forum.gif
Izstāde 7x7 Melngalvju namā !
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Izstāde 7x7 Melngalvju namā !
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 07.07.07 20:26
 citēt
Tēmai vairāk ir informātīva nozīme - aizejiet un apskatieties ! Bet fotogrāfijas pārnešana uz biezā papīra liek uz to paskatīties pavisam savādāk ..... ! Un jūsu viedoklis ?
Publicēts: 07.07.07 20:33
 citēt
man viedoklis ka tadiem postiem speciali NOTIKUMU sadalja ir uztaisita :P
Publicēts: 07.07.07 21:02
 citēt
... man ir domāt, ka notikumos šito aizblogos easy ! 8)
Publicēts: 07.07.07 21:05
 citēt
... man ir domāt, ka mēs notikumos nevaram apspriest Latvijas Fotoklasiķu darbus un attieksmi pret tiem ....
Publicēts: 07.07.07 21:14
 citēt
da labi labi, manis pec ...
Publicēts: 07.07.07 22:07
 citēt
so tehnalogiju FOTO diezgan intensivi Latvija izmantoja ~90 vidu konkreti uz sadiem lietajiem papiriem seviskji labi iskatijas tie kur visadas zales spalvas utt struktura. BET viskrutak atceros bija viena paliela isstade kur bildes bij sakopetas uz Vakara zinjam un citam avizem kas ar pindzeli rupji bij ar emulsiju parklata:) Taka drosj ka FORSJI isskatas , dadreiz Lielbriedis uz akvarejla paira bij Bildes sakopejis ja anjuu es uz palagiem un aizkariem bildes tasiju:):) Vis jaunais labi aizmirsts vacais:):)
Publicēts: 08.07.07 01:09
 citēt
... Luni ! Tu aka par formu ,bet a ja par saturu ????
Nu man joprojaam nav skaidrs kā Binde tos lidojumuss taisiija ??? :)))
Publicēts: 08.07.07 22:09
 citēt
glazers :
Par kuru "Lidojumu" ir runa? Par to kas 80 beigas serija ar lidojosju meiteni??
Nju vispar jau ja par veco es tev varu pastastit:) Par cik es so to vinam tehniskji viena posma toreiz lidzeju :) Loti elementari , brauca uz lauka izveleta vieta nostiprinaja melni krasotu stangu podestu ar tievu stieni savienotas platformas viena zeme otra zem modelja toreiz vel toposjaa Bindeskundze cik sapratu bij ne tik svaigi no Krievijas iebraukusi jauna aktrise bet ari bijusi vingrotaja vai kautkada sportiste. Tad nu vinja kapa uz tas platformas un Gunars visju to bildeja uz 6x9 formata negativa , beigas gan negativa gan bilde stienis tika retusjets un MEITENE LIDOJA:) Musdienas uz KOMPJA to izdara veikli fixsi bet toreiz vajazdeja labu retusetaju kas stieni noretusje:):)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):