forum.gif
kanons
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / kanons
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 10.07.07 13:34
 citēt
baaa, stulbais kanona softs, jasteidzas, un bljin vispar bildes parkopet no kanona ir vienkarshi naitmare tiem kas ar sony/nikon pastradajushu, kas vinam tur, cf-25 ??? #$%@#$^$%^ nokaara visu peecee, tagad neraada bildes, konekteejas ...i di otisms vot :evil: vel kaut kads idiotisks logs lec ara lai es wordaa verot valaj bildes, un 400 kanons nu karoche lazha un sux kanons
Publicēts: 10.07.07 13:38
 citēt
tak iekačāt bildes pilnīgs easy
1) ar vadu pieslēdz kameru pie pc un tad ieslēdz kameru
2) izleks logs un uzspied dowload images
3) pagaidi, un zoombrowserā atvērsies visas bildes kuras esi sabildējis
Publicēts: 10.07.07 13:42
 citēt
Shadow, be advanced!
Publicēts: 10.07.07 13:43
 citēt
pirmkart pagaidi ir x5 pirms katras darbibas
otrkart kas tas par zoombrowseri??? es vienkarshi atvert gribu kaa fleshdisku kamerun un darit ko gribu nevis kautkadu zooombrowseri vert

dzheks padsmit bildes 10 minutes kopeja, psc sviests musdienas kad hdd ir uz flesha kanonam shitais ir pilniga izgashanas brinums ka 400 vel ir tik lenu un caur pakalju viss
Publicēts: 10.07.07 13:48
 citēt
ja izturās pret aparātu ar naidu protams nekas nenotiks :D
izturies mīļi pret canonu tāpat kā pret nikonu :lol: viss notiks :wink:
Publicēts: 10.07.07 13:50
 citēt
Ja gribi kaa fleshu tad viss ir taapat kaa ar fleshu - piesleedz kameru Pc, ver valjaa My Computer un tur arii buus Tavs 400D kaa aareejaa fleshatminja!

nu a es ko dariju ta ari dariju, tak vinsh man kaut kadu ultracanonsegaturbo connectionu veido 10 min, pectam logi sak lekt saka browso ar wordu!

kad beidzot esmu pie bildem ticis tad jagaida MUUZHIIBA kamer nokopejas, jus ko pie shitaa sviesta pieradushi esat?!

nikonam vispar BWEz problemam - atver, kope, viss vienkarshi
Publicēts: 10.07.07 13:51
 citēt
vispar mans noverojums ka ar karti kanons stradat principa nemak, kaut vai browset bildes uz fochuka, katrai bilde 1-2 sec kamer parada, nu kur tas redfzets?
Publicēts: 10.07.07 13:54
 citēt
lēna karte...
man vidēji uz pc vienu bildi sūta 0.75sec ja raw tad 1.5sec...
Publicēts: 10.07.07 14:06
 citēt
parbaudi karti.
varbut kadi 20 softi megjina to karti nolasit, ierahivet, ielikt medija pleijerii kaa jaunu iekartu, utt?
un vispar - kas musdienas lasa un darbojas caur fotoaparatu? vielgak tachu ar karshu lasitaju, atrak ari...
Publicēts: 10.07.07 14:06
 citēt
Shad, kastu - pārej uz C? :shock:
Publicēts: 10.07.07 14:07
 citēt
uz vienu dienu, nevareju attureties nenotestejis 400 sigmu no nomas
Publicēts: 10.07.07 14:10
 citēt
shadow, tu uz toshibas to dari?
joka pec, uztaisi toshibai jebkura gaidjuma start->labais klik uz computer->properties un tur pie processor blabla pentium bla bla pedejais cipars kads tev radas?
man tikai 598 :) bet kopa ar jauno adminu tiksim gala, cerams, shodien :) toshibu gljuks....
Publicēts: 10.07.07 14:18
 citēt
cardreader atbildēs uz taviem jautājumiem ;)
Publicēts: 10.07.07 15:01
 citēt
ja izturās pret aparātu ar naidu protams nekas nenotiks :D
izturies mīļi pret canonu tāpat kā pret nikonu :lol: viss notiks :wink:

:D :D :D

iesleedz fochuku + klaat vads

ieej EOS utility un download images - atveras zoombrowsers un export still images - nobrowzo vietu un finish!!!

kanons nav vainiigs, bet taa saimnieks :wink:
Publicēts: 10.07.07 15:34
 citēt
pesix, saproti, ka Shadow tāpat kā daudzi oldschool dator lietotāji negrib kkādas import/export fiškas, gribas prosta bildi Ctrl-C (X) -> Ctrl-V un viss! Kopiju 1:1, nekādas nosaukumu maiņas, preview un citas sūda fiškas kas noēd ātrumu un labuma nakāda. ;)
Publicēts: 10.07.07 15:41
 citēt
A 400ajaa vairs nevar Ctrl+C un Ctrl+V? 350ajaa veel vareeja.
Publicēts: 10.07.07 15:46
 citēt
Man bija tieši tādas pašas problēmas un tur nemaz nevajaga nekādu Canon softu likt... Iekš windows viņš jau ir iebūvēts un čakarē prātu uz nebēdu.

Un tad es iegādājos savu draudziņu karšu lasītāju :D
Publicēts: 10.07.07 15:50
 citēt
visos var. 8)

Es jau vairs neaceros, bet šķiet bez papildus softa uz Windows XP ar 400D bez nekāda Canon softa tā nevar. Viņš to foķiku parāda kā "Image device" nevis kā parastu karti.
Un tad atver vaļā kautkāda speciāla logā
Publicēts: 10.07.07 16:00
 citēt
visos var. 8)

Es jau vairs neaceros, bet šķiet bez papildus softa uz Windows XP ar 400D bez nekāda Canon softa tā nevar. Viņš to foķiku parāda kā "Image device" nevis kā parastu karti.
Un tad atver vaļā kautkāda speciāla logā

Nja, velviens sakarigs iemesls nepirkt 400D...
Publicēts: 10.07.07 16:09
 citēt

Nja, velviens sakarigs iemesls nepirkt 400D...

Tā pat nav Canon vaina īsti, ja nu vienīgi baigā draudzība ar MS, jo tas viss čakars ir pat neinstalējot neko no Canon diska.

Es tomēr domāju 400D labāks nekā 350D. Bet pieļauju domu pie ierobežotiem līdzekļiem tad labāk 350D + 430EX nevis pliks 400D
Publicēts: 10.07.07 16:29
 citēt
Ja 350 uz XP tiek atpaziits kaa normaals device, tad tiiri teoreetiski 400 nav nekas savaadaaks... ja vienigi Canon vai MS nav kaut ko mainijushi. Nav dzirdeets, ka MS butu kaut ko "patchojushi" speciaali 400D, kas visticamaak liek domaat, ka Canons ir kaut ko pamainijushi. Bet nu mazums, mazums...

... 400ajam nav neviena TIK BUUTISKA fishka, lai njemtu 400, nevis 350, ietaupot biski un noperkot kaadu sakariigu pricindaali. Bet tas jau ir offtopiks.
Publicēts: 10.07.07 16:36
 citēt
Shadow, mans domaa ka Tavaa gadijumaa probza ir nevis Canonaa bet gan pashaa Pz. ;)

Es kad piesleedzu kameru man uzreiz izlec mazais lodzinjsh, nospiezju lai kopeejaas un eju ieliet sev glaazi viina.. easy! Un nekaada stresa!

he he heeee.. man kaadreiz bija digiziepiic canon A(kautkaadstur)..

laiks, kameer jams sagruuda bildes uz PC.. nu ja tad pa glaazei viina, es buutu kljuvis vai nu eksperts vai zhuupa..

izdoshanos Tev, lai kuru virzienu Tu izveeleejies.. :)
Publicēts: 10.07.07 16:41
 citēt
Nu man jau arī šķiet, ka tā ir MS + CANON "fīča" tikai jocīgi, ka 350D šitais joks iet secen :)
Publicēts: 10.07.07 17:29
 citēt
man kaut kaa iepatikaas 4gb sdhc kartei liidznaakoshais usb flashpiedeeklis.. viss vnk zibeniigi un pie viena arii kaadu filmu var uz darbu aiznest.. :)
bet tas buutu diezgan gjeniaals tests - glaazees meeriit bilzhu aivilkshanas laiku uz pc.. :)
Publicēts: 10.07.07 18:17
 citēt
windows commander
Publicēts: 10.07.07 18:29
 citēt
wake up, Zaulpnss!

Publicēts: 10.07.07 20:32
 citēt
man kaut kaa iepatikaas 4gb sdhc kartei liidznaakoshais usb flashpiedeeklis.. viss vnk zibeniigi un pie viena arii kaadu filmu var uz darbu aiznest.. :)
bet tas buutu diezgan gjeniaals tests - glaazees meeriit bilzhu aivilkshanas laiku uz pc.. :)

tiko bij šāds jautājums:

marruciic- kur tu to SD karti canonam iebāzīsi???? :shock: :shock:
Publicēts: 10.07.07 21:09
 citēt
Nezinu, man ar AF nav probleemas uz 350aa... arii ar Sigmu ... arii vakaros ... arii ar Tamron nav probleemu. Lai gan vakaros es paarsvaraa lietoju MF. Sigmas speeja labi fokuseeties tumshaa laikaa ir taada so so...

... un taa vietaa, lai tureetu 350 UN 400... es pardotu abus un nopirktu sakariigaaku kameru. Gan 350, gan 400 manaas aciis ir pagaidu variants, laapiishanaas, ja nevar atljauties vairaak.
Publicēts: 10.07.07 21:15
 citēt
karshu lasitaju iegadaties vajag un nekadas problemas...
Publicēts: 10.07.07 23:02
 citēt
es jav nesaku ka cauruma nav SD bet tomer visi prātigi cilveki ar CF bilde, nu vis maz tie kurus zinu. Nikonam jav ari gan vienas gan citas var likt.

8)

es jau sen sevi pierakstīju neprātīgajiem :)

:lol:
Publicēts: 10.07.07 23:41
 citēt
Nezinu, man ar AF nav probleemas uz 350aa... arii ar Sigmu ... arii vakaros ... arii ar Tamron nav probleemu. Lai gan vakaros es paarsvaraa lietoju MF. Sigmas speeja labi fokuseeties tumshaa laikaa ir taada so so...

... un taa vietaa, lai tureetu 350 UN 400... es pardotu abus un nopirktu sakariigaaku kameru. Gan 350, gan 400 manaas aciis ir pagaidu variants, laapiishanaas, ja nevar atljauties vairaak.

nu cik nu pagaidus bet rezerves gan man bija personiga bet javpardevu, nav jegas personīgo turet vispar jo litoju kantorskās.

Nu jaa, ja ir 5D, MK, vai vismaz 30D, tad 300, 350, 400 var but kaa rezerves... bet 350 un 400 vienlaicigi. Nez, tas ir kaut kaa - teejkannna 1.5l tilpums un teejkanna 1.7l tilpums. No offence, tikai imho.
Publicēts: 10.07.07 23:56
 citēt
Mhm, tur es tev piekritu. Stiklu mainiishana X reizes pec kartas ir diezgan nepateicigs darbelis.

Bet nu jaa, kameru izveele ir katra personiigaa lieta. Katram ir savas iespeejas un vajadzibas.
Publicēts: 11.07.07 18:40
 citēt
biju pie radiem aizbraucis, sabildeeju pilnu karti 1gb kad sadomaaju uz shameejo pc paarkopeet paraadija ~ 2h katru bildi apskatiiju ~2-3sec, maajaas uz sava tikai redzu ka kautkas nozib un ~paaris min viss ir ok taa ka secinaajumi? :roll:
Publicēts: 11.07.07 18:54
 citēt
... bet tomer visi prātigi cilveki ar CF bilde, nu vis maz tie kurus zinu.

vai tad? ir motīvi? Canons biežāk CF jūzē vai kā?
... Nikonam jav ari gan vienas gan citas var likt.
ne d 80.
Publicēts: 11.07.07 19:32
 citēt
Nedaudz OFFtopic, bet tajā pašā laika ONtopic...

Mēģināju kopēt iekšā no 266x CF kartes cau karšu lasītāju un caur Nikon D200 un caur Nikon ātrums ir lielāks...
2800 kbytes/s : 5300 kbytes/s
Publicēts: 11.07.07 20:18
 citēt
Nu jaa, man lielaakoties ir darbi kur vienaa reizee vajag apmeeram 300-1000 kadrus.. :)

Uber arvis! :D Arvi un cik no tiem kadriem ir akut cik lietojami?
Publicēts: 12.07.07 01:54
 citēt
Ja man prasītu, kuri ir mani mīļākaie fotoblogeri, tie noteikti būtu - arvisv un Zaulpnss. Paldies, ka jūs esat. :lol: :lol:
Publicēts: 12.07.07 03:31
 citēt
Publicēts: 12.07.07 13:59
 citēt
kartriders + Lightroom, 4Gb , parmet kompī RAWus aptuveni 2-3 min, protams kompis ar divkodoligo proci 2100Gz un operatīvā 2Gb. Es nejutu ne kādas problēmas ātruma ziņa.

Nav svarīgi cik kodolu tavai ātombumbai, visu izsaka, cik tev ātrs cietais disks :wink:
Publicēts: 12.07.07 14:03
 citēt
biju pie radiem aizbraucis, sabildeeju pilnu karti 1gb kad sadomaaju uz shameejo pc paarkopeet paraadija ~ 2h katru bildi apskatiiju ~2-3sec, maajaas uz sava tikai redzu ka kautkas nozib un ~paaris min viss ir ok taa ka secinaajumi? :roll:

USB1 VS USB2?
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas