forum.gif
Svarīgs Jautājums!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Svarīgs Jautājums!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 20.08.07 22:38
 citēt
Senča Ziepītim Objektīvs iesprūda un negrib kustēties ne līdz galam iekšā, ne ārā....

Kāc zin kādu labu foto remont darbnīcu Rīgā?[Par tādu dieva pamestu nostūri kā Jelgava neprasīšu, jo man ir aizdomas ka mums nav tādas vietas]
Publicēts: 20.08.07 22:55
 citēt
Ved uz NĀRU pie bernu pasaules, varetu es pats paskatīties bet tagad baigi aizņemts. Vis ticamak vai nav kāda smiltiņa tikusi un jaiztīra.

Man ar liekas ka nekas trakāks nevar būt par kādu gruzi kas iekļuvis tur kur nevajag.... Uz kuras ielas atrodas tā Nāra? (K. Barona 78?)
Publicēts: 21.08.07 02:23
 citēt
Pagajušaja vasara nebija man savas kameras lietoju senču, bradādams pa kalniem parkitu uz gruntas štruts ka nobrāzos, bet viņu ziepim pilnas malas ar smiltīm dabūju pie objektīva, izmēģinājām dažādas metodes kā dabūt tās smiltis ārā beigās pata brutālāka bija vienk. putekļusūcēju pielikt pie objektiva lai no visām malām izvilktu smiltis kas sakritušas un zini palidzēja un ziepīts vēl gadu noturējās - tagad gan tiesa ir atdevis galus, bet bija jau onkulis gados...
Publicēts: 21.08.07 11:03
 citēt
[quote="Peeteriitis"bija vienk. putekļusūcēju pielikt pie objektiva lai no visām malām izvilktu smiltis kas sakritušas un zini palidzēja un ziepīts vēl gadu noturējās - tagad gan tiesa ir atdevis galus, bet bija jau onkulis gados...

Man jau tāda ideja bija, bet labāk es paklausīšu cirsliitim un nemēģināšu pats iekustināt objektīvu un labāk iedošu ziepi cilvēkiem kas zina ko dara, negribu vēl kautko vairāk saplēst[Negribu pirkt sencim jaunu ziepi, un jauno spoguleni ar viņam nezinu vai gribēšu dot.... labāk lai paskatās cilvēki kuri zin ko dara! :) ]
Publicēts: 21.08.07 17:28
 citēt
Moš bača beigusies. Manam ex S3 IS arī bača nomira pie pusatvērta objektīva, domāju kirdik būs focim ;)
Publicēts: 21.08.07 18:36
 citēt
Moš bača beigusies. Manam ex S3 IS arī bača nomira pie pusatvērta objektīva, domāju kirdik būs focim ;)

Nē bača pilna! Ekrānā rādās ka jāizlēdz fo4uks un jāslēdz iekšā pa jaunu, bet kad to izdara tikuntā objektīvs nelien ne iekšā ne ārā! :D
Publicēts: 21.08.07 18:41
 citēt
izņem bateriju un aizmirsti uz 10 min, tad ieliec atpakaļ. diez vai līdzēs, bet.
Publicēts: 21.08.07 18:42
 citēt
Senča Ziepītim Objektīvs iesprūda un negrib kustēties ne līdz galam iekšā, ne ārā....

Kāc zin kādu labu foto remont darbnīcu Rīgā?[Par tādu dieva pamestu nostūri kā Jelgava neprasīšu, jo man ir aizdomas ka mums nav tādas vietas]

es savej ovedu uz eklor centru
Publicēts: 21.08.07 18:52
 citēt

es savej ovedu uz eklor centru

Uz Garantijas remontu? Man garantijas nav jo fo4uks pirkts no izplatītāja bez čeka, pa lēto.... :D

izņem bateriju un aizmirsti uz 10 min, tad ieliec atpakaļ. diez vai līdzēs, bet.

Nelīdz... jau mēģināju... :( būs nākošnedēļ jābrauc uz Lielpilsētu....
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):