Labi, esmu širminieks, a nu un? Man piemēram patīk pašķirstīt albūmus tādus riktīgi vecus vai arī ir viena bilde, tāds riktīgs oldschool fočene studijā, kur mana vecmāmiņa ir pārs gadus veca ar saviem senčiem utt. Jā, laikam tas ir širmiskums, nupat nopirku 320 Gb cietni lai var visu tur arī salikt virsū - tas ar ir širmiskums bro-tip?
Labi, esmu širminieks, a nu un? Man piemēram patīk pašķirstīt albūmus tādus riktīgi vecus vai arī ir viena bilde, tāds riktīgs oldschool fočene studijā, kur mana vecmāmiņa ir pārs gadus veca ar saviem senčiem utt. Jā, laikam tas ir širmiskums, nupat nopirku 320 Gb cietni lai var visu tur arī salikt virsū - tas ar ir širmiskums bro-tip?
Glūzi manas domas... es pat dēļ vienas labas bildes, kura, iespējams, tagad man nemaz nepatīk, esmu gatavs ziedot to disku čupiņu. Turklāt rakstot iekša RAW nevis samazinātus JPG, lai manam iegribām nebūtu šķēršļi piemēram uztaisīt A3 bildi
Pasūtīju matricas 3 pakas DVD pa 50gab katrā un arī parastās 100gab un 50gab pakā. UN vēl dažus mazus sīkumus.
Saņemot paku pats nebiju klāt, bet saņēma cits cilvēks. Paka bija palikusi apaļa un 100Cd matricu "tornis" bija salausts OK tas nebūtu tas trakākais. Vēlāk skatos, kas tad man ir atsūtīts konstatētju, ka trūkst 2xDVD pakas
NU ko uzreiz sāku spamot uz viņu mailiem. service_lv e-pasts atsūta kļūdu par to, ka nav tāda adresāta (e-pasts tik forwardēts un nav tas uz ko forwardē) nu tad ķēros pie e-pastu meklēšanas un sūtīju mailus liekot visus mailus CC Arī postmaster, admin sūtīt mailus protams pieliku.
Vēlāk atbildēja viens vīrietis un izstāstos viņam problēmu kādas 2x un aizpildot vienu dokumentu saņēmu e-pastu
We are sending you your replacement two Verbatim DVD+R 4,7 Go (pack de 50) products. You can expect DPD delivery in a few days. We are sorry for the inconveniences caused.
Secinājums, ka labāk izvēlēties dārgo piegādi, jo, iespējams, pret paku izturēsies labāk. Otkārt ja labi pacenšas var arī dabūt atpakaļ trūkstošās mantas.
ox3r man bija līdzīgi, kad tas service_lv meils nestrādāja, ātri izsūtīju visādiem admin utt meiliem epastu, vienā bija automātiskais atbildētājs, kurā bija rakstīts, ka attiecīgais cilvēks ir atvaļinājumā un lai sazinās ar citiem cilvēkiem. tad nu viss tika nokārtots
ox3r man bija līdzīgi, kad tas service_lv meils nestrādāja, ātri izsūtīju visādiem admin utt meiliem epastu, vienā bija automātiskais atbildētājs, kurā bija rakstīts, ka attiecīgais cilvēks ir atvaļinājumā un lai sazinās ar citiem cilvēkiem. tad nu viss tika nokārtots
Man tas pats! Bet prieks, ka pie manis nāk mani DVD diski