forum.gif
zurnals next foto
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / zurnals next foto
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 01.08.07 19:19
 citēt
atkariba no taa, kas tevi interesee
Publicēts: 01.08.07 19:29
 citēt
kur ta vēl glupākus jautājumus izdomāt.tfu bļe
Publicēts: 01.08.07 21:45
 citēt
Ja tev patīk reklāmas buklets, labs žurnāls.
Ja tev patīk pamācības no kurām tā īsti jēgas nav, labs žurnāls.

Bet reizēm arī šo to labu var dabūt, bet maksāt par to, netaisos.
Publicēts: 01.08.07 21:59
 citēt
kur ta vēl glupākus jautājumus izdomāt.tfu bļe

he he hee.. nu jau..

varbūt cilvēks draudzējas un promotē žurnālu savā veidā.. nu tač.. :)
Publicēts: 01.08.07 22:13
 citēt
nu nav tur iisti nekaa tajaa zurnaalaa..
Publicēts: 01.08.07 23:00
 citēt
bļe čali. pauris nerubī:roll:
būtu klusiņām aizstaigājis līdz kādam narvesenam un pašķirstījis, tad arī izdomātu vajag vai nevajag. ko tu gribi šeit noskaidrot, vai vēl kāds iefano par tādu brīnumu:?: :?:
Publicēts: 01.08.07 23:15
 citēt
zurnals paredzets cilvekiem, kas pirmo reizi dzird par tadu brinumu ka digitala kamera un tagad, lai sekotu modei, grib iegadaties ziepiti. Savadak- galigi garam.
Publicēts: 02.08.07 00:46
 citēt
jautajums: vai zurnals ir interesants t.i vertigs :)

vai ir verts teret naudu kartejai makalaturas iegadei????? :o

kad aizej uz lieveikalu, tēlo ka kādu gaidi un izlasi visu uz vietas, un pēc tam vaic;a pats sev, vai vajag, vai nevag pirkt...ja atradīsi ko interesantu,pirksi...es arī 3 nummurus esmu nopircis, bet tagad vairs neņemšu, kaut dāvinās...īsta elkor tīkla slavināšana.
Publicēts: 02.08.07 09:36
 citēt
pēdējo zurnālu vēl varētu paņemt, vismaz viens raksts ir interesants :roll:
Par pārējo, piekrītu imbacile!
Publicēts: 02.08.07 09:53
 citēt
to, kura bija raksts par ander izlasiju kioskaa - to pashu par andre.

next ir pietiekami paradijis savu nekompetenci, piemeram, apgalvojot ka vairak megpaikselju -> mazak trokshnju, un tada gara.
Publicēts: 02.08.07 10:18
 citēt
Nopirku, izlasīju intervijas.
Vairāk nekā īpaša.
Publicēts: 02.08.07 14:23
 citēt
Runajot par next foto ka elkora bukletu- nekt foto tagad ir fotokonkurss "cita pilseta". Bildes jaievieto [url=www.elkorfoto.lv]www.elkorfoto.lv[/url] un protams tikai registretie lietotaji var piedalities :D
Publicēts: 02.08.07 16:32
 citēt
ja konkrētajā numurā taisītas anlīzes tieši tai kamerai, par kuru izrādi interesi, tad OK, citos gadījumos pirkt diez vai vērts, ja vien nav kāposta "hotj ž...i tratjisj".
Publicēts: 02.08.07 23:43
 citēt
Runajot par next foto ka elkora bukletu- nekt foto tagad ir fotokonkurss "cita pilseta". Bildes jaievieto [url=www.elkorfoto.lv]www.elkorfoto.lv[/url] un protams tikai registretie lietotaji var piedalities :D

un sarezgiiti tev pa 3 min pieregistreeties?
Publicēts: 02.08.07 23:52
 citēt
ja konkrētajā numurā taisītas anlīzes tieši tai kamerai, par kuru izrādi interesi, tad OK, citos gadījumos pirkt diez vai vērts, ja vien nav kāposta "hotj ž...i tratjisj".

man ir identisks viedoklis.
Publicēts: 03.08.07 00:58
 citēt
bljin, aizej uz vieteejo veikalu un palasi - patiik abonee, nepatiik nenjem....
cits par vinju ir sajuusmaa un cits "vēl lielaakaa" sajuusmaa....

:D
Publicēts: 03.08.07 09:44
 citēt
davai laur ieej veikala atples calafanu kada vins ir ieksa un esi gatavs lasit- davai pamegjini

starpcitu, tā arī esmu darījis ar fotokvartālu. nekādu problēmu, atplēsu līmēto vietu, pašķirstīju, ieliku apākaļ un aizdarīju ciet. pārdevēja neko, pats priecīgs. viss kulē'...
Publicēts: 03.08.07 10:50
 citēt

un sarezgiiti tev pa 3 min pieregistreeties?

A savukart par registresanos jamaksa ar sms- 35 sant. Nav jau daudz un zel ari nav, vnk ta biki smiekligi...
Publicēts: 03.08.07 11:36
 citēt
Jā, tie preži žurnāliem besī, atvērt un aizvērt /ja tāds, ka var/ jau tikai labsirdīga pārdevēja atļaus. vaidzētu jau viņiem vismaz 1 turēt vaļā - kā es pareizi atbildēju sievasmātei uz pārmetumiem, ka esmu ar viņas meitu salaidis jau pirms kāzām: "es jau neiešu kaķi maisā pirkt.".
Publicēts: 03.08.07 11:41
 citēt
Jā, tie preži žurnāliem besī, atvērt un aizvērt /ja tāds, ka var/ jau tikai labsirdīga pārdevēja atļaus. vaidzētu jau viņiem vismaz 1 turēt vaļā - kā es pareizi atbildēju sievasmātei uz pārmetumiem, ka esmu ar viņas meitu salaidis jau pirms kāzām: "es jau neiešu kaķi maisā pirkt.".

un ko shamaa?
Publicēts: 03.08.07 11:45
 citēt
ķiķināja, ko citu!
Publicēts: 03.08.07 15:22
 citēt

Analīzes ir nekompetentas - paņemtas dažas bildes no amatieriem, kas kameru ir turējuši pirmoreizi.
Publicēts: 03.08.07 15:42
 citēt
Analīzes ir nekompetentas - paņemtas dažas bildes no amatieriem, kas kameru ir turējuši pirmoreizi.
Vismaz tehniskos datus, cerams, pareizi pārrakstījuši? man iedeva, kur bija par vienu olimpu un vēl, nu, tā, tā. varbūt neprecīzi izteicos - es ne par to, ka mīlētāji apraksta iespaidus - tulkoti gari gabali arī gadās.
Publicēts: 03.08.07 15:53
 citēt
Vismaz tehniskos datus, cerams, pareizi pārrakstījuši? man iedeva, kur bija par vienu olimpu un vēl, nu, tā, tā. varbūt neprecīzi izteicos - es ne par to, ka mīlētāji apraksta iespaidus - tulkoti gari gabali arī gadās.

Nē, es uz tehniskiem datiem nebiju skatījis, pietika redzēt bildi no DSLR, ko var uztaisīt ar 2mpix kameru ;)
Publicēts: 03.08.07 16:34
 citēt
Nē, es uz tehniskiem datiem nebiju skatījis, pietika redzēt bildi no DSLR, ko var uztaisīt ar 2mpix kameru ;)
tad nu tā, jā, tak druka šiem nav tik slikta.
Publicēts: 04.08.07 10:07
 citēt
labaak jau graamatas 8)
Publicēts: 06.08.07 13:33
 citēt
Nju ja vel nem vera ka vinju taisa "Zemgales ziņas" redakcijas cilvēki tad jau istais "Provinces lasamgabals"
Publicēts: 06.08.07 22:46
 citēt
davai laur ieej veikala atples calafanu kada vins ir ieksa un esi gatavs lasit- davai pamegjini

muahahahahahha, pss, vispaar vinsh ir celofaana mapiitee, kas no apakshas ir atverama!!!

"ej un atplees"

pats peerku vinju.. un veici esmu veeris valjaa....
Publicēts: 16.08.07 23:27
 citēt
zurnals realu informacijas devu nenesis, ja nedaudz, ko saproti fotolietas, bet ja aparats ir tikko iegadats, vai tikai padoma, tad so to interesantu gan jau izlasis, vienigo plusinju varetu atrast par intervijam, bet tas pasas loti isas... a un pavisma nedaudz dazi soli ieks fotoveikala, ja tiesam nav nekadas zinasanas saja joma.
Ka jau tika rakstis, loti liela elkor slavinasana, un neizprotams izdosanas laiks, neesu ta iedzilinajies, bet zinu, ka katru menesi neiznak, man skiet ka reizi trijos, jebsu kludos?
Pats jau noperku, jo nav jau tadau zurnalu par fotolietam LV, un katru reizi ir ceriba, ka nu soreiz kaut kas bus... bet laikam jau nesagaidisu :D
Publicēts: 17.08.07 09:04
 citēt
domajams kad es pirkshu to next , j otur tieshaam sakot man draugi kad ir noderiiga informacaacija
Publicēts: 17.08.07 09:31
 citēt

Pats jau noperku, jo nav jau tadau zurnalu par fotolietam LV, un katru reizi ir ceriba, ka nu soreiz kaut kas bus... bet laikam jau nesagaidisu :D

Practical Photography - alfaa, narvesenee veel dzerot kafiju shkjirstiiju. Tas ir diezgan feins zhurnaals... Angliski prtoams, un maksā kkur ~5.60...
Publicēts: 17.08.07 10:05
 citēt

Practical Photography - alfaa, narvesenee veel dzerot kafiju shkjirstiiju. Tas ir diezgan feins zhurnaals... Angliski prtoams, un maksā kkur ~5.60...

Bus jaieverte...
Publicēts: 17.08.07 22:03
 citēt

Es domaju LV valoda:). Practical Photography un vel dazus man pazina no Anglijas atveda nesen, nav vel bijuse iespeja satikties un savakt, bet zurnals riktigi labs esu ari Narvesena paskirstijis :D
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):