forum.gif
Lēcu izgatavošana
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Lēcu izgatavošana
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 04.09.07 15:43
 citēt
Vai ir kādā bodīte kur var pasūtīt kādu konkrētu lēcu?
Piemēram, es gribētu nopirkt meniska veida lēcu ar konkrētiem izmēriem. Vispār kāds ar to nodarbojas?
Publicēts: 04.09.07 17:48
 citēt
LV nav, var pasutīt no Minskas, bet cena bus tadam pasūtijumam dargāka ne ka uberkrutam L stiklam

nemuldies, Kuzņecova monoklis, viņa paša rokām taisīts ar visu pastu 70 USD
Publicēts: 04.09.07 21:31
 citēt
Heh, dabuju viena džeka nummuru kurš tasa lēcas.
Jāzin tik dioptrijas, un izmērs. Ir pat lēcas ar 70mm diam bijushas. Taka, jaiziet ciemos..
..vienīgi problēma varētu būt ar optikas kvalitāti, jo briļļu optika gluži nav foto-optika... Bet nu domājams ka monoklim jau nav tik striktas kvalitātes prasības :)
Publicēts: 04.09.07 21:48
 citēt
var jav ari lupu pa 1ls nopirkt un macro provet bildet

Man nekaadus uuber makro nevajag, man vajag monokli :?
Publicēts: 04.09.07 21:54
 citēt
tici man nekas no ta labs nesanaks, kas nav tam domats tas nav, ja vismaz zinātu optiskās fizikas pamatus, pat neprovetu ar to ņemties

Hren man optiskās fizikas pamatus? Pietiek ar to, ka zinu ko man vaja, un kur atrast informāciju par to, ko kā izgatavot.
Publicēts: 04.09.07 22:07
 citēt
Es jau negribu majas apstakljos izgatavot lecu. Man konkreti vajag MENISKA lēcu +10 diotrijas, kas atbilst 100mm objetkīvam.

Vienīgais ko vajag izgatavot pašam ir korpuss.
Publicēts: 04.09.07 22:49
 citēt
Shitaadas leecas var dabuut katraa normaalaa optikas bodee (brillju), taas meedz buut divos izmeeros - 65mm un 70mm. Var dabuut arii ar dzidrinaato paarklaajumu, un kvalitaate kaa jau stikla leecai ir OK. +10D ar dzidrinaajumu pie manis vareetu maksaat ap 10-15Ls.
Publicēts: 04.09.07 22:52
 citēt
Aaa, veel var dabuut plastikaata leecas ar augstaaku refrakcijas koeficientu, un asfeeriskas, kam arii ir laba atteela kvalitaate. Optikaas taas var arii labi piesliipeet liidz vajadziigajam diametram..
Publicēts: 04.09.07 23:24
 citēt
Paldies Shauttra, buus zinaat. Riit aizchaaposhu liidz tai optjikas bodei, paintereseeshos kas kur kaa..
Publicēts: 05.09.07 17:56
 citēt
Man konkreti vajag MENISKA lēcu +10 diotrijas, kas atbilst 100mm objektīvam.
man domāt, nebūt nav vienalga, izliektu, ieliektu vai plakanu.
Publicēts: 05.09.07 19:03
 citēt
Nu es tapec ari meklēju konkrētu, nevis vienu.
MENISKU.

Publicēts: 05.09.07 19:13
 citēt
Hmm, shajaa ziimeejumaa konkreetais menisks ir bez dioptrijaam un fokusu bezgaliiba. Brillu + leecas buus tas CONVEX, pie lielaam dioptrijaam PLANO-CONVEX.
Publicēts: 05.09.07 19:17
 citēt
ja jau Tu izairēji un atradi iepriekšējo rasējumu, tad jau vajadzētu būt skaidrs kur to menisku var dabūt ( ne briļļu lažu), ja vēl pārvalda slāvu valodu, ta monoklis varētu būt gatavs pret piektdienas rītu :)
Nah to pirmo, tas par sarežģītu, ņem Helios, vismaz pirmajam kucēnam...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):