forum.gif
pixmania.com
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / pixmania.com
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 11.07.07 14:57
 citēt
vai kādam ir bijusi pieredze ar pixmania.com?
mani interesē garantijas u.t.t :roll:
Publicēts: 11.07.07 15:12
 citēt
vai kādam ir bijusi pieredze ar pixmania.com?
mani interesē garantijas u.t.t :roll:

Esmu pats pircis stiklus, somu un esmu apmierināts. Garantijas vēl gan nav nācies kārtot!
Publicēts: 11.07.07 15:19
 citēt
somu cenas jau tur ir graujošas
Publicēts: 11.07.07 15:57
 citēt
somu cenas jau tur ir graujošas

Es ņēmu prieks portatīvā un ar visu pasūtīšanu bija lētāk nekā LV savus 10Ls ietaupīju. Tāda veikalā kā eiroshop viņa maksāja 20Ls vairāk nekā man viss kopā
Publicēts: 11.07.07 21:06
 citēt
Vairakart esmu ieteicis sjito un cilveki pirkusji pamata 350.D un 400.D kompleltus pa LABAM CENAM cik zinu visi apmierinati pat uz VALMIERU kur lauku meitene ilgi nevareja saprast Online veikala mehanismu un beigas pec ilgiem cakariem tomer pamanijas maksat HANAZABANKA preci uz MAJAM ATGADAJA 2 NEDELJU LAIKA!
Publicēts: 12.07.07 22:28
 citēt
nūū . un garantija darbojas kā- kkādā servisa centrā vai viņiem sūta uz turieni vai kā? :roll: :shock:
Publicēts: 12.07.07 23:46
 citēt
same q
un manuāļi joprojām franciski? tizli :(
cenas nav nekas dižs :( un nauda aiziet frančiem, kuri ne tuvu nav Latvijai draugi.
Publicēts: 13.07.07 00:58
 citēt
Latvijai vispār nav draugu....

eiropas savieniiba?! 8)
Publicēts: 13.07.07 02:22
 citēt
tie ir tikai partneri... :(
Publicēts: 13.07.07 08:02
 citēt
mūs mīl krievija :twisted:
Publicēts: 13.07.07 23:55
 citēt
Atri izskreju tai lapai cauri. Ka viniem ar piegadi sanak, kadi cipari?!
+garantija kanotiek?!
Publicēts: 14.07.07 20:29
 citēt
Mja nu labi ja slinums LASIT pietam LATVISKI tad jau gruti protas kos izlobit.
6Ls maksa piegade uz Latviju , pietam JEBKURAM daudzumam:):) Garantija EIROPAS tas nozime ka legals pirkums un VISAM oficialam serviss darbnicam JAVEIC garantijas apkalposana. Ja REIZEM uz precem gadas INSTRUKCIJAS tikai fraņču valodā jo FRAŅČI tāpat kā Krievi uzskata VISA PASAULE runā vienīgi viņu valodā tajā nerunā tikai muļķi:)
Publicēts: 15.07.07 10:19
 citēt
Ā NU PALDIES LUNI! :D
Publicēts: 15.07.07 11:33
 citēt
A ko jūs tur labu un lētu atrodat? Es paskatījos to, kas mani interesētu - nu DAUDZ (~20%) dārgāk, nekā var interneta veikalos iekš .lv dabūt...
Publicēts: 15.07.07 14:51
 citēt
Tur ir reizēm akcijas un labās cenas parasti notiekas uz KOMPLEKTIEM , pirms kāda laiciņa 350.D un 400.D komplekti bodijs ar 18-55 +55-200 + BP maksāj TIKPAT cik LV vietām maksāj PLIKS BODIJS vai vienkarsji KIT komplekts tas ir ~25% lētāk nekā LV:):)
Publicēts: 15.07.07 16:05
 citēt
piemēram:
www.pixmania.com...
es pat teiktu, ka ļoti laba cena!! ja vēl pagaida kādu akciju vispār var labi nopirkt, bet sazin kad tāda akcija būs, jo mani tas interesē.
un ja kā raksta, ka piegāde ir 1-2 dienas, tad jau atzīstami pilnīgi!
Publicēts: 24.07.07 23:51
 citēt
šodien sabēdājos.. par pixmania.. piegāde uz manu darbu notikusi, bet tā kā " Does not live at the address given"... man šāksies, es pieļauju ilga sarakste ar šo kantoti..

bāc - man darbā neved???
Publicēts: 25.07.07 07:16
 citēt
njaaaa..kruta, tur tak vēl speciāli var atzīmēt!
galvenā atziņa, ko es ieguvis esmu - NEMAKSĀJIET AR PĀRSKAITĪJUMU UZ KONTU!!!!! Rītdien būs nedēļa kā mans pasūtījums stāv Bank transfer pending stadijā un nekas nekustas uz priekšu!
Publicēts: 25.07.07 07:59
 citēt
mja. man liekas ka tur bij vēl kkādi veidi kā maksāt ;)
Publicēts: 25.07.07 08:20
 citēt
protams, ka bija - ar Master Card vai VISA un tā kā man pašam debetkarte ir VISA electron, tad nu citas izvēles nebija. Būtu zinājis, ka šitā čakarēsies, būtu uzreiz dabūjis citu, kas manā vietā samaksā...ehh
Publicēts: 25.07.07 08:28
 citēt
Man bija tā, ka jāsūta bija tiesību kopija vai pases, ja grib ar karti maksāt, lai pārliecinātos, ka tu esi tu :)

Bet tas ir tikai apsveicami un nosūtīt mailu ar ieskanētām tiesībām jau nav grūti!

Tas protams tikai pie pirmā pirkuma.
Publicēts: 25.07.07 11:48
 citēt
uhh, neatlaidība dara savu - ņēmos un čakarējos apkārt, sūtīju visādus epastus, jo tā kā neviens neatbild un daži labi epasti vienkārši nāca tapakaļ jo sakot, ka tāda nav, tad sūtīju uz kādiem vien var, līdz atbildē atnāca viena vēstule, kurā bija rakstīts, ka cilvēks ir atvaļinājumā un, ja ir nepieciešams, lai sazinās ar citiem cilvēciņiem, tā nu es uzreiz aizrakstīju un atbildēja kaut kāds Directeur de Production Informatique, kurš teicās, ka pabīdīs lietas uz priekšu..nu, moš tomēr saules gaisma uzspīdēs!! jācer, savādāk man pat ziepi būs jāaizņemas uz plenēru :( ja vien nesarunāšu ar versatile vai kurš tur piedāvājās analogo aizlienēt.
Publicēts: 25.07.07 17:14
 citēt
njaaaa..kruta, tur tak vēl speciāli var atzīmēt!
galvenā atziņa, ko es ieguvis esmu - NEMAKSĀJIET AR PĀRSKAITĪJUMU UZ KONTU!!!!! Rītdien būs nedēļa kā mans pasūtījums stāv Bank transfer pending stadijā un nekas nekustas uz priekšu!

Loģiski, ka eiro pārskaitījumi iet ilgi. Kamēr mūsu banka izsūta, kamēr to noprocesē, kamēr saņēmējbanka saņem. Pēdējā laikā eiro pārskaitījumi no igunijas uz latviju man nedēļu iet. dz;ives fakts, kas jāņem vērā pārskaitot naudu
Publicēts: 25.07.07 19:46
 citēt
vispār jau viņiem ir hanzenes konts un nauda lido zibenstempos, cita lieta, pieļauju viņiem kaut kas lāgā neapdeitojas un pixmania galā neredzās nauda.. nezinu.. ;)
Publicēts: 31.07.07 21:14
 citēt
vuff.. beidzot kāda atbilde..

bet man pilnīgi skaidrs, ka dpd kurjerdienests ir baiss baiss kolchozs!

mans sūtījums nogādāts polijā.. pēc tam, kad neatveda man uz darbu..

gi gi..

:twisted:

esmu abnormāli laimīgs!

/stiklus no kaut kurienes ar kurjerpastiem?? da tik pār manu beigtu miesu!!!/
Publicēts: 31.07.07 22:33
 citēt
njaa jocīgi! man jau 30D nāk! 4dien visticamāk jābūt!
Publicēts: 31.07.07 23:01
 citēt
njaa jocīgi! man jau 30D nāk! 4dien visticamāk jābūt!

kad buus klāt un ja patiešām būs - paspiedīšu Tev roku!

:)

šodien 02-08-2007 man atsūtīja mana pentax baču.. kas iepriecina, bet SOMA joprojām kaut kādā terminālī...

GRRrrrrrrr!

:twisted:
Publicēts: 13.08.07 11:24
 citēt
Nu tad tā.. Beidzot man ir viss!

:)

/atvainojos par spamu, kas top paša laimē!/

un - somiņa reāli ierullēja, jo pa igaunijas pļažu bradājot uz tās tika uzāķēti i dvieļi, i kedas, i..

Pentax digital :) (PENTAX 50150 Crossover Bag) LABS!
Publicēts: 13.08.07 12:06
 citēt
Es pasūtīju matricas, kas tur ir ļoti, ļoti lētas un vēl kautkādus sīkumus un viss atnāca 10 dienās ar lēto piegādi. Pa vidu vēl bija 4 brīvdienas, kurās, protams, nekas nenotika.

Esmu apmierināts
Publicēts: 13.08.07 12:07
 citēt
Šeit var redzēt detalizētāk ->
extranet.dpd.de...=

ja nu kādu intresē
Publicēts: 13.08.07 12:27
 citēt
Es pasūtīju matricas, kas tur ir ļoti, ļoti lētas un vēl kautkādus sīkumus un viss atnāca 10 dienās ar lēto piegādi. Pa vidu vēl bija 4 brīvdienas, kurās, protams, nekas nenotika.

Esmu apmierināts

tikko skatījos matricas...nūū nezinu gan vai ir tik lēti. 100gb 15 LVL + piegāde 5 LVL, tad jau labvāk lietuvā pa ~ 9 LVL to pašu simtnieci :roll:
Publicēts: 13.08.07 12:40
 citēt

Esmu apmierināts

tikko skatījos matricas...nūū nezinu gan vai ir tik lēti. 100gb 15 LVL + piegāde 5 LVL, tad jau labvāk lietuvā pa ~ 9 LVL to pašu simtnieci :roll:

Ja salīdzina ar LV tad ir uz pusi lētāk... un tas man šķiet ir ļoti daudz...

Kur lietuvā var nopirkt kāda ražotāja?

Ja paņem 50 DVD matricas tad jau ar visu piegādi sanāk lētāk nekā LV nemaz nerunājot par vairāku paku ņemšanu un lielākiem pirkumiem kā tas bija manā gadījumā

Bet par to lietuvu man gan intresētu. Pastāsti.

Un Verbatim ar Acme īsti salīdzīnāt nebūtu godīgi. Man šķiet tomēr kvalitāte ir a visam cita

PS. Kā Tu dabon tās matricas no lietuvas?
Publicēts: 13.08.07 13:10
 citēt

Esmu apmierināts

Ja salīdzina ar LV tad ir uz pusi lētāk... un tas man šķiet ir ļoti daudz...

Kur lietuvā var nopirkt kāda ražotāja?

Ja paņem 50 DVD matricas tad jau ar visu piegādi sanāk lētāk nekā LV nemaz nerunājot par vairāku paku ņemšanu un lielākiem pirkumiem kā tas bija manā gadījumā

Bet par to lietuvu man gan intresētu. Pastāsti.

Un Verbatim ar Acme īsti salīdzīnāt nebūtu godīgi. Man šķiet tomēr kvalitāte ir a visam cita

PS. Kā Tu dabon tās matricas no lietuvas?

īsti vairs neatceros kas bija pa firmu, bet bija plikās, respektīvi, bez uzrakstiem. varētu būt kaučkādas prico vai princo. pirms pāris gadiem paši ar stopiem brau7cām uz kauņu un tur bāzē varēja dabūt cik nada. lai gan pašu bāzi ieteica čuvāks no viļņas, šis pats tur tešot pakaļ, lai pēčāk savus studijas ierakstus tirgotu, lai gan grupa ir pamatīgs undergrounds, neteiktu ka kvalitāte dirsā. vienas matricas cena kaučkur zem 9 santīmiem sanāca. nezinu kā tagad, mož dārgāk palicies.
a par to kvalitāti, nezinu, lielākoties rakstu muzončiku un nekādu starpību neesmu jutis nevienai no sugām.
Publicēts: 13.08.07 13:35
 citēt

īsti vairs neatceros kas bija pa firmu, bet bija plikās, respektīvi, bez uzrakstiem. varētu būt kaučkādas prico vai princo. pirms pāris gadiem paši ar stopiem brau7cām uz kauņu un tur bāzē varēja dabūt cik nada. lai gan pašu bāzi ieteica čuvāks no viļņas, šis pats tur tešot pakaļ, lai pēčāk savus studijas ierakstus tirgotu, lai gan grupa ir pamatīgs undergrounds, neteiktu ka kvalitāte dirsā. vienas matricas cena kaučkur zem 9 santīmiem sanāca. nezinu kā tagad, mož dārgāk palicies.
a par to kvalitāti, nezinu, lielākoties rakstu muzončiku un nekādu starpību neesmu jutis nevienai no sugām.

Nu jā ir dzirdētas visādas noname matricas.

Teiksim mūzikai es arī pirktu pašas lētākās matricas un miers, bet bilžu arhīvam gribas izmantot matricas, kas arī pēc 5 vai gadiem būs labas un varēm viņas atkal nodublēt uz citu datu nesējiem
Publicēts: 13.08.07 13:49
 citēt

bla,bla,bla..

Nu jā ir dzirdētas visādas noname matricas.

Teiksim mūzikai es arī pirktu pašas lētākās matricas un miers, bet bilžu arhīvam gribas izmantot matricas, kas arī pēc 5 vai gadiem būs labas un varēm viņas atkal nodublēt uz citu datu nesējiem

ja katru dienu nedrāž un lieto tikai reizi 5-gadē, tad jebkura matrica derēs.
Publicēts: 13.08.07 13:52
 citēt
Šeit nu bro-tip kļūdies, savā mūžā nelietošu ACME matricas - pagāja kādi 2 gadi, ielieku un matrica čau! Paskatos virsū izskatās, ka būtu kkas satecējis. Reāli sausā vietā, bez ūdens visu laiku nostāvējusi.
Publicēts: 13.08.07 13:59
 citēt
Šeit nu bro-tip kļūdies, savā mūžā nelietošu ACME matricas - pagāja kādi 2 gadi, ielieku un matrica čau! Paskatos virsū izskatās, ka būtu kkas satecējis. Reāli sausā vietā, bez ūdens visu laiku nostāvējusi.

ai pooo. manām vajadzībām pilņigi pietiek.A vispār kāpēc tev tieši šīs bildes būs vasjadzīgas pēc 5 gadiem?? tad jāņem kāds palielāks cietais, kurš arī pēc paris gadiem neko nedarot būsd nojucis :lol: :lol:
Publicēts: 13.08.07 14:03
 citēt

ai pooo. manām vajadzībām pilņigi pietiek.A vispār kāpēc tev tieši šīs bildes būs vasjadzīgas pēc 5 gadiem?? tad jāņem kāds palielāks cietais, kurš arī pēc paris gadiem neko nedarot būsd nojucis :lol: :lol:

Cietais man ir ne viens vien un ne tie mazākie arī, bet kā zināms nekas nav mūžīgs un nav tādas ierīces, kas nevar sabojāties. Tādēļ labāk datus turu dažādās vietas un dažādiem datu nesējiem.

Ja man 50 DVD matricās ieliec 235GB bilžu un pēc 10 gadiem es varēšu vismaz 1 h priecāties par tām bildēm tad man uz doto brīdi nav žēl 15Ls
Publicēts: 13.08.07 14:09
 citēt
:shock: ārprāts, nu gan jūs esat baigie...(širminieki?)kam tev vajadzēs tādu čupu bildes skatīt :?
Publicēts: 13.08.07 14:13
 citēt
:shock: ārprāts, nu gan jūs esat baigie...(širminieki?)kam tev vajadzēs tādu čupu bildes skatīt :?

A tad kāda jēga vispār bildēt?
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas