forum.gif
6X6
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / 6X6
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 16.08.07 12:57
 citēt
tu domā ka tev vaig to kvalitāti. zināsi kur viņu grūst??
Publicēts: 16.08.07 12:59
 citēt
vai šo filmu var nopirkt jebkurā veikalā ? un drošvien viņu var attīstīt tikai ar rokām vai ne ?
manās rokās ir nonācis Rolleiflex DRP gribas pamēģināt, lasīju ka bildes esot ļoti labas kvalitātes.
www.nicobastone.com... šis te aparāts

re ku šeit var nopirkt, Vecrīgā, adrese tur ir

www.eris.lv...
nu un P. brieža ielā.

Bet pie manis var dabūt Agfu Portrait XPS 160 pa 1,80 gabālā, tikai tev tad 40 gab uzreiz jāņem :)
Publicēts: 16.08.07 13:02
 citēt
tu domā ka tev vaig to kvalitāti. zināsi kur viņu grūst??

nu vā'veres un aktīvo atpūtu nesanāks, bet tas kas sanāks ja Carlsbergam iekšā, būs cool :)
Publicēts: 16.08.07 13:08
 citēt
briežos attīstīt rulli 0,50 ls , skanēt ir cits jautājums
Publicēts: 16.08.07 13:27
 citēt
Ja protams nav dips, tad 2.50 par rulli :)
6x6 ir viens no kadra formātiem, bet Tev jāskatās 120 formata filma. Tajā salien ~12 6x6 kadri. Kādreiz varēja dabūt arī 220 formātu ar x2 kadriem, bet viņu nelabprāt ņem attīstīt.
Publicēts: 16.08.07 15:05
 citēt
ā un vēl jau ilgāku laiku nojaušu vajadzību pēc ekspometra zenīta ekspometrs nevienmēr līdz jo viņš spēj uzrādīt tikai līdz 1/30,
kur varētu iegādāties ekspometru? latgalītē ?

arī flērā utml lielveikalos
Publicēts: 16.08.07 15:09
 citēt
njaa...
man vispar viens ekpsonometrs ir lieks, Leningrad 5 vai 8i, bet par kvalitati negalvoju. ja ir interese... :roll: pa 5iiti tavs, shodien Mezhciemaa (vakaraa pashaa)
Publicēts: 16.08.07 16:11
 citēt
Es ar var piedāvāt vien Leningrad 7 pa kādi 5Ls un Gossen Sixtar pa kād 25Ls. Visi tie Leningradi gan būs baigi neprecīzie, jo selēna elementi ar laiku nosēžas un vairs neķer to gaismu tik pareizi. Gossens gan ir uz bateriju un diezgan precīzs.
Ja interesē, tad PZ.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):