Pieņemu apsveikumus par maza melna kartingam līdzīga auto iegādi savā pārvaldībā. Tad nu esmu izlēmis uz pakaļstikla kleibēt uzlīmi, kura pastāstītu apkārtējiem, ka lepojos būt iekš bloga.. :shock: Kā tas varētu būt darāms?. Moš masveidā - reģistrētajiem lietotājiem tiek piedāvāta iespēja iegādāt attiecīgu lietu, vai pasūtīt, vai?..
- nakļejkas (izmēros un variantos ir unlimited piedāvājumi) - cepurītes - t-krekli - krūzes, pelnutrauki un citi gifti - bloga vizītkaršu etvija - shadam - lai būtu ar ko pārsteigt mūs visus nākotnē! - etc..
Kancelējat je šito sviestaino ideju. Vēl par mazu tas bērnudārzs šķuiet vai ? Saprastu vēl ka šitas te pasākums kādam kā bizness būtu bet nu sore. Vēl face.lv vai fotki.lv reklāmas baneris fotoblogam nav ielikts ? Pietiek jau ar idiotisko fīču īesaki draugam"Dožiļi.
jebkuram ir tiesības paust savas domas.. :evil: joprojām te un šur ir fantastiski daudz cilvēku, kam pajāt (es atvainojos) par valsti, kurā paši dzīvo un no kuras nespēj attālināties fiziski, tad nu norobežojas no ikdienas ar negācijām.. skumji, jo emocionālas kroplības upurus, patiesībā negaida nekur.. :twisted: jautājums bija un ir - MAN ir gandarījums un lepnums pateikt, ka esmu viens no tiem, kuri ir daudz uzzinājuši tieši pateicoties fotoblogam. man būs prieks redzēt ar dajebkādu (kaut vai alus kausu ar bloga loguci izrotātu) risinājumu, kuru demonstrējot sadzīviskāsu situācijās, cilvēks nekaunas no tā, ka ir daļa no Latvijas grandiozā fotomīļotāju pulciņa.. ja vēl kādam izrādītos ideja tīkama - man tikai gandarījums, ka kāds domā tai pat virzienā - atpazīt savējos, nedaudz vairojot bloga atpazīstamību..
Man tomēr šķiet, ka vajadzētu nevis kurš un kas no bloga, bet popularizēt blogu vispār un būtu forši uzlikt loguci, toties no šāda materiāla logo neizgriezīsi...
Es ieteiktu adminiem par to padomāt, tomēr jūs šo te projektu uzturat no sava brīvā laika izveidot dizainu dažādiem fotosuvenīriem domajams nebūtu tik gruti un par to dabūt lieku naudiņu - protams necensties uzskruvet cenas debesis bet par saprata cenu ka pašiem un citiem tiek ir baigi jedzigi - vienmer var atrast kantorus, kas ņemot vairuma iedos atlaidīti
istenibaa butu man kaut kaada sejaa par shito visu varbuut uznjemtos, bet takaa man taadas nav... :roll:
Cibinsh izskataas nedaudz zinoshaaks!
nu +/- kaut ko zinu. uzlimju komplekts (2 sanu logiem) maksa 2 Ls. par cita veida izmeriem utt. japaruna ar taisitajiem ja kads vel spetu pateikt, par ko vel ir interese, tad ari noskaidrotu parejo. tad vel varetu kadu nemt talka un sadarit visu
pamatdarbs man ir PR joma, bet arī ar vizuālo reklāmu ir snīpis sildīts..
Jebkurā gadījumā - eliks dod dizainus un tad jāčamda pēc dukas