forum.gif
Adminiem! (un ne tikai)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Adminiem! (un ne tikai)
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 05.09.07 23:23
 citēt
Vai kaads man vareetu luudzu pastaastiit kapec forumaa ir tadi lietotaaji kas varaas un varas bez teemas? Kaa piemeram fototirgonis katru reizi kad ieraugu vinja avataru nemaz nelasu un ignoreeju jau postu, jo zinu ,ka tur buus pilniigs spams vai aplamas mulkiibas. tad kur ir taisniiba ka taadi lietotaji kaa Zaulons ,kuram bij gan liela mute, bet tomeer arii daudz ko zinaaja, tiek nobanoti bet uz citiem neskataas. Vai varbuut taas ir tikai personigaas intrigas. Neaizstaavu Zaulonu vinjam vajadzeetu iemaciities sad un tad patureet muti ciet, bet acimredzami vinsh zinaaja daudz vairaak un muldeeeja daudz vairaak pa temu ka fototirgonis!...
Publicēts: 05.09.07 23:25
 citēt
Vismpār jau, ja nemaldos, abas pieminētās personas ir viens un tas pats!
Publicēts: 05.09.07 23:27
 citēt
a isteniba ma ar bij tadas aizdomas... tiks his visu laiku nemuld par kantori tapeec saubiijos! :D
Publicēts: 05.09.07 23:29
 citēt
Sākumā pēc teksta jau radās līdzība (tā tikai viņš māk :lol: ) , tagad arī bildēs pamanāmas līdzīgas apstrādes metodes.
Publicēts: 05.09.07 23:30
 citēt
Tā ir viena un tā pati persona un tiek dota otra iespēja!
Publicēts: 05.09.07 23:38
 citēt
nu neteikshu ka vinjam sanaak labaak! :D eu a vai tad vispaar nav 3shaa?
Publicēts: 05.09.07 23:50
 citēt
man godīgi sakot galīgi netraucē-vismaz cilvēks saskāries ar daudz un dažādu tehniku un var par to pateikt viedokli, bet protams ka ļoti subjektīvu.

lai gan katrs viedoklis ir subjektīvs, tomēr noderīgs.
Publicēts: 06.09.07 09:01
 citēt
Uzjautrinaaja jau mani shis - Zaulons labs, Zaulons miiljsh, daudz ko zinaaja... , bet tas negantais Fototirgonis gan ir baigais un nekaa nejeedz ...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Publicēts: 06.09.07 09:23
 citēt
vismaaz zaulons +/- pa teemu muldeja a shis offtopic!
Publicēts: 06.09.07 12:55
 citēt
paldies Billy... ja kādam vajag iemeslu, kāpēc tika izbanots Zaulons, tad tavs posts ir lieliska atbilde!
Publicēts: 06.09.07 14:32
 citēt
manā uztverē tas būs ārprāts , ja te sāks cenzēt !
esmu tikai pret pedofiliju, fašismu, lamuvārdiem...

...un Zaulonu, Zaulpns, fototirgoni...
Publicēts: 06.09.07 14:35
 citēt
izskatās, ka reģistrējot Zaulons ir aizspiests garām "o" un nospiedies "p" => Zaulpns
Publicēts: 06.09.07 14:44
 citēt
Viņš vismaz neprasa vairākas reizes nedēļā ko izvēlēties - 350D vai 400D...
Publicēts: 06.09.07 14:49
 citēt
ja cilvekiem rtaisnvirziena domashana (tb offtopick sucks vienmer un visur), tad piekritu - fototirgonja tekstus var nelasit. tapat ari daudzus Lunja tekstus, TON tekstus, Maris tekstus, utt.

ja cilvekam piemit tas, ko sauc par erudiciju - tb velme un SPEEJA savakt daudz dazhadas infas, kas noder PEC tam un jau CITA konteksta, tad..
[piemeram, nezinaju, ka 5D nav puteklju aizsardzibas, ka piemeram, k10D vai 40D, rezultata LV ir par vienu neopirktu 5D vairak - paspeju pabridinat cilveku, kas bilde ARPRATIGI putekljainas vietas]

te nebutu ne 1/2es no visiem ierakstiem foruma, ja nebutu offtopika. Billy, ja jau Tu nelasi mineto personu tekstus, tad problema nepastav. neviens jau nespiezh rakstit.

PS. shis posts no pasha sakuma ir SPAMS. Shad, Tu tak atceries "don't hit "reply to all"" joku?
Publicēts: 06.09.07 16:29
 citēt
fototirgonis@91.188.42.202 | 06.9.2007 15:52
Tieši ta izskatas kad dirš no tilta....

...
Publicēts: 06.09.07 16:53
 citēt
fototirgonis@91.188.42.202 | 06.9.2007 15:52
Tieši ta izskatas kad dirš no tilta....

...

ha ha ha... tā norēcos...

/iestājos fototigroņa fanu klubiņā!/ :lol: :lol: :lol:
Publicēts: 06.09.07 23:15
 citēt
ai es visu jau pateicu
Publicēts: 09.09.07 22:21
 citēt
Billy, tu jauku tēmu esi aizsācis, bet atceries, ka līku koku ir vairāk par taisnajiem...vai tāpēc mežā neiet...visiem ir brivība blogā vienāda, ja tev riebjas , nelasi.
Publicēts: 11.09.07 19:40
 citēt
www.fotoblog.lv...

ar sho laikam diskusija beigta...
Publicēts: 11.09.07 20:03
 citēt
njaa, tirgonis atkal dabūja pī...a par ko šoreiz? gan jau kādu bildi atkal smalki nokomentēja vai arī forumā kaku atstāja? bišk pa daudz jau gan viņš nevajadzīgas jēlības arī rakstīja..
Publicēts: 11.09.07 20:05
 citēt
Laikam jau par šito :P

www.fotoblog.lv...
Publicēts: 11.09.07 21:05
 citēt
Billy , es mīlu tavu avataru, tik pat stipri kā Hausu :D
Publicēts: 11.09.07 21:16
 citēt

House rulle kameer nav sakusies treshaa Prison Break sezona! ;) Tuliit buushu piebeidzis ar Hausam tresho nu liidz ar Prison break atsaakshanos! :D
Publicēts: 11.09.07 22:33
 citēt

House rulle kameer nav sakusies treshaa Prison Break sezona! ;) Tuliit buushu piebeidzis ar Hausam tresho nu liidz ar Prison break atsaakshanos! :D

Spams ripo un veļas no tavas klaviatūras kā lavīna no Aļaskas virsotnēm.
Tāpēc,piedod man, ned*** par citu spamiem, jo citiem tavējie var likties vēl tizlāki

tu ko ar to gribeeji pateikit?
Publicēts: 11.09.07 23:01
 citēt
aa sapratu par ko iet runa... es tik atbildeeju uz saddog komentu! ;) uhh liidz taadam spama liimenim par kuru es drukaaju man veel daudz jaaug... :D
Publicēts: 11.09.07 23:40
 citēt
Šķiet tēmai ir radies atrisinājums
Publicēts: 11.09.07 23:51
 citēt
Bet diskusija tika beigta. Spams var būt :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):