forum.gif
BLOGA LOGO (vizuāļīem un citām lietām)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / BLOGA LOGO (vizuāļīem un citām lietām)
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 04.09.07 23:26
 citēt
logo PSD formātā ir nokačājams šeit:

info.fotoblog.lv...

Esat saudzīgi :)
Publicēts: 04.09.07 23:30
 citēt
Kads vinju sjopa tasijis vai?:) Tas nju gan ir fakjirs:):) Parasti jau kada Corelaa:):)
Publicēts: 04.09.07 23:32
 citēt
tas "kāds" esmu es.. un Corels manuprāt ir dizaineru-pensionāru softs
Publicēts: 04.09.07 23:52
 citēt
manuprāt dizaineri arī ar adobes ilustrātoru strādā!
Publicēts: 04.09.07 23:56
 citēt
Ja ja un Vel Peidžmeikeri utt , bet Logčus parasti Coreli lipina:)
Publicēts: 05.09.07 00:10
 citēt
Illustrātorā protams ir spēks, bet nu tā vēsturiski izveidojās, ka fotobloga logo ir rastraa, pienāks brīdis vai radīsies vajadzība un pārzīmēšu to vektoros...

starpcitu... ja kādam interesē, tad fotObloga lielā O burta dizainā ir mana pirmā digiziepīša (Canon Powershot A610) objektīvs nofotografēts makro režīmā caur spoguli :)

tas tā sentimentam.

Luni, es nekad neesmu bijis kā visi :P
Publicēts: 05.09.07 10:09
 citēt
corel is for pussies :D

Luni, man liekas, tas būtu kaut kas līdzīgs, ja tev tagad no rokām izņemtu Canonu un ieliktu vietā kaut kādu dīvainu fočīti :)
Publicēts: 05.09.07 11:19
 citēt

Luni, man liekas, tas būtu kaut kas līdzīgs, ja tev tagad no rokām izņemtu Canonu un ieliktu vietā kaut kādu dīvainu fočīti :)

atvainojos, bet atļaušos pateikt rupji - NEDI#$!!!

corel ir ļoti ok, jo vairāk tādēļ, ka lērums drukas ierīču (patiesās polgrāfijas maš;inītes) mēdz būt radītas, lai perfekti strādātu ar corel radītiem failiem!!!
Publicēts: 05.09.07 12:17
 citēt
tas "kāds" esmu es.. un Corels manuprāt ir dizaineru-pensionāru softs

ha-ha
Publicēts: 05.09.07 12:57
 citēt

corel ir ļoti ok, jo vairāk tādēļ, ka lērums drukas ierīču (patiesās polgrāfijas maš;inītes) mēdz būt radītas, lai perfekti strādātu ar corel radītiem failiem!!!

tas tāpēc, ka poligrāfijās strādā pensionāri-dizaineri :)
Publicēts: 05.09.07 13:22
 citēt
kadam ir kadas jaunas idejas pa dizainu? di@!#$%^& tikai maakam :lol:
Publicēts: 05.09.07 13:23
 citēt
Pievienojos marruciic!

Corelim naf nakāds sakars ar pensionāriem un nepensionāriem. Zinu, ka daudzās lielās poligrāfijas firmās izmano tikai un vienīgi Corel!!!

Var jau pliki d**st ja nezin... :evil:
Publicēts: 05.09.07 17:53
 citēt
pagemaker reti kur ņem laikam, un kvarku a, idesign panesies. bet vai ta post script vai kāviņsauc nevar no jebkuras programmas izdabūt?
Publicēts: 05.09.07 21:53
 citēt
Manuprāt logo naff ne vainas,CMYK formā tāds nedaudz rižijs paliek ,bet nedaudz palielinot kontrastu viss nostājas savās vietās.Par to corel neko sliktu arī nevaru teikt,es tur tik dziļi neielīdu,laikam ,kam meita ,kam kleita...
Publicēts: 05.09.07 22:13
 citēt

jap taa vish ir! pasham 2reiz dizaina studijaa prasiija lai dod failus corelii, jo printeri atbalsta corel
Publicēts: 05.09.07 22:19
 citēt
Dīvaini printeri... Ka tikai un vienigi Coreli atbalsta :lol: :lol: :lol: A neminēja ka vel ka tikai uz maca taisits jepegs tur deres???? :lol: :lol:

damn ku tu daudz vari runaat driiz mani jau buusi fooruma rakstiitajaa paarsitis es gada laikaa uzrakstu 200, bet šim jau cik meeneshu laikaa :D
Publicēts: 05.09.07 22:19
 citēt
logo PSD formātā ir nokačājams šeit:

info.fotoblog.lv...

Esat saudzīgi :)

ceri vien :D
Publicēts: 05.09.07 23:39
 citēt
/garlaikoti nožāvājas/

... gribējās jau man te viskautko uzrakstīt, sākot ar to, ka Apple+Adobe ir populārākie un prestižākie zīmoli dizaina izstrādes nozarē, un to, ka jauki būtu pirms demagoģijas dzīšanas pašam paskatīties un pieredzēt lietas, nevis runāt par to, ko ir "dzirdējis"...

bet vienkārši piekritīšu Elikam :))

vēl maza nianse - strādāju šajā nozarē... un teikšu godīgi, zb tie Corelisti, kuru iespējas un zināšanas ir stipri ierobežotas superīgā softa dēļ... bet tas jau arī - matter of religion - foršāk taču par stikliem un matricām pacepties ;)
Publicēts: 06.09.07 10:31
 citēt
piekrītu shambala!

man arī ir tā laime stradāt šajā nozarē un teikšu pēc pieredzes corel ir daudz nestabilāks par Adobes produktiem :D

post script principā var dabūt no jebkuras programmas pat no word :lol:
Publicēts: 06.09.07 17:25
 citēt

Cik esmu saskāries tad pārsvarā no dizaineriem saņemu .eps formātā un pie d**** korelis vai illustrators
Publicēts: 07.09.07 09:41
 citēt
kam patīk ātrums, taisa vienā vektorredaktorā, kam negribas iedziļināties failu formatēšanā taisa neērtākā vektorredaktorā, bet rastra redaktorā šādu darbu taisīt ir kā bedri rakt ar tējkaroti - finālā jau bedres lāpstai un karotei vienādas tik tas proces smieklīgs :D :D :D :D :D

kautgan šeit arī bedres atšķiras - lai izdrukātu lielu tāpat jāpārtaisa :D :D :D
Publicēts: 07.09.07 21:20
 citēt
He he , ja ja par pasju loguci neviens visji par "Taisnību" :) Taisnībā tāda ka kādreiz mums ar čomu bij kopējs biznes sastībā ar poligrāfisko servissu. Galvenais uzdevums bij normālām valstīm pilnīgi nesaprotams , daudzi lieli drukātāji stiepa pie mums "Ģeniālus maketus" uz atbildīgiem projektiem , tur banku pārskati , dazņedažādi lielu klientu darbi utt lielbudžeta poligrāfiju. Uzdevums bij samērā vienkārš un piņkērīgs toties labi atalgots. Ķera kļudas formātos aplamus fontus nenokonvertētas bildes nemaz nerunājot par PC fanu bezgaligi aizmirstiem pievienotajiem deokumentiem utt. Tas bij pirms dazjiem gadiem kad sai nozare bij apsaluts bardaks ar Maketiem Worda un Fotosjopa ,Dreamweaveri,Shockwave , Coreli. Labākais ka tie gļukainākie nāca no riktīgi lieliem kantoriem. Joprojām ar šausmām atceros dazjādu "Pilsētu" tipogrāfijas maketēšanas "Assus" kuriem kļudu kļudas bij praktiski katrā maketā. Visfantastiskako tekstu ko sai saka atceros bij par vienu lielu kalendaru kur uzkeram ka puse bildes ir ~150kb uz A.3 formatu. Aizsutu mailu "Maksliniekam" vecit atsuti normala formata bildes sitas ir daaaudz par mazu, atsuta ar sitas pasjas tikai TIFa. Apnika zvanu uz to provinces poligrafijas gigantu , gala pats "Autors" kurs uz jautajienu LIELAKA IZMERA BILDES VAIG loti pamacosji atbild apmeram kad dazji Bloga "Speci" vai tad es nemakot Fotosjopa samainit izmerus no 72 uz 300Pix un no JPG uz TIF ? Man pat zoklis atkaras nacas dzekam atbilstosji vina liemenim paskaidrot ka vai nav meginajis nos Snabja uzskaidit atpakal spirtu?:) Ne uzreiz bet sjim pieleca:)
Publicēts: 07.09.07 22:39
 citēt
no šņabja uzšķaidīt spirtu - pareizs salīdzinājums :D:D:D kaut ko sāktu stāstīt par izšķirtspējām, drukas kvalitāti utt., tak vēl šobaltdien puika sēdētu neizpratnē :)
Publicēts: 07.09.07 22:49
 citēt
Butu jau nirdzigi tik ja tas fruxts nebutu vesela izdevniecibu nama galvenais makslinieks kurs pasrocigi bij nemies maketet ATBILDIGAKO kantora darbu:)Izdod vinji tur visadas avizeles zurnalisjus pabriesmiga kvalitate joprojam.
Publicēts: 08.09.07 11:16
 citēt
Ar corel strādā tikai penzionāri, ar canon foķē tikai lohi, ar BMW brauc tikai teicamnieki, McDonald ēd tikai patrioti u.tt. Jauki palasīties :)
... un fotoblogā liek bildes tikai pokemoni... ;)
Publicēts: 10.09.07 07:55
 citēt
ar canon foķē tikai lohi

Pats tu esi Lohs!!!
Publicēts: 10.09.07 20:29
 citēt
+TON
Tiešām jauki palasīties. Sendienās ar coreli maizi pelnīju, tagad dažu bildi fotoblogā ielieku, tātad - PENSIONĀRS POKEMONS. Urrāā, beidzot ieguvu skaidrību par sevi.
Publicēts: 12.09.07 12:08
 citēt
Maris domaa taa.
kam patīk ātrums, taisa vienā vektorredaktorā, kam negribas iedziļināties failu formatēšanā taisa neērtākā vektorredaktorā, bet rastra redaktorā šādu darbu taisīt ir kā bedri rakt ar tējkaroti - finālā jau bedres lāpstai un karotei vienādas tik tas proces smieklīgs Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

kautgan šeit arī bedres atšķiras - lai izdrukātu lielu tāpat jāpārtaisa Very Happy Very Happy Very Happy

1.Dereetu nedaudz labaak iepaziities ar Adobes programmaam t.s. Photoshopu CS (pirms baarstiities ar apgalvojumiem)!
Nezin kaapeec - Photoshopaa CS ir taada eerta lieta kaa vektoru objekti/maskas??? Jebkuraa laikaa varam izmainiit dokumenta izmeeru (kvalitaate nemainaas :))

Dizaineriem (kuri daudzmaz paarvalda Photoshop & Ilustraator) tas ir liels bonuss, jo sarezhgiitakus gaismas un strutuuras efektus tikai Ilustraatoraa ir daudz komliceetaak/ilgaak izveidot + ir lietas ko vispaar nevar!

2.Corelis gan ir iista pokemonu proga ;))
Poligraafijaa shamais galiigi netiek nemts par pilnu!
Publicēts: 09.10.07 19:48
 citēt
_ ta nu ar pirkstu dirsā skraida apkārt _

lučikam savdabīga izpratne kā rīkoties ārkārtas situācijās :lol:
Publicēts: 14.10.07 17:15
 citēt
ja Corel penžiem, tad Ilustrators prātiņa pisinātājiem mazohistiem.

bet enīvej - beigās tāpat visi uztaisai .EPS (tas tak pat Kenijā un Zimbabvē ir !!!!!) un iedo aprīt tipenei.

miers un bērziņš
Publicēts: 06.11.07 02:49
 citēt
griezīte strādā poligrāfijā? :D

vovo :D
Publicēts: 09.11.07 21:50
 citēt
kadu dienu bus japamegina kautko uztaisiit - ka nekaa mana milaka tema datorgrafika
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):