Pagajušaja vasara nebija man savas kameras lietoju senču, bradādams pa kalniem parkitu uz gruntas štruts ka nobrāzos, bet viņu ziepim pilnas malas ar smiltīm dabūju pie objektīva, izmēģinājām dažādas metodes kā dabūt tās smiltis ārā beigās pata brutālāka bija vienk. putekļusūcēju pielikt pie objektiva lai no visām malām izvilktu smiltis kas sakritušas un zini palidzēja un ziepīts vēl gadu noturējās - tagad gan tiesa ir atdevis galus, bet bija jau onkulis gados...
[quote="Peeteriitis"bija vienk. putekļusūcēju pielikt pie objektiva lai no visām malām izvilktu smiltis kas sakritušas un zini palidzēja un ziepīts vēl gadu noturējās - tagad gan tiesa ir atdevis galus, bet bija jau onkulis gados...
Man jau tāda ideja bija, bet labāk es paklausīšu cirsliitim un nemēģināšu pats iekustināt objektīvu un labāk iedošu ziepi cilvēkiem kas zina ko dara, negribu vēl kautko vairāk saplēst[Negribu pirkt sencim jaunu ziepi, un jauno spoguleni ar viņam nezinu vai gribēšu dot.... labāk lai paskatās cilvēki kuri zin ko dara! ]