bļe čali. pauris nerubī:roll: būtu klusiņām aizstaigājis līdz kādam narvesenam un pašķirstījis, tad arī izdomātu vajag vai nevajag. ko tu gribi šeit noskaidrot, vai vēl kāds iefano par tādu brīnumu:?: :?:
zurnals paredzets cilvekiem, kas pirmo reizi dzird par tadu brinumu ka digitala kamera un tagad, lai sekotu modei, grib iegadaties ziepiti. Savadak- galigi garam.
vai ir verts teret naudu kartejai makalaturas iegadei????? :o
kad aizej uz lieveikalu, tēlo ka kādu gaidi un izlasi visu uz vietas, un pēc tam vaic;a pats sev, vai vajag, vai nevag pirkt...ja atradīsi ko interesantu,pirksi...es arī 3 nummurus esmu nopircis, bet tagad vairs neņemšu, kaut dāvinās...īsta elkor tīkla slavināšana.
Runajot par next foto ka elkora bukletu- nekt foto tagad ir fotokonkurss "cita pilseta". Bildes jaievieto [url=www.elkorfoto.lv]www.elkorfoto.lv[/url] un protams tikai registretie lietotaji var piedalities
ja konkrētajā numurā taisītas anlīzes tieši tai kamerai, par kuru izrādi interesi, tad OK, citos gadījumos pirkt diez vai vērts, ja vien nav kāposta "hotj ž...i tratjisj".
Runajot par next foto ka elkora bukletu- nekt foto tagad ir fotokonkurss "cita pilseta". Bildes jaievieto [url=www.elkorfoto.lv]www.elkorfoto.lv[/url] un protams tikai registretie lietotaji var piedalities
ja konkrētajā numurā taisītas anlīzes tieši tai kamerai, par kuru izrādi interesi, tad OK, citos gadījumos pirkt diez vai vērts, ja vien nav kāposta "hotj ž...i tratjisj".
davai laur ieej veikala atples calafanu kada vins ir ieksa un esi gatavs lasit- davai pamegjini
starpcitu, tā arī esmu darījis ar fotokvartālu. nekādu problēmu, atplēsu līmēto vietu, pašķirstīju, ieliku apākaļ un aizdarīju ciet. pārdevēja neko, pats priecīgs. viss kulē'...
un sarezgiiti tev pa 3 min pieregistreeties?
A savukart par registresanos jamaksa ar sms- 35 sant. Nav jau daudz un zel ari nav, vnk ta biki smiekligi...
Jā, tie preži žurnāliem besī, atvērt un aizvērt /ja tāds, ka var/ jau tikai labsirdīga pārdevēja atļaus. vaidzētu jau viņiem vismaz 1 turēt vaļā - kā es pareizi atbildēju sievasmātei uz pārmetumiem, ka esmu ar viņas meitu salaidis jau pirms kāzām: "es jau neiešu kaķi maisā pirkt.".
Jā, tie preži žurnāliem besī, atvērt un aizvērt /ja tāds, ka var/ jau tikai labsirdīga pārdevēja atļaus. vaidzētu jau viņiem vismaz 1 turēt vaļā - kā es pareizi atbildēju sievasmātei uz pārmetumiem, ka esmu ar viņas meitu salaidis jau pirms kāzām: "es jau neiešu kaķi maisā pirkt.".
Analīzes ir nekompetentas - paņemtas dažas bildes no amatieriem, kas kameru ir turējuši pirmoreizi.
Analīzes ir nekompetentas - paņemtas dažas bildes no amatieriem, kas kameru ir turējuši pirmoreizi.
Vismaz tehniskos datus, cerams, pareizi pārrakstījuši? man iedeva, kur bija par vienu olimpu un vēl, nu, tā, tā. varbūt neprecīzi izteicos - es ne par to, ka mīlētāji apraksta iespaidus - tulkoti gari gabali arī gadās.
Vismaz tehniskos datus, cerams, pareizi pārrakstījuši? man iedeva, kur bija par vienu olimpu un vēl, nu, tā, tā. varbūt neprecīzi izteicos - es ne par to, ka mīlētāji apraksta iespaidus - tulkoti gari gabali arī gadās.
Nē, es uz tehniskiem datiem nebiju skatījis, pietika redzēt bildi no DSLR, ko var uztaisīt ar 2mpix kameru
zurnals realu informacijas devu nenesis, ja nedaudz, ko saproti fotolietas, bet ja aparats ir tikko iegadats, vai tikai padoma, tad so to interesantu gan jau izlasis, vienigo plusinju varetu atrast par intervijam, bet tas pasas loti isas... a un pavisma nedaudz dazi soli ieks fotoveikala, ja tiesam nav nekadas zinasanas saja joma. Ka jau tika rakstis, loti liela elkor slavinasana, un neizprotams izdosanas laiks, neesu ta iedzilinajies, bet zinu, ka katru menesi neiznak, man skiet ka reizi trijos, jebsu kludos? Pats jau noperku, jo nav jau tadau zurnalu par fotolietam LV, un katru reizi ir ceriba, ka nu soreiz kaut kas bus... bet laikam jau nesagaidisu
Pats jau noperku, jo nav jau tadau zurnalu par fotolietam LV, un katru reizi ir ceriba, ka nu soreiz kaut kas bus... bet laikam jau nesagaidisu
Practical Photography - alfaa, narvesenee veel dzerot kafiju shkjirstiiju. Tas ir diezgan feins zhurnaals... Angliski prtoams, un maksā kkur ~5.60...
Es domaju LV valoda. Practical Photography un vel dazus man pazina no Anglijas atveda nesen, nav vel bijuse iespeja satikties un savakt, bet zurnals riktigi labs esu ari Narvesena paskirstijis