Varbut padaram to vel interesantak un ljaut blogeriem piestradat pie logo? Kas grib iesniedz savu variantu? Domaju butu atsauciba, ari naudu uz dizaineriem ietaupitu. :roll:
Varbut padaram to vel interesantak un ljaut blogeriem piestradat pie logo? Kas grib iesniedz savu variantu? Domaju butu atsauciba, ari naudu uz dizaineriem ietaupitu. :roll:
logo taču nemainīsim... bet uz tā klekla taču nebūs tikai logo... tāpēc Eliks padoms nepieciešams
ox3r kā ierasts - pieliek punktu sarunai!
un ja par kantori kur - man domāt - parnass ir padārgs, pats esmu strādājis ar abi2, monatta un vēl citas.. ja būtu konkrēts produkts ar izmēriem - nu varētu izsūtīt jautājumus par izmaksām.. moš tiem cilvēkiem rodas arī kāda megaideja kāds vēl varētu būt logo nesējs..
balsoju par variantu - tikai logo, bez nekādiem tur "proud to bla bla bla" vai "www.fotoblog.lv". gan pirmais, gan otrais izriet jau no tā, ka tev ir tāda uzlīme/krekls/krūze/piekariņš/PR utml.
un ja par kantori kur - man domāt - parnass ir padārgs, pats esmu strādājis ar abi2, monatta un vēl citas.. ja būtu konkrēts produkts ar izmēriem - nu varētu izsūtīt jautājumus par izmaksām.. moš tiem cilvēkiem rodas arī kāda megaideja kāds vēl varētu būt logo nesējs..
Ir tik traki?
Bet tās jau tād galējības nedaudz aizgāja dēļ tā, ka pārprata shadow tekstu
par logo mainju vareetu piebiedroties vareetu pat uztaisiit fotoblog logo konkursu kuraa tiek balsots par labaako dizainu...
Priekš tiem, kas tankā logo netiks mainīts
Bet par idejām, kas vēl tiks pievienotas klāt fotoblog.lv logo vajadzētu padomāt, man liekas viens no variantiem ir iespēja uz muguras uzdrukāt lietotāj vārdu - tādejādi padarot kreklu abpusējo un cilvēku vairāk vai mazāk atrodamu, tikai tas varētu izmaksāt padargāk, jo katram lietotājam vajadzīgs savs krekls - nav kopēja dizaina aizmugurei, tas ir ja pa krekliem...
nu vispār ceru drīzumā ieraudzīt kādu rezultātu šai sarunai no administrācijas
Bet tās jau tād galējības nedaudz aizgāja dēļ tā, ka pārprata shadow tekstu
manuprāt tas bija teikts labā nozīmē - tieši tas man patīk cilvēkos, jo es nereti aizrunājos, bet tāds stop -temats izsmelts un secinājum - tād teikums man šķiet visu saorganizē!
Labprāt redzētu kādu jūsu domo lidojumu par uzdrukām, tobiš: logo nemainām, bet papildinām Un ja būs smuki, tad kāpēc gan nelikt? Esošo vienmēr paspēs!