Sveiki. Kuru veikalu jūs (atsaucīgā publika) varat ieteikt mugursomām? Man itkā ieteica Elkor centru uz Brīvības gatves. Ir arī kādi citi veikali iesakāmi? Atskaitot interneta veikalus. Un mana topogrāfiskā idiotisma, un Rīgas maršrutu nepārzināšanas iemeslu dēļ, varētu ieteikt veikalus, kuri ir tuvāk centram. (jā esmu no laukiem)
P.S.Nē, man nevajag plecu somu. P.P.S.Vairāk par 50 Ls tam negribu dot.
Nepatīk interneta veikali- es gluži tā neteicu. Vienkārši es rītdien braucu. Sarunāti daži pirkumi, kuriem datumus nevaru mainīt un pie reizes, norpikšu somu.
Niko, tas arī ir tas pats Elkor centrs par kuru es runāju.
""Elkor Plaza" SIA "Elkor Trade" tirdzniecības centrs Brīvības gatve 201, Rīga, LV-1039"
Līdz tam ceļu jau atradīšu.
Vienkārši iedomājos vai kādam arī ir zināmi citi/ labāki veikali.
Vēl arī no interneta pasūtīt mugursomu es negribētu, jo ir dažas mugursomas palaikotas, kuras man šķitušas tiešām neērtas, bet īpašniekam šķita ka labāku nav. Gribu uzreiz izmēģināt.
ir IBS centrs (Maskavas iela) - Canon parstāvis Latvijā viņi arī Lowepro izplatītāji Latvijā... Kad meklēju somas viņi pārdeva tās par dikti jēdzīgām naudiņām, protams, ka lētāk nekā Elkor un liekas pat letak neka neta veikalos...
Piezvani viņiem - viņi pateiks kas viņiem ir uz vietaas un kas nav - ja nav uz vietas viņiem ir k-kur baze arpuse no kuras viņi var dabūt paris dienas it kā, un ja nav bāzē tad var pasūtīt no arzemēm, es kad meklēju sev somu, tad uz viņiem attdūros, ka oficiālajiem dīleriem...