Nepiecieshams padoms kaa riikoties ar taadu briesmoni kaa multi-laadeetaaju. Iesmeereeja man taadu, tikai, protams, bez instrukcijas. Izmantojams foto akumulatoru laadeeshanai (protams, ja zin, kaa ar vinju riikoties). Tad nu varbuut kaadam iipashumaa ir kaut kas tamliidziigs un ir informaacija, kam tur jaadeg (kuraam lampinjaam) un kuras podzinjas (no divaam iespeejamajaam) jaaspiezh, lai tur kaut kas notiktu. Shitaads tas zveers izskataas (manaa riiciibaa esoshajam eksemplaaram gan ir cita specifikaacija, bet izskats tieshi taads pats): mobile.brando.com.hk...
man ir tāds automašīnā lietojams...super, der visa veida aķiem , kas ražti uz 2006. gadu...ceļojumos esmu vienmēr ar mierīgu sirdi... ...tur ir jābūt pamatplatei un daudz dažādi adapteri...
man ir tāds automašīnā lietojams...super, der visa veida aķiem , kas ražti uz 2006. gadu...ceļojumos esmu vienmēr ar mierīgu sirdi... ...tur ir jābūt pamatplatei un daudz dažādi adapteri...
Paga, paga, kur kam ir jaabuut? Peec taa, ko man staastiija, ieprieksheejais iipashnieks - vienkaarshi jaaievieto akjis ladeetaajaa, japieliek tausteklji pie akumulatora attieciigajaam vietaam (liidz tai vietai man viss skaidrs), tad jaaspaida taas divas podzinjas, kas nu tur ir, kameer kaut kaadas no taam chetraam lampinjaam saak mirgot un tajaa bridii buutu janotiek uzlaadeeshanaas procesam. Tikai, protams, nekas nenotiek. Tad nu man nav iisti skaidrs, kas tur vareetu buut nepareizi (it sevishkji njemot veeraa, ka arii instrukcijas man nav un liidz ar to arii nekaadas sajeegas, kaa buutu jaabuut pareizi). Veel viena miglaa tiita lieta ir par to, cik preciizi uz skalas jaanovieto tie laadeetaaja augshpusee esoshie "radzinji"...