tieshi taa ja izlasiisi manu un Lunja lekciju tad viss sanaak... es peec kaazaam palaizhu resize un veel sho to caur PS Automate! Bez taas funkcijas es vnk nospraagtu!
bet ir gadījies apstāties pie vienas fiškas - kā panākt ka automātiski norādās arī quality pie saglabāšanas? Lai nav visu laiku jāsēž klāt un "enter" jābaksta???
grozās viss ap mušiņu "override "save as" action" lodziņā un ap to, vai recordējot action saki "save as" un "close" vai "close" un tad iesaisties dialogā.
Vai es kautko nesaprotu vai ari musju dargajam "Datorspecam" sirmis galigi aizkritis vai iestajies Dejavu ka vairs nerubi ko pats lasijis raxstijis pirms dazjiem menesjiem
hm... Nevarēju uzrakt to ko gribēju, bet tagad uzskrēju virsū šitam... Negribējās jaunu foruma ierakstu veidot!! ja nebūs atsaucības izveidošu! (: Am... izmēram!!! Kāds varbūt var ieteikt kādu programmiņu kura automātiski samazina bildes!
hm... Nevarēju uzrakt to ko gribēju, bet tagad uzskrēju virsū šitam... Negribējās jaunu foruma ierakstu veidot!! ja nebūs atsaucības izveidošu! (: Am... izmēram!!! Kāds varbūt var ieteikt kādu programmiņu kura automātiski samazina bildes!
Ir tāda patīkama programiņa :lol: :lol: :lol: Adobe photoshop :roll: tur kā jau augstāk minēts, ir tāda štele kā actions un tur kaut samazini palielini, izstiep, saspied vai dajebko izdari ko tik ps māk, ja kādu atsevišķu softu tad pilns nets googlā ierkati resize image un........................
Zenza Paprovē ACDSeePro 2.xx. Daudz vienā flakonā. Atsevišķs vieweris kursh nav smags un blakus poga FullView kura lauj gan Batch resize, convert, rotate un vēl visādu fīchu. Gan sarkano aci labi tagad novāc, gan krop ļoti ērs ar sietu. Var rotate bildēm vienkārši novelkot pa horizontālām vai pa vertikālām līnijām. Saprot ļoti daudz RAW formātus. Un vēl daudz visādu labumu.
Karoč jā! Visiem tiem kas vēl nezin iesaku izlasīt divas skolas. Billy skolu uz kuru linku ir iedevis Lunis! (: Un savukārt šeit uz Luņa skolu linku iedevis Kasis! So... atvieglo darbu! (: