur minās?!!
Publicēts: 02.07.07 17:55
 citēt
cenz :
Zinu GAN un Sievietes ari tapat:):)! Labakais ka MAN TADS DARBS , to lietinju ko tu pati reti kad redzi es redzu REGULARI un dazjados izpildijumos un MAN PATIK tiri vizuali ka OBJEXTS , ko tas dies varētu nozīmet Klīniskā psihaloģijā vai Psihiatrijā?:):)

PS:
Visas sjis joma teorijas BIJU SPIESTS apgut vel pirmskolas vecuma , maminja macijas auxstskolā stiepa mani regulāri uz lexcijam lidzi tad nu es ļoti jauku specialitāti pie brinišķigiem pasniedzējiem klausijies lidz 6 gadu vecumam pasaku vietā:):) Esmu zināms arī kā "Kursa dēls" jo ar manu audzināšanu ~3 gadus lidz pamatskolai nodarbojās vesels 60 gadu beigu kurs :)
Publicēts: 02.07.07 17:57
 citēt
dzindzjun :
TADI KAS MACAS un GRIB APGUT ir minimāls skaits! Lielum lielo vairumu NEINTRESE GALAREZULTATS bet PRIMITĪVS PROCESS:)
Publicēts: 02.07.07 18:01
 citēt
rendija : Ot sjito NEVAIG , neatceros nevienu no komandas biedriem kuri neveletos but kā manā laikā taica "Gribi būt Avo Pikuss" viņi lika savas veselības un pat dzīvigas kļuva par invalīdiem ar nodzītām sirdīm AR VIENU DOMU kļut par ČEMPIONIEM , man tāda funktiera nebija man patika BRAUKT AR RITENI kautkur gruppas vidū aizvējā un kad kolēģi un konkurenti gāzās un krita reizēm pilnīgi negribot lēnā garā NEJAUŠI nokļūt lidz pjedestālam:):)
Publicēts: 02.07.07 18:01
 citēt
Luni,

ir jau forši salīdzināt foto ar seksu, bet lai gan sekss nav vienkāršs -- foto ir vēl vairāk sarežģits. Pat ja paskatās uz foto mākslu, tad pat tur nesanāk nemas melns vai balts --- ir dažādi stili, un tajos stilos ir dažādi līmeņi. Ja mani salīdzina ar kādu vietējo Latvijas foto meistaru (vārdus labāk neminēšu -- apvainosies) -- nekas man par labu neliecina :) Savukārt, ja to pašu meistaru salīdzina ar kādu no pasaules grandiem aka Ansel Adams, Cartier Bresson u.c. no tā pulciņa, tad starpība gan jau ka ir vēl lielāka :) Līdz ar to ja Meistars nepārdod aparātu un turpina bildēt, tad kāpēc lai es neturpinātu bildēt sev un dažiem citiem par prieku.
Publicēts: 02.07.07 18:12
 citēt
ak34 : Sjeit tu pateici GALVENO "Par prieku" man pilnīgi algsviens KURŠ un ar KO uztaisa FORŠU BILDI bet ja TONĀM TERABAITIEM tiek diendienā gaztas NEVIENAM NEINTRESANTAS bildes PAR KO LIECINA drausmigs vairums PILNIGI NEVERTETU un nekadi neatzimetu bilzju vai 555/333 bez jebkadiem paskaidrijumiem TAD PIEDOD tas nav "Par prieku" tas drīzāk atdādina kautkādu mazohismu vai pat nezinu ķa nosaukt cilvēku kas veic bezjēdzīgas darbības kas pat viņam pašam nekādu baudu nesagadā jo cutu bildes vinš ari nespēj uztvert apspriest VIENADAS NESAKARIGAS neko nevienam neizsakošas neuzrunājoša NEKĀDAS:)
Publicēts: 02.07.07 18:24
 citēt
Luni, pēc analoģijas ar seksu baudu var gūt arī masturbējot :P
Publicēts: 02.07.07 18:42
 citēt
Antiikaa : Ot rodas man iespaids ka vairumam to sudu cepeju tas liekas 1:1 izprieca. Vai viņam Sex = Masturbacija lidz ar to SEX šai gadijumā ir nevaidzīga laika tērēšana un tad vēl puķes jāpērk un kafija jāvāra un nedo dies vēl vīņa/vinš gribēs kādu masāžu vai mūziku vai apstākļus LABĀK NEVAIG ja reiz 1:1 tad ietaupīsim uz visju šito LIEKO un apmierināsim sevi paši SKAĻI UN VĒLAMS PUBLISKI :) Jā man ar patīk publiski BET tikai šadā veidaa
Aibrauc paplāpā , var kādu daudzeni pamīlēt štukošanas PROCESĀ vai kadriem pa vidu RADOŠ darbs paliek radoš darbs man vienkārši patīk PROCESS un krīt uz nerviem cilvēki kuri nespēj DOMĀT RADOŠI improvizēt novirzīties no "Kursa"
Publicēts: 02.07.07 19:05
 citēt
:lol: Tad uz vietas arī vajag risināt jautājumu, nevis brēkt forumā...
Publicēts: 02.07.07 19:40
 citēt
Lunis, varbūt es pārprotu, bet man rodas sajūta, ka daži vēlas, lai ar seksu varētu nodarboties tikai izredzētie...

Un lai nu ko, bet fotogrāfēšanu jau nu toč izvēlas dēļ interesantā procesa, ne jau dēļ gala rezultāta... (kas šeit būtu "gala rezultāts"?)

..tāpat kā makšķerēšana.

Un tad atnāk zvejnieks un lamājas no visa spēka, cik tie makšķernieki ir slikti, kaut gan ne jau makšķernieks - hobijists ar savu 500Ls vērto spoli un 200Ls vērto telti ir vainīgs, ka tie ļaunie maluzvejnieki traucē tam labajam zvejniekam, kurš, visu cieņu, kārtīgi dara savu darbu..
Publicēts: 02.07.07 19:42
 citēt
dzindzjun : Paskirsti REPORTAZJU sadlju vai papeti kaudzju kauzdem bildes BEZ jebkada vertejuma PILNIG BEZJEGA un papeti to bezjedzigp darbu autoru albumus NEKADU IZMAINJU viss viens vienigs BEZSAKARS UN GARLAICIBA taka SPIEST PATIK domat gan nesanak UN NEGRIBAS:)
Publicēts: 02.07.07 19:53
 citēt
Luni!!! Pasmaidi, Tev tas piestāv!! :)
Publicēts: 02.07.07 20:08
 citēt
Es jau smaidu! Pa visju geimi!

Ot pastāsti KĀPĒC tu piemēram vari satasīt priecīgas bildītes gaišas pozitīvas INTRESASTAS , Andrez var saržot čupām visko INTRESASNTU , dzindzjun TAISA visko skatāmu vēl vesela strīpa bet baru bariem neko INTRESANTU nesaskata pat sev tuvos cilvekos dzivniekos un dabā PILNĪGI NEKO INTRESANTU. Iedomajies cik aprobezotam jabut cilvekam lai neko skaistu nesastitu pat sava draudzene iedomajies kas tur talak ir ja par NEKO nevar iedomaties:))
Publicēts: 02.07.07 20:20
 citēt
Luni, smaidi, smaidi, tikai nedomā, ka Patiesība ir 100% Tavā pusē!
Publicēts: 02.07.07 20:29
 citēt
Es smaidu un man naf ne mazka mera kadas velmes paust kadu galejo patiesibu es pauzju savas DOMAS , man patik SEX un Foto un tamlīdzīgas izpausmes citiem iespejams patik "CITAS" katram safs . Ka saka dzimusjam rapot naf lemts lidot:):)
Publicēts: 02.07.07 20:41
 citēt
Tas, ko es un, liekas, arī daži citi mēģina pateikt - no malas izskatās, ka daži nevis lido, bet nedaudz lēkā pa citu galvām.
Publicēts: 02.07.07 20:43
 citēt
Dzindzjun, viņš ir doktors, jau no bērna gadiem apguvis šo profesiju! Ārsti ir neparasti cilvēki!
Publicēts: 02.07.07 20:44
 citēt
dzindzjun : Es par visju daudz runaju tatad man visjur ir intreses un ka jau praktikjim neizbegami ari kadas problemas LAIKAM:):) Doma ka man taga japakluse ka kadi brexsji grasas te notures pasiedvesmas seansu "Mizjam bixses bet LEPOJAMIES" es ar nevaru saprast to pasju ko Andrez , kaaa sjitā var nemitigi dragat nemainigi zema limeni un LEPOTIES ar zemo limeni.
Publicēts: 02.07.07 21:45
 citēt
Nevis miizham biksees un lepojamies, bet maacamies biksees nemiizt! un lepojamies ar sasnegtajiem "nemiizhsanas" rezultaatem :) praktizeejamies un maacamies un apmainamies ar idejaam un domaam utt... maacamies un praktizeejamies un apguustam! Un ja gadaas ieslapnaat, tad varbuut to nepbliskosjam, nu tik skalji ne!

Ļoti labi pateikts!
Publicēts: 02.07.07 22:09
 citēt
Vēl kas Latvijā ir ļoti izteikti tiem, kam fotogrāfija ir profesija. Neizprotama augstprātība, gan interneta vidē, gan dzīvē! Come on, jūs neesat ne ar ko ne pārāki, ne zemāki par citiem! Get over it!
Publicēts: 02.07.07 22:24
 citēt
Martink:
Katreiz kad sjito dzirdu man taaads reciens nak:)
Bet kad ieraugu vairuma sadu runataju darbus smiekli pariet viena liela recienaa:):) Parasti sadu viedokli pastav vsivisadi datoristi un letu firmelju poligrafist , ziepis ir un viss meistars kurs visju var visju prot:) Vel milaka tem preieks kam RAW , kapec Filma un visbeidzot Nafix sievietes PASJI VARAM:)

Publicēts: 02.07.07 22:29
 citēt
gribas te daudziem atbildeet, bet laikam attureeshos... ir taadi kas mani saprot, ir taadi kas nesaprot. ir taadi kas sapratiis tikai peec laika, ir taaadi kuriem nav lemts saprast...
Publicēts: 02.07.07 22:32
 citēt
es "juus" saprotu, stulbi, kad tu "redzi", citi "neredz" bet priecajas par to pashu, domadami ka tas ir "kaut kas"

tomer arii ta var iemacities
Publicēts: 02.07.07 22:43
 citēt
Shadow : Iemacities var tad kad ZIN ka vaig macities <<<<Neizprotama augstprātība, gan interneta vidē, gan dzīvē! Come on, jūs neesat ne ar ko ne pārāki, ne zemāki par citiem! Get over it! >>>
Nafig jāmācās es ar domāju vai kā Ulmanis "Palieciet vietā " laiks liek visus pasavam vietam un tas vietas ir KATASTROFALI zemas limenis kritas vienkarasji dramatiski un STRAUJI cjomi kas taisa bildes dazjados servisa kantoros ATCERAS ar nostalgiju laikus ka TANTUKAM veina filmas gala Janji otra Jaunaisgads un filma vismaz 3-4 LABAS SMUKAS BILDES taga esot labaka gadijuma 3-4 LABAS bildes PA DIENU !! Tas ir no 4-5 Tukstosjiem!!:) Lautinji nodarbojas ar PASIEDVESMU nee nu nekao jau ipasju netasu bet CITI taisa vel sliktak:):) Nevis ES TASISJU LABAK bet CITI TAISA SLIKTAK:)
Publicēts: 02.07.07 22:46
 citēt
dzindzjun : Ne nu meitene tev arkartigi jokaini pielec , TEV VISS KARTIBA tu tiesjam PROGRESSE un bilduki pietieakami sakarigi man naf saprotams tafs "Aitsaideru" teorijas piekritejas viedoklis. Tu aisstavi cilvekus un viedokli kur ATSKIRIBA NO TEVIS neprogresse un nemacas un GALVENAIS LEPOJAS AR TO un uzsver NAMAKAM NEMACISIMIES AR KO LEPOJAMIES:):)
Publicēts: 02.07.07 22:48
 citēt
domaju ka no 100000 "fotografiem" (cilvekiem kam ir kamera) 1 tikai doma kaut ko kaut mazliet pamacities, parejiem vispar pofig

un shis 1 tad ari atnak uz blogu, protams, vinam pat PRATA nenak kadreiz ar foto nopietni nodarboties, nu nax, ir tachu citas atrakcijas

a vot shitaa digitalas fotografijas MAANIJA kas visus paarnjemusi, taa liek shim vienam cilvecinam fotografet, liek atnakt uz blogu, ielikt bildi un te ---- > BAAC pa galvu ar cirvja trulo galu taa ka smadzenes izshljaacas caur galvaskausa atluuzaam un spiiteejot gravitacijas likumiem aizlido pa visu istabu, noshljakstot monitoru, klaviaturu un peli.

shis cilvecinsh ir nikns!!! ak jus taa!! tupie stulbie sukas maitas profi iedomajushies HA!!! da man jus nevajag!!! (sadusmojas)

pajiet 3 dienas un zinjkare lielaka par dusmam, atkal atver blogu, njaa, baac, toch dirsas, taisniba jums, ir ir shkjiibs horizontinsh.

un tad seko vainu:
da pashlji juus
vai
japamegina kaa te ieteikts
Publicēts: 02.07.07 22:49
 citēt
gribas te daudziem atbildeet, bet laikam attureeshos... ir taadi kas mani saprot, ir taadi kas nesaprot. ir taadi kas sapratiis tikai peec laika, ir taaadi kuriem nav lemts saprast...

Bet Tu tak piekriiti, ka vajag maaciities, ne? ;) man gan nav tik daudz laika tam visam, bet gribu arii ko uzfocheet un kaa nu tas izdodaas, taa izdodaas.... un arii es nemu fochiku uz pasaakumiem, un nedomaaju, ka andre buutu iemesls tam, lai es no kaada rakursa vai vietas nefocheetu, jo redz - vinjam varu izmaisiit kadru, jo vinjam tak jaapelna naudinja!

es maacos katru dienu... un visur kur var... gan pashapmaacibas celaa, gan no graamtaam, gan no miestariem. ka nekaa jau esmu veltiijis 2-3 gadus lai aktivi maaciitos foto lietai. un nav runa par pelniishanu, bet par to ka es vai kaads cits to var izdariit labaak par tevi. tad kaapeec to dariit sliktaat un pie tam veel trauceet tam kas to var izdariit labaak...
Publicēts: 02.07.07 22:50
 citēt
bez foto ir ari citas atrakcijas btw :D
Publicēts: 02.07.07 22:52
 citēt
domaju ka no 100000 "fotografiem" (cilvekiem kam ir kamera) 1 tikai doma kaut ko kaut mazliet pamacities, parejiem vispar pofig

un shis 1 tad ari atnak uz blogu, protams, vinam pat PRATA nenak kadreiz ar foto nopietni nodarboties, nu nax, ir tachu citas atrakcijas

a vot shitaa digitalas fotografijas MAANIJA kas visus paarnjemusi, taa liek shim vienam cilvecinam fotografet, liek atnakt uz blogu, ielikt bildi un te ---- > BAAC pa galvu ar cirvja trulo galu taa ka smadzenes izshljaacas caur galvaskausa atluuzaam un spiiteejot gravitacijas likumiem aizlido pa visu istabu, noshljakstot monitoru, klaviaturu un peli.

shis cilvecinsh ir nikns!!! ak jus taa!! tupie stulbie sukas maitas profi iedomajushies HA!!! da man jus nevajag!!! (sadusmojas)

pajiet 3 dienas un zinjkare lielaka par dusmam, atkal atver blogu, njaa, baac, toch dirsas, taisniba jums, ir ir shkjiibs horizontinsh.

un tad seko vainu:
da pashlji juus
vai
japamegina kaa te ieteikts

bet realajaa dziivee 99% notiek savadaak, viens otram liekt tik 555 un baidas ielikt ko zemaaku, ka tik neizbojaa savu taa jau 253 vietu reitinga...
Publicēts: 02.07.07 22:53
 citēt
piekritu, tikai nevis 99%, mazaak
Publicēts: 02.07.07 23:07
 citēt
Martink:
Katreiz kad sjito dzirdu man taaads reciens nak:)
Bet kad ieraugu vairuma sadu runataju darbus smiekli pariet viena liela recienaa:):) Parasti sadu viedokli pastav vsivisadi datoristi un letu firmelju poligrafist , ziepis ir un viss meistars kurs visju var visju prot:) Vel milaka tem preieks kam RAW , kapec Filma un visbeidzot Nafix sievietes PASJI VARAM:)

Tu gribēji teikt, ka datorspeciālisti ir tāda apmēram 2. šķira?

"Lētu firmeļu poligrāfisti" principā ir MVU, labi, viņi nav dizaneri / māksliniek - zvaigznes, bet pelna ar to naudu, apmierina klienta vēlmes. Vai tas ir slikti? Ar kādām tiesībām tu viņus nonicini? Ja klientam vajag, viņš atradīs tevi vai kādu citu tava līmeņa izpildītāju. Redz, attiecībās ar klientu ir svarīgi noskaidrot, ko viņš vēlas un apmierināt viņa vajadzību.

Tas, par ko es mulstu, ir tas, ka jūs mēģinat sevi padarīt pārākus par citiem, apliekot pārējos. Tas, ko es mēģinu tev ieskaidrot, ir tas, ka pasaulē tā nedara. Katra profesija ir cienījama, vienalga, vai tas būtu ārsts, fotogrāfs vai autobusa šoferis.

Vēl, man pat neliekas smieklīgi, bet mazliet nožēlojami - tas, ka "jūs" nevariet samierināties ar faktu, ka pasaule mainās, un tā vietā, lai domātu, kā savu profesionālo darbību pielāgotu jaunajiem apstākļiem, tā vietā jūs dzīvojat ilūzijā, ka galvenais ir radīt kvalitatīvu darbu un tad būs rezultāts. Es pazīstu pietiekami daudz savā ziņā gudrus, maksātspējīgus klientus, kas ņirdz par fotogrāfiem - "kurš ta šodien neprot apieties ar kameru". Un tāda attieksme ir valdošā, un tagad man ir retorisks jautājums - vai jūs gūsiet panākumus, bliežot pa galvu cilvēciņiem, par to, ka viņi ir muļķi, vai mēģināsiet izskaidrot, kāpēc tu, Lunis / andrez, kā fotogrāfs esi viņiem vajadzīgs? Ja nepratīsi izskaidrot, klients nopirks pats sev dārgu kameru, aplauzīsies un tad otreiz jau pie tevis nāks ne visai labā noskaņojumā, jo viņš pirks tavu pakalpojumu nevis tāpēc, ka tu viņam patīc, bet tāpēc, ka tu viņam nepatīc, bet viņam nav laika meklēt kaut ko citu.

Īsāk sakot, mani nepārliecina ne tava, ne andrez "sales" stratēģija.
Publicēts: 02.07.07 23:15
 citēt

es maacos katru dienu... un visur kur var... gan pashapmaacibas celaa, gan no graamtaam, gan no miestariem. ka nekaa jau esmu veltiijis 2-3 gadus lai aktivi maaciitos foto lietai. un nav runa par pelniishanu, bet par to ka es vai kaads cits to var izdariit labaak par tevi. tad kaapeec to dariit sliktaat un pie tam veel trauceet tam kas to var izdariit labaak...

Tev nav uz pieres rakstīts, ka tu vari labāk. Es to zinu, shadow to zina, tas paps vai meita, kas bildē savas māsas izlaidumu, to nezin. Viņiem tu esi viens no daudzajiem svešiniekiem.

Otrs, šodien cilvēks katru dienu tiek nogrūsts ar informācijas lavīnu, viņam nav laika domāt, vai viņš kādam traucē vai nē. Ja esi pasākuma fotogrāfs, uzvelc vesti, palūdz organizātoram uzstāt uz to, lai cilvēki netraucē tev.

Trešais, fotogrāfija daudziem ir veids kā iemūžināt dzīves mirkļus. Lai tas tev aizietu - daudziem ir pie dirsas tava melnbaltā bilde ar krūzi, viņiem vajag lai bildē būtu tuss un čoini feisi un ja būs jāizvēlas, ar kuru bildi noslaucīt dibenu, tad vairākumā gadījumu tam aizies tava super duper bilde, atstājot dzīvību sev tuvajai tusiņbildei ar pārgaismotajām debesīm!

Ceturtais. te ir fotoBLOGS

Ievēroji, ka te nav ne erfoto.lv saits, ne vēl viens saits, kur moderātori [url=foto.inbox.lv... līniju ar sejas kontūru, kaut gan skaitās lieli profesionāļi!
Publicēts: 02.07.07 23:28
 citēt
martink precīzi formulēja : fotogrāfija daudziem ir veids kā iemūžināt dzīves mirkļus.
Tikai nesaprotu, kāpēc profesionāļiem jāniknojas uz amatieriem? Slavenie gleznotāji uz naivistiem taču nedusmojas?
Publicēts: 02.07.07 23:32
 citēt
ak34 : Sjeit tu pateici GALVENO "Par prieku" man pilnīgi algsviens KURŠ un ar KO uztaisa FORŠU BILDI bet ja TONĀM TERABAITIEM tiek diendienā gaztas NEVIENAM NEINTRESANTAS bildes PAR KO LIECINA drausmigs vairums PILNIGI NEVERTETU un nekadi neatzimetu bilzju vai 555/333 bez jebkadiem paskaidrijumiem TAD PIEDOD tas nav "Par prieku" tas drīzāk atdādina kautkādu mazohismu vai pat nezinu ķa nosaukt cilvēku kas veic bezjēdzīgas darbības kas pat viņam pašam nekādu baudu nesagadā jo cutu bildes vinš ari nespēj uztvert apspriest VIENADAS NESAKARIGAS neko nevienam neizsakošas neuzrunājoša NEKĀDAS:)

Nu ja jau cilvēks nobildējis kaut ko un izlicis publiski, tad visticamāk kaut kādas emocijas tā bilde izraisa, vismaz viņam :)

Otrā galās ir tādi, kuriem jau no noteikti ir DOMA, piemēram, tas pats andre, sundew un vēl daži. Problēma tik ir, ka man tā doma pati liekas garlaicīga, nepieņemama vai banāla. Bet nenoliedzami, ka tie ir pārdomāti un citādi nostrādāti darbi, tikai nav ne mazākās vēlmes tos bieži vien komentēt. Gadās, gan kāds man pieņemams darbs arī augstāk minētajiem autoriem. :)

Man gan netraucē ne vieni ne otri. Lai tak katrs bildē ko grib un dzīvo savā pasaulē! Var jau būt fotobiznesa pārstāvjiem ir savādāks viedoklis.

Varbūt tiešām jāpamēģina pakomentēt tos darbus, kurus vērtēju. Tik vai tie komentāri kādam noderēs? Ko tāds Lunis darīs ar manu pilnīgi neprofesionālu komentāru :) Smalkās mākslinieku dvēseles pat vispār nav vērts pieminēt --- tur tik dzirdēs viedokli "pats lohs", ja nepaslavēs :) Gan jau, ka tas ir iemesls retiem komentāriem un pamatā slavinošiem vērtējumiem no fanu pulciņa.

Tiem reajiem saviem darbiem, kurus var uzskatīt par izdevušamies nekas cits neatliek kā izdrukāt un kritiski pašam paskatīties. Slikti ir tas, ka reti sanāk bildēt un ir prieks, ja gadā ir 2-3 labi darbi, kur ir kas vairāk par parastu fakta konstatāciju.
Publicēts: 02.07.07 23:33
 citēt
vispaar, ja taa padomaa, nav digitaalaa eera pie vainas, ta ir bijis visu laiku, katram otrajam teevs focheeja ar zenitu un maajaas attiistiija bildes, tas pats variants, noteikti arii tad daudziem tipa profesionaaliem tas krita uz nerviem,
Publicēts: 02.07.07 23:35
 citēt
vispaar, ja taa padomaa, nav digitaalaa eera pie vainas, ta ir bijis visu laiku, katram otrajam teevs focheeja ar zenitu un maajaas attiistiija bildes, tas pats variants, noteikti arii tad daudziem tipa profesionaaliem tas krita uz nerviem,

nav taa, vecajos laikos daudzus attureeja lielaa ķēpa ar attīštišanu... lai dabuutu bildi bij taa teikt "jaamudaas" pilnaa taa vaarda noziime, bet tagag uzgiez FULL AUTO un press shutter button ! copy +paste + print/view . dazhu minuushu darbs
Publicēts: 02.07.07 23:42
 citēt
nav taa, vecajos laikos daudzus attureeja lielaa ķēpa ar attīštišanu... lai dabuutu bildi bij taa teikt "jaamudaas" pilnaa taa vaarda noziime, bet tagag uzgiez FULL AUTO un press shutter button ! copy +paste + print/view . dazhu minuushu darbs

Kad biju sīks, pats ostīju fiksāžas un attīstītājus, un ar draugu strīdējāmies, kurš iebakstījis pirkstu viņa senča zenītos. Bolīju acis par tiem, kuriem nebija ģimenē foto aparāts, un goda lieta daudziem bija mājās iekārtots foto stūrītis.

Un zini, tas nebija nemaz tik sarežģīti noteikt ekspozīciju, vienkārši toreiz to vajadzēja, tagad to nevajag.
Publicēts: 02.07.07 23:45
 citēt
martink : Kapec man butu janonicina KONKRETA specialitate es vienakrji NOLIEKU konkretu KATEGORIJU kuri vairuma nak no NOTEIKATAS SPECIALITATES. Jebkurs kur saskaries ar DATOR jomu un spiests saskarties ar tur PAMATA stradajosjo personalu JUTAS SLIKTI jo konstate ka JOMA noospiedosjo vairakumu sastada aaarkartigi viduveja limenja specu. Es runaju par DATORISTIEM par SKOLOTAJIE par FOTOGRAFIEM par MAUKAM par ARSTIEM . Ja tu esi DATOR jomas spec tev nav kauns ka VAIRUMS tavu kolegju NEPARZIN jomu kura strada bet ir PUSMACITI + APGRAPSTITI un stingri parstav viedokli ka MAK VISJU VAR VISU? Datoristi ka cilveki kuriem liekas ka ELEKTRONIKA+SOFTA rubi pilnigi VISJU nepartraukti demonstre ka IZTENIBA NEMAK NEKO izmenot panem ROKA un IESLEGT noturigi parstavot viedokli TAD APARATS PATS VISU IZDARIS a ko aparats neizdari to FOSTOSJOPS PAVEIKS. Nu NAV TA ja NEKO NESPEJ SASKATIT neleidz NE APARATS ne FOTSOJOPS. Par "Poligrafisti izpilda klienta velmes" :) Zini es ar so nozari nodarbojos ~ 19 gadus NEREZI nav gadijies sastapst klientu kurs VELETOS NOPIRKT vai PASUTIT SUDU ta iedomajas LETI KANTORI kuru vieniga doma ir IETAUPIT UZ KVALITATI. Tados kantoros parasti sezj "Datoristi visvari" kur miera vejos vel tad kad DIGI bij musdienu MOB.TELEFONA kameras limeni APGALVOJA "Mes ar sjito pasji visus varam" klients BUS STARAA!! Vienigo par ko KLIENTS bus STARA tas bus par ZEMO CENI un tad tik klausies SITADU SUDU MUMS UZTASIJA bet toties KADU ATLAIDI IEDEVA!! Laiiegutu SADU KLIENTU leta gala poligrafiskti AR MIERU ietaupit pilnigi uz vissu un PIRMKART klvalitati. Es zinu pieteikami DATORMAKSLINIEKU + TIPOGRAFIJU kuras zemak par savu godu uzskta BAROT KLIENTAM MESLUS jo viniem savs kantora nosaukums jaliek apaksja. Ja KLIENTS NAV AR MIERU maksat par PIETIEKAMU KVALITATI tadi kantor NENEM TADU PASUTIJUMU jo reputacija dargaka par naudu:) Zini cik Latvja MAZ kvaliataivu POLIGRAFISKU DARBU salidzinajuma ar IGAUNIJU @ LIETUVU jo Latvijā vienkarji KATASTROFALI truks pieredzejusju un LABU Poligrafijas diazianeru dator makslinieku seit vairuma ir "Maku Maku Protu Protu" specalisti kuri NEKO ISTI NEPROT un nekur ISTI NEORETTEJAS iznemot VIDUVEJUS STANDARTA RISINAJUMUS.

Zini man "Latvijas specifiskie" bzinesa apstakli nerausta es latvija jau daudzus gadus NESTRADAJU un neintrese man sjis stirgus JO sit VISKI PASJI VISU MAK un nesaista man PROJEKTI kas pasjam nesniedz kandarijumu. Ir tikai divi projekti kuros esmu spiests piedarboties REGULARI jo abi ir STARPTAUTISKI un stradaju es vinju TURIENES ofisu noligts TUR ar domu JA VAIG PALIDZET ABORIGENIEM UZ VIETAS zini cik man sudigi verot ka "Taja gala " no kuriens ES itka naku RADOSJAIS LIMENIS ir vienakrsji NESALIDZINAMI AUSTAKS jo SAJA GALA tieks piesastiti GALIGI ZALJI NEAPMACITU SPECI un zin cik "Jautri" kad LIELA PRIEKSNIECIBA suta uz sejien CIRKULARUS ka prieks afrikas "Obligati JAPIESAISTA DIPLOMETI SPECALISTI" jo sacadak PAT VINJI ZIN ka musejiem VISAS JOMAS ir tendence uz KULJIBINIEM VISVARIEM un rezultats bus GAUZJI NOZELOJAMS. Tieksme TAUTPT uz pilnigi katastrofalam lietam SEIT IR VIENAKRSJI NEIZPROTAMA. Taupisjanas uz LABU SPECU PIESAISTI ir hroniska un pilnigi debila:) Man NEINTRESE klients kurs VISPIRSM meginas PATS UZBILDET un bus parliecinats ka KAMERA LAIKAM PAR LETU nevis kostates ka SMADZENJU LAIKAM PAR MAZ es arsaku klientiem kuri saka "Mes jau pasji varetu BET" nesmu nedz BADA nedz BEZIZEJA lai nemtu darbu kas NESAGADA MAN GANDARIJUMU . Tapec stastus par "Vinji pasji krutas kameras perk" ir tiesji tadi ko Tarvans satasta par saviem klientiem kas perk METALLUZNJUS pa 10000Ls un skrien atpakal bode suzdeties ka BRAKJIS KAS PATS NEBILDE SEDEVRUS iesmerets:)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt