forum.gif
izturība?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / izturība?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 06.07.07 03:14
 citēt
Man vienreiz viens fotogrāfējošs tips stāstīja, ka uzmanīgi jābildē un jāseko līdzi kamerai, ja ārā ir sals. Un stāstīja arī sīkumos kas un kā.
Nu lūk, es vēlējos uzzināt kā ir ar bildēšanu ~ +40*C? Pagājušogad biju Eiropas dienvidos 42*C karstumā, bet ar ziepi, lai gan viņš mazliet kašķējās. Kā ir ar spoguļkamerām? Ir kaut kādi ierobežojumi? Jo šogad tajā pašā mēnesī ir paredzēts brauciens arī uz dienvidiem, tikai citu valsti. :wink:
Publicēts: 06.07.07 03:55
 citēt
Iznemot TIESJUS SAULES STARUS @ MITRUMU kamerai temperatura parak nenskade
Publicēts: 06.07.07 11:43
 citēt
atceros, kā Jelgavā tajā ledus skulptūru izstādē ziemā pastaigāju apmēram pus stundu fočējot ap -18 grādos. pirksti ātri sala nost un fočiks nedaudz sāka kārties, t.i., uzstādījumus vairs negribēja mainīt, tad gan bija jāmet miers un jāmeklē kāda siltāka vieta.
Publicēts: 06.07.07 11:48
 citēt
atceros, kā Jelgavā tajā ledus skulptūru izstādē ziemā pastaigāju apmēram pus stundu fočējot ap -18 grādos. pirksti ātri sala nost un fočiks nedaudz sāka kārties, t.i., uzstādījumus vairs negribēja mainīt, tad gan bija jāmet miers un jāmeklē kāda siltāka vieta.

Es arī biju tajā pasākumā ap 24:00 naktī foķēju, kad ārā bija šķiet visi -25 noteikti. Toreiz vēl bija Canon 400D un nekādu problēmu.
Publicēts: 06.07.07 11:48
 citēt
Skaidrs. Paldies! ;)
Publicēts: 06.07.07 19:31
 citēt
karstumā man šķiet, ka nekas. ar aukstumu jāuzmanās un kondensātiem :)
Publicēts: 06.07.07 19:36
 citēt
karstumā man šķiet, ka nekas. ar aukstumu jāuzmanās un kondensātiem :)

Tas gan nevar no -25 grādiem uzreiz sākt foķēt telpās prožektoru gaismā :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):