Velos iegut informaciju , pieredzi iespējams no jums , kādu jūs man ieteiktu pirkt spoguļkameru , pats es nosliecos uz trim firmām
1.Nikon 2.Canon 3.Olympus
Velos no jums uzzinat ko jūs domājat pa katru vai vismaz kādu no modeļiem , kāds ir jums , cenai nav nozīmes , es esmu jau aptaujājis daudz draugu , un var teikt neviens nav man pateicis , kāpēc būtu jāņem tā firma nevīs tā , tāpēc kāds ir tavs viedoklis .....
P.s Šīs ir vienkārši ieliktas bildes , lai jūs aptuveni nojaustu pa kadām firmām es domāju , tas nenozīmē ka es pirkšu tieši šos modeļus , bet gan kadu no šiem razotājiem ...
Šīs ir vienkārši ieliktas bildes , lai jūs aptuveni nojaustu pa kadām firmām es domāju , tas nenozīmē ka es pirkšu tieši šos modeļus , bet gan kadu no šiem razotājiem
Tas iisti neatiecas pa teemu bet es varu savus pastaisiitos tutorialus ar visaam pamaciibam likt iekshaa foto skola , un man vel pa to jautaajums tas ir canon d200 vai kas ?
Tas iisti neatiecas pa teemu bet es varu savus pastaisiitos tutorialus ar visaam pamaciibam likt iekshaa foto skola , un man vel pa to jautaajums tas ir canon d200 vai kas ?
Nikon d200, bet varbuut labaak meklee Canon EOS Mark III!
Tu domaa tos kas tev galerijaa? Varbuut labaak nevajag, manupraat bloga publika veel nav gatava lai izprastu shada veida maakslu!
:shock:
eee nuu pirmo jautajumu puslidz sapratu - fotoskola droshi var likt pasha rakstiito (Varbut parshkirsti pirmstam iepriekshejas pardesmit lapas vai jau nav uzrakstits), tikai tev Autora Reitingu vajadzes lidz 50 sakraat (ar reportazham, galerijas bildeem, bloga rakstiem, aizmirsu cik par katru deva, bet tas FAQ aprakstiits)
aaaaaaaa, sapratu ari otru jautajumu nee D2oo ir nikon aparaats kuru iesacejiem NAFIG nevajag be ja daudz naudas tad JAANJEM pectam man pardosi pa puscenu :twisted:
Sākumā ieliec kādu paraugu no saviem tutoriāļiem :wink: Ja vienkārši pa dažādu efektu ģenerēšanu no "baltas lapas", tad nezinu vai fotoportālā tas būtu nepieciešams :wink:
Es domaju vienkarsh iriit pasedet paris stundas un uztaisiit tajaa fotoskolaa piemeram tuturialu kaa var realu uguni uztaisiit utt , jaa es esmu dazhas tur lekcijas palasijis tiri interesanti
Man liekas es čali sapratu - respektīvi viņš nerubī ne D200, ne D30, ne 30D kurš ir kuras firmas - tātad cik noprotu uz bildītēm skatīties nav jēga - tās ir randomā samestas vienk paņemtas 3 dažādas klases un ražotāji, lai uztaisītu labāku postu bet visiem tagad galva putra deļ tām bildēm - moš kļūdos, bet liekas nē!
Par to ko ņemt es tev teiktu izvēlies starp Canon un Nikon, nez vai olympus bus pareizais lēmums, šīs divas kameru ražotāju firmas ir ar stāžu - attīstitiem stikliem utt. Respektīvi viņiem netrūkst ne lētā gala stiklu ne dārgā gala - vienmēr būs izaugsmes iespējas. Izvēlēties vienu no viņiem būtu gaumes lieta, es piemēram izvēlējos Canon, kad pirku kameru 8 menešus aptakaļ, viens no faktoriem bija tas, ka biju jau ar to bildējis - likās ērts, 2. tas ka draugiem arī ir canon - kas dod iespēju viņiem atņemt kādu stiklu, ja viņi tādu ir iepirkuši un man tāds nav. 3. tas ka Nikon man nepatika lietošanā - izvēlnes, bet tas ir ļoti subjektivi. Isak sakot iesaku izveleties starp nikoniem un canoniem - katram ir savi + un savi - neatradisi neko perfektu. Manos uzskatos laba iesāceju kamera ir 350D... apmēram tā... bet nu izvēle paliek tavās rokās - butu nekorekti no manas puses pateikt ka tu driksti pirkt tikai to un viss - laiks uzņemties atbildību par izvēli tev pašam un Lai veicās un labi bildējās!
Tiesh itas ko es gribej udzrdeet . ar shiim ieliktajaam bildem nav nekada sakara kad es tikai no to razotaaju klasta domaju pirkt kadu no shiem modejliem , es gribeju dzirdeet kursh no razotajiem ir lavbaaks un kapeec , un par to iesaceju , nu esmu jau kaadus 4 gadus ar parasto pabildejis , tapec nevajaga man galigu iesaceja kameru lai pectam atkal teretu naudu kam labaakam , tapeec paldies peteriit par leilo izklaastu
Es vakar nopirku Pentax K100D Super ar KIT stiklu pa 326Ls no Archija. Kā iesācējams ar to ir pilnīgi pietiekoši.
Nez ja tu gribi tālāk bildēt ar Pentax tad uz priekšu, es personīgi izvēlējos Canon, jo zinu, ka ja mainīšu kameru man paliks stikli/zipene un parejie pričendāļi, ko varēšu uzlikt nakamajai kamerai, bet ja tu maini brandu tad tev japardod viss lidz 0 un atkal japerk iekšā viss, tā ir lieta par kuru ir vērts aizdomāties pērkot pirmo spoguli...
a kas vainas brendam pentax? un nevajag d... ka stiklu nav, k bajonetei ir visvairak stiklu ever! Sportam vajag vienu ar af, portretus un peizazas var ar mf bildet bez problemam.
Es domaju vienkarsh iriit pasedet paris stundas un uztaisiit tajaa fotoskolaa piemeram tuturialu kaa var realu uguni uztaisiit utt , jaa es esmu dazhas tur lekcijas palasijis tiri interesanti
njem baltu leyeri ar lasso tool ieziimee taadas kaa kontuuras liesmaam un savelc kopaa
tas njem paint tool un iekraaso vietas kaadaas kraasaas gribi un tad blending options un tur viss saaksies krasas eenas kontuuras....