Tatad es taisu bildes ar datora palidzibu , nu proti n obaltas lapas ar Photoshop cs2 , bet lidzko es ielieku datorgrafika kategorija cilveki pukst un saka ka te nav portals prieksh datorgrafikas bet gan prieksh fotorgrafijam ka ,tad lai to saprot ? Man liekas shis ir portas gan prieksh fotorgrafijam , gan prieksh datorgrafikas , tikai ar dazhadam kategorijaam .
nespaardies. runa nav par grafiku - ja tai butu kada doma, jeega - jaa, davaj, liec. grafika ar foto iet soli solii.
bet zini, kkadas tukshas abstrakscijas ari mans 10gv bralis prastu - paradit tikai vinjam filter menu, un pashlo. ja tu macies - lieliski, iemacie spielietot filtrus, rendereshanu, layerus, super. bet mums nav jaredz viss tavs progress un standarta efekti shopaa. ja ieliksi grafiku AR VESTIJUMU - dabusi labas atzimes. kamer liec TUKSHAS bildes, praktiski - tekstuuras, sorry, brauksim augumaa veel un veel.
Es uzrakstīju jautajumu pie vienas no tavām ''fotogrāfijām'', bet atbildi nesaņēmu, nemaz negaidīju. jo pat bilde tika izņemta i ielikta atkal.. why? itka izmaiņās neredzu.
jautajums skanēja tā -> Pat abstrakcijām apaksā ir dziļa doma, pat dziļāka nekā parastām fotogrāfijām, tapēc viņās cenšās kaut kā simboliskāk izīmēt, bet kāda ir doma taviem darbiem ? nu vismaz pēdējajiem? ideja, ko tu paud?