forum.gif
07.07.07 :)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / 07.07.07 :)
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 08.07.07 23:26
 citēt
vot piii, ja notika elektrozveja. KKo stulbaaku nevareeja izdomaat :evil:
Publicēts: 09.07.07 00:27
 citēt
Negribot un neplanojot sanaca uzbildet Ligavas izpirksjanu ,cjomam obloms sanaca ar divam kazam vienlaicigi nepaspeja vins uz ieprieks neplanotu "Sakumu" Ligava izpirksjanu. Toties ligavinja bij SUPER pilnig autentiski noteloja kleitas piemerisjanu pie spogulja vienas zekjes:):) Jaunajam viram noteikti bus pasteigums sievinjas forsjais dupsic pie spogulja:):) Nav ko kavet pec ligavas tad Fotografam uznak Exstra idejas:):) No pazinjam pilnigi visji 100% stradaja citi pat pa divam kazam , ceremonija vienam + Ceremonija + pixnixs citam:):)
Publicēts: 09.07.07 04:10
 citēt
me ar bildeeja. sanaaca labakaas kaazu bildes mana veesturee, pateicoties forshajam laikam un atsauciigam paarim, dariija visu ko piedavaaju !
Publicēts: 09.07.07 09:03
 citēt
Kāzas 07.07.07. nebildēju. Bildēju meitenes. ;)
Publicēts: 09.07.07 09:31
 citēt
me ar bildeeja. sanaaca labakaas kaazu bildes mana veesturee, pateicoties forshajam laikam un atsauciigam paarim, dariija visu ko piedavaaju !

parādīsi rezultātus! gribēšu redzēt! :) laiks šajā dienā gan bija salīdzinoši labs.

arvi, Tev skatos bija interesants vīkends :) kaimiņš ejot uz savu vagoniņu gan jau ka apjuka :D

Starpcitu, man jau šķiet, ka nākamgad būs vēl trakāk..8 tak bezgalības skaitlis tā teikt..būs vispār trakums ar tām kāzām!
Publicēts: 09.07.07 14:59
 citēt
Arī sanāca pafočēt... piedzīvoju līgavaiņa nozagšanu! :lol:
Publicēts: 09.07.07 15:47
 citēt
kazas :)
Publicēts: 09.07.07 15:56
 citēt
REZ : Mans reiz pirs kadiem gadiem piedzivoja Ligavainja nozagsjanu "ar galiem" , vins ta ari vairs neparadijas un pasakums "Beidzas" a bija loti biess pasakums.
Publicēts: 09.07.07 16:06
 citēt
REZ : Mans reiz pirs kadiem gadiem piedzivoja Ligavainja nozagsjanu "ar galiem" , vins ta ari vairs neparadijas un pasakums "Beidzas" a bija loti biess pasakums.

Rezultāts?
Publicēts: 09.07.07 16:08
 citēt

:lol: kā arvisv minēja, varbūt arī tikko bija ''atgājis'' un šoks pa visu seju, tapēc notinās
Publicēts: 09.07.07 16:22
 citēt
REZ : Vedeji uzreiz samaksaja Man @ Muzikantiem un speciāli nofraxtēts busiņš aizgādāja mūs uz Rīgu kā bija runāts. Par bildēm neviens tā arī neintresējās jau drīz desmit gadus:) Kautgan man ir bijuši precedenti kad par bildēm sāk intresēties uz 10 gadu jubileju , labi ka kantora arhīvā bij platie negatīvi saglabājušies:):) Pirms pārsi gadiem arī nospēra Līgavaini atgādāja atpakaļ pēc kautkādām 3-4h pietam nispērā viena dāmīte stāvoklī un otra ar zīdaini aizveda ar palielu džipu šo ar maisu galvā un rokudzelžos:):) Pēc tam vedēji naturāli sakāvās ar sargiem nju un līgava smāsu ātrie aizveda jo tai kautkas ar galvu notikās bet beidzās laimīgi ar parsistiem deguniem un saplēstām lupatām pat nomičoja:):) Nju koroče tādas pusdebīlas Tautiešu izdarības, tāpēc man riebjas kāzas VISIEM ATSAKU nekad nezini ar ko beigsies un kuram pa pjankai jumts nobrauks:):) Reizēm izalīdzu kolēģiem ar atseviškām epizōdēm un kad piemēram "Biznesa partneri" uzsauc fotogrāfu jaunajam pārim. Cita cena un galvenais līmenis. Biezākiem Krieviem gan viss zolīdi savdabīgs "Biznesa tuss" paveids viņu krutās kāzas.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):