nu vāks, esmu izzvaniijies visiem rīgas elkorfoto veikaliem un nevienam nav zibspuldze-430ex- ieseerchoju google.lv visus webweikalus un visi tikai atraksta, ka noliktavaa nav pieejama, damn,
Kāds nav manījīs savā pilsētā veikala plauktā 430ex? steidzami vajadzīga
k-kad shonedeelj braukshu uz riigu, itkaa ja pa celjam tad ieskrietu un paskatiitos... cena vai 145 vai 155 liela atskjiriiba nav, jo izveeles nekaadas lielaas no veikaliem arii neredzu...
Naf vinjas , KAPITALISTISKAIS DZEFICITS Nju taksj taga vsieim ir 400.D ziepis un katram otrajam ziepim 430 Blice Zineu ka Vacija mekleju pirms paris menesjiem NANI 580 Jauna CIK GRIBI bet 430 NAF!
Nem no KRAMPES pa 90Ls un svilpo laimigs. 430 vieniga atskiriba no 580 sobrid ir MAZAKA JAUDA vissparejas jau jaunaja modeli ir 1:1 ar 580
Labaksi ka ar kautkadu 350/400 nemaz tas ATSKIRIGAS funkcija sno 580 nevar iedarbinat Taka principa ja ir kautkadi 350/400 tad nemt 580 var tik papec ka par 10% jaudigaka
Canon lietas ieteiktu meklēt šeit : IB SERVISS SIA, Maskavas 40 , t:7204080 ! Es uz turieni pazvanīju, kekss man saka uz kādu veikalu ko aizvedis, es braucu un pērku, ja manta ir ! Ja nav - vīņš saka kad varētu ienākties !